< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
wifi6 router tavsiyesi (3. sayfa)
-
-
Tabii canım Nasıl unutmuşum onu ben☺️
Bu arada siz ikinci el mi aldınız piyasada yok şu an Sanırım bu cihaz ne kadar almıştınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:) yaklaşık bir ay oldu 700 tl ye almıştım huawei dedim network üzerine lider şirketlerden dedim üzmez dedim ama yanıldım ucuz fiyata wifi 6 deneyimi yokmuş malesef onu öğrenmiş olduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TP-Link Archer AX6000 aldı arkadaş Ama sanırım altyapıda sorun çıktı Aksi gibi
Cihaz hiçbir şekilde 500'ü geçmiyor
Önceden tp-link VR 600 kullanıyordu
Daha 2 gün öncesine kadar o cihazla kablosuzdan rahat 700 civarı hız alırken şu an onda da 500'ü geçmiyor
bende ax86u ile devam edicem hocam evi taşıdım taşırken değerli eşyalarımı yazlığa bırakmıştım balıkesire ilk fırsatta gidip getircem asusu gigafiberde denemek için sabırsızlanıyorum iki üç haftaya kadar alıp gelmiş olurum sanırım testlerinide yapar buraya bırakırım cihazı merak eden arkadaşlar vardır belki testlerle onları aydınlatmış olurum
Routerın dibinden alacağınız değer pek değişmez ama Asusların çekim kalitesi fersah fersah önde tabii ki. Mesafeye göre hızda büyük etkisi olacaktır. Keşke biz de uploadda gigabitleri görsek ama TT’den 1000-56 anca :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfo21 -- 11 Eylül 2022; 1:55:28 >
o cihazın 6'sından beklentin neydi ki? nasıl kullandığın önemli. ama şu da var, 2,4e göre 5 kötü. 5e göre 6 daha kötü. 6a göre 7 daha da kötü olursa şaşırmamak lazım. başka bir değişiklik yapılmalı dememiz gerekiyor.
-
Hocam yukarıda test sonuçları atmış arkadaş
Sence bu normal mi
h ax3 için soruyorsun sanırım. beklentiye göre ve eldekine göre değişir. rakamsal olarak değerlendirirsek bence normal. (iphone12 için) peformansını soruyorsan bilmiyorum. bence wi adaptör ile takım olarak satışa sunulsa çok daha iyi olur. iphone 12 ile 2400 ü göremez. ihtiyacını görüyorsa yeterli demek lazım. yoksa hepsi birbirinin aynı ya
Huawei ax3
802.11ax/ac/n/a 2 × 2 & 802.11ax/n/b/g 2 × 2, MU-MIMO
Kablosuz hızı 2976 Mbps'ye kadar (2.4 GHz : 574 Mbps; 5 GHz : 2402 Mbps)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 11 Eylül 2022; 12:5:54 > -
ben router dibinden bile xiaomi ax3200 router'da 800leri göremedim.
-
hız testleri 13 pro max ile yapıldı
6 dan 6 ya fark ediyormuş demekki onu deneyimledim wifi 6 lisansı her cihaza verilmemeli en azından iki metre karşısındaki koltuktan tam kapasite hız beklemiştim neyse geçici olarak aldığım bir cihazdı o yüzden pek birşey ifade etmiyor :)
-
belkide anlık olarak sunucu performansı fark ediyor bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X