Arkadasmn Telefonunda Wifi Acmak Istediqi zaman Wifi Acma Butonu Deaktif ve Gri Bicimde Duruyor ve üzerined Wifi Yok Yaziyor bunu düzeLtmenin bir yoLu varmidir?
sbsettings yada bossprefs kullanıyorsan ondandır ayarlarına bak ancak kullanmıyorsan ciddi bir sorun olabilir aklıma ilk gelen wifi çipinin bozulmasıdır ki inşallah öyle degildir
sordum hıcbırsey yuklememıs durup dururken böle olmus sanırm chıp yanmıs
cihaz garantili ise yeni cihazla degiştiriyorlar ancak bellide olmaz bi restore yapın belki düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: Bherky
muahahaha mı iyi misin kardeş chip yanmış galiba:)
yazılımsal yada donanımsal olabiliyor. öncelikle network ayarlarını sıfırlayın. new iphone tanımlı restore yapın. olmazsa tüm içerik ve ayarları sil denilip 2 saat beklenip restore yapın. olmazsa eğer garantisi varsa direk götürün yenisini veriyorlar. eğer olmuyorsa tamire falan götürmeyin derim. tamiri yok. wifi ile ilgili anakart parçası değişimini ve daha önce tamir ettiğini söyleyen sirkeci de 5. vakıf han'da power elektronik vardı. iphone'dan anlayan adamlar. deneyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Doganumut
quote:
Orijinalden alıntı: Bherky
muahahaha mı iyi misin kardeş chip yanmış galiba:)
0'ı ile deiştiriolarmış öle bi durumda :) bi kac yerde arastrdm o yzden
@yy58yy
ürün genpa garantili heralde deisim uygulucaklar tamir düsünmüyorum genede tesekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme