Şimdi Ara

wifi windows 6.0 şık tasarım hemde 140 liraya benq e 72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu senenin son gününe kadar garantisi var fatura herşey var kutusu ve kutu içeriği full kayıtlı 1 gb hafıza kartında envai çeşit program oyun klip mp3 cart curt yüklü estetik olarak on üzerinden rahat rahat 8 alacak bir cihaz göze batar bir çizik göremezsiniz özellikle ekranına çok dikkatli baktığınızda bir iki kılcal çizik dışında bir şey göremezsiniz hiç bir problemi yok araştırdıysanız bu telefonların bazılarında kendi kendine kapanma avea hatlarda problem çıkarma gibi problemleri varmış ama bu telefonda bu tarz bir problem yok zaten bende avea kullanıyorum kendi kullandığım telefon tek bir cümle söylemek gerekirse alan arkadaş memnun kalır diyorum teslimatı elden yapmak öncelikli tercihim çapa fatih civarlarındayım telefonu satma nedenim ise sıkılmış olmamdan başka bir şey değildir satılmasada farketmez hali hazırda kullandığım cihazdır

resimde görülüyor sol üst köşede boya aşınması gibi bir şey var bilmeyenler için söyleyeyim bu telefonun ekranında parlak bir kaplama vardır bir nevi vernik gibidir ve ekrana yarı ayna özelliği katar işte bu renk bozulması bu kaplamanın altında sanırım resimde büyük görülüyor ama bütünde hemen göze çarpmıyor ben resmi koyayımda kimsenın aklında soru işareti kalmasın ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim telefona estetik katan ve farkedilmeyen 3 adet ışık var bunları ancak yandığı zaman farkedersiniz diğer ikisi ise ekranın solunda yer alır bakılmayan bır sms geldıyse yanıp söner bunlar gerçekten çok estetik katan unsurlar

http://www.sahibinden.com/kablosuz_internetli_windowslu_hem_cok_sik_hemde_cok_uygun_fiyata-28WQQaXQQ17630847WQQpXQQdisplayitem

takas teklif eden arkadaşlara çok teşekkür ederim ama çin malı ürün istemiyorum nokia samsung lg gibi tanınmış markaların full dokunmatik modelleri ile üzerine para koyarak alabilirim
    yeni resimleri görmek için sayfanın alt kısımlarına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 13 Nisan 2010; 23:51:59 >

• marka-model nedir diye sorsam ayıp olurmu?
  • sanırım arkadaş benq e72 den bahsediyor. marka yok model yok ama anladığım kadarı ile bu
  • anlayış diye buna derim pardon ya dalgınlık işte model e 72 dir wifi şık ve benq kelimeleri bir araya gelince direkt e 72 çıkıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

sanırım arkadaş benq e72 den bahsediyor. marka yok model yok ama anladığım kadarı ile bu

sağdaki reklama bakmak yeterliymiş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

sanırım arkadaş benq e72 den bahsediyor. marka yok model yok ama anladığım kadarı ile bu

sağdaki reklama bakmak yeterliymiş....

sende süper dikkatlisin ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR

anlayış diye buna derim pardon ya dalgınlık işte model e 72 dir wifi şık ve benq kelimeleri bir araya gelince direkt e 72 çıkıyor zaten

walla ilana baktım ilk wm6 diyorsun bir de wifi diyorsun benq nun çıkardığı wm cihazları geçti aklımdan,sırayla p50, p51 ve e72. p50 de wm6 yok, p51 vardır ama qwerty dememişsin sanırım tek geri kalan e72 dir diye bi şansımı deniyim dedim doğruymuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eeee nede olsa donanımhaber e yazıyoruz buranın elemanları leb demeden leblebiyi anlayan cinsten o yüzden bir şey yazarken kasmıyorum bu arada bu cevabı da e 72 ile yazdım saygılar
  • pm attım :)
  • satışa devam
  • PM.

YENİ ÜRÜN EKLENDİ NOKİA N800 İNTERNET TABLET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihli52 -- 4 Aralık 2009; 1:54:31 >
  • cevaplandı
  • Dostum resim eklemen mümkün mü?_

bir de bu telefon Avea hatlarda sorun çıkarıyor mu?
  • bu akşam üstü resim koyacam avea hatlarda sorun yok zaten avea kullanıyorum saygılar..
  • yeni resimler ekliyorum üleeen!

• devam

• resimler n79 ile çekildiği için makinanın üzerindeki toz ve parmak izi bile çıkmış çizik falan sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 4 Kasım 2009; 5:40:56 >

• PM attım.
  • cevapladım
  • haydi beyler bayram harçlıklarını görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 25 Kasım 2009; 13:16:06 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.