Şimdi Ara

Wifi'ye bağlanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce Modem'i satan firmanın müşteri hizmetlerini arayarak resetledim.Bu sorun düzelmişti.Fakat bugün yine kablosuza bağlanamıyorum."Kimlik denetimi hatası"yazıyor.Şifreyi tekrar girdiğimde ise yine aynı oluyor.Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.Bu modemide 2-3 senedir kullanıyorum.Marka : ZyXEL P-660W-Tx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzac61 -- 20 Mayıs 2013; 17:26:50 >

• bilgisayarınızın wireless driverlarında bir problem olabilir veya modem içerisinden seçtiğiniz şifreleme tipini desteklemiyor olabilir. bunun için modem içerisinden şifreleme tipinizi değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhys

bilgisayarınızın wireless driverlarında bir problem olabilir veya modem içerisinden seçtiğiniz şifreleme tipini desteklemiyor olabilir. bunun için modem içerisinden şifreleme tipinizi değiştirin.

Birkaç gün öcne resetledim aynı şifreleme tipi ile sorunsuz bağlanıyordum.Şimdi neden bağlanamıyorum?Ve modem arayüzüne erişemiyorum.
  • Sorun düzeldi.Konu silinebilir.
  • balzac61 B kullanıcısına yanıt
    telefonunun mac adresini bulup bunu modeminin arayüzünden yeni mac adresi kısmına kaydedersen sorun çözülecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.