Şimdi Ara

wifi windows 6.0 şık tasarım hemde 140 liraya benq e 72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takas teklif eden arkadaşlara çok teşekkür ederim ama çin malı ürün istemiyorum nokia samsung lg gibi tanınmış markaların full dokunmatik modelleri ile üzerine para koyarak alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 2 Aralık 2009; 15:36:25 >
  • Telefondaki son durum nedir?
  • ellerinden öper abisi zevkle kullanıyorum kendisini merak ettiğin bir şey varsa söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR

ellerinden öper abisi zevkle kullanıyorum kendisini merak ettiğin bir şey varsa söyleyeyim

hocam sahıbınden com dan pm attım.
  • mesajını cevapladım kardeş telefonu öylesine koydum ilana muhakkak satılsın diye bir amacım yok memnunum çünkü cihazdan bi nevi benimsedim keratayı o yüzden istediğim parayı veren alsın kullansın derim paraya ihtiyacım olsa 150 ye bırak diyen on kişiden birisine bırakmıştım zaten yada çoktan gittigidiyora koymuştum saygılar...
  • pm
  • pm cevaplandı tekrar belirteyim fiyatta indirim yok satışa devam
  • pm
  • devam
  • Güzel bir cihaz bilakis kendim 1 sene boyunca kullandım, tavsiye edilir windows mobile uzamanı olarak.
  • sağolun bencede güzel bir cihaz kullanmayanlar alsın denesin derim
  • Tertemiz ucuz wifili gayet kibar telefon.10tl için satılmadı gitti.İnat etmesin bence alası olan 160 liraya alsın değer bu telefona.
  • ihtiyacı olan alsın fiyatı zamanında 160 tan açınca bir bit eniği var heralde satıp kurtulmak istiyor diye düşünenler olmuş olabilir satılmasada farketmez bir kaç arkadaşla güzel diyologlar kurduk iki muhabbet ettik buda yeter bence yorum için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 7 Şubat 2010; 17:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

marka-model nedir diye sorsam ayıp olurmu?

• pm
  • hayırlı satışlar kardeş. güzel bir ilan olmuş. satıcı dediğin senin gibi olmalı acelesi yoksa fiyatı sabit tutar 3-5 lira indirimle gelen zaten almaya niyetli değildir. ederini veren alacaktır ürünü. birde acil diye ilan açanlar var forumumuzda. aylarca ilanları durur ve arada 5-10tl fiyat indirerek acil ilanını sürdürürler. oysa acil olsa güzel bi teklife nakit ihtiyacını kapatacak teklife ürün giderki arkadaşlar genelde sıfırı fiyatına da satmaya çalışırlar.

ben telefonu beğendim şahsen bu fiyata alacak bir arkadaş gelecektir buraya mutlaka.

şimdiden alacak akadaşa hayırlı olsun diyorum.
    iyi forumlar..
  • hocam gerçekten durumu özetleyen bir yorum yapmışsınız telefondan memnun olduğum için istediğim fiyatın altında satmayada niyetim yok bu telefonu kullanmak isteyen arkadaşlar varsa zaten gitsin 40-60 lira daha versin sıfırını alsın temiz temiz kullansın mutlaka benden almak zorunda değil kimse.zaten sıfırın fiyatı ararlarsa bulurlar 220 gibi bulunabilir diye biliyorum ben . ne zamanki uygun bir makina bulur, telefonu değiştirmeye karar veririm he ozaman düşünürüz satmayı
    satışa devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 3 Mart 2010; 14:12:31 >
  • evet sonunda fiyat indirimine gittim almak istediğim bir model varda neyse
  • pm
  • pm cevap bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.