Şimdi Ara

wifiden girmiyor mobil veriden giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
32.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun sadece dun başıma geldi bui müzik sitesine ne yapsam sayfa bulunamadı diyordu mobil veriden girdigimdede şak diye açılıyordu. Nedenini merak ediyorum aynı şey yaptığım oyundaki online score sisteminde de oldu skorlar a arkadaşlarım sadece mobil veriden girdiğinde görebiliyor çok büyük bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihcan29 -- 14 Şubat 2015; 8:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wi-Fi ile Oyuna Girememe Sorunu ve Çözümleri

Bazı durumlarda, mobil cihaz kullanıcıları Wi-Fi bağlantısı üzerinden oyun oynamaya çalıştıklarında sorunlar yaşayabilirler. Ancak, mobil veri kullanıldığında sorun ortadan kalkar. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

• Güvenlik Ayarları: Güvenlik duvarı ayarları veya antivirüs yazılımı, Wi-Fi bağlantısı üzerinden oyun sunucularına erişimi engelleyebilir.
    • Ağ Sorunları: Wi-Fi yönlendirici arızalı olabilir veya internet bağlantısı kesilmiş olabilir.
    • Uygulama Kısıtlamaları: Bazı oyun uygulamaları, Wi-Fi üzerinden oynanmalarını engelleyen kısıtlamalara sahip olabilir.
    • DNS Sorunları: Cihazın DNS ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir ve bu da oyun sunucularına bağlanmayı engelleyebilir.
    • IP Adresi Çakışmaları: Cihazdaki IP adresi, başka bir cihazla çakışıyor olabilir ve bu da ağ bağlantısı sorunlarına yol açabilir.

Bu Sorunu Çözmek İçin Adımlar:

• Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı ayarlarını kontrol et ve gerekirse oyun sunucularına erişime izin ver.
    • Wi-Fi yönlendiricisini yeniden başlat ve internet bağlantısını kontrol et.
    • Oyun uygulamasının izin ayarlarını kontrol et ve Wi-Fi bağlantısı üzerinden oynamaya izin verdiğinden emin ol.
    • Cihazın DNS ayarlarını kontrol et ve gerekirse Google'ın veya başka bir güvenilir sağlayıcının DNS sunucularına geç.
    • Cihazın IP adresini kontrol et ve başka bir cihazla çakışma olup olmadığını belirle. Gerekirse, yönlendirici ayarlarında yeni bir IP adresi ata.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorunun çözülmesi gerekir. Ancak sorun devam ediyorsa, daha ayrıntılı sorun giderme için oyun geliştiricisine veya internet servis sağlayıcınıza başvur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Salihcan29 kullanıcısına yanıt
    Modemden yada wifi den DNS ayarlarına bir bakın. Yansex dns ile ssk mı yokssa iş güvenliğimi devlet sitesi yani erişilemiyor du. Bir arkadaş İnternet kafeden giriyorum sitede sorun yok dediğinde jeton düşmüştü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Modemden yada wifi den DNS ayarlarına bir bakın. Yansex dns ile ssk mı yokssa iş güvenliğimi devlet sitesi yani erişilemiyor du. Bir arkadaş İnternet kafeden giriyorum sitede sorun yok dediğinde jeton düşmüştü..

Yalnız bu sadece bende olan bir sorun degil ben girebilirsem wifiden diğerleri giremez ve sorunu çozmek daha da zorlaşır yinede teşekkürler

Bu arada pc den girebiliyorum siteye telefondan wifi ile giremiyorum

Dns'i modeme gireceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Dns'i modeme gireceksiniz.

Sorun kendiliğinden çözüldü hem bende hem arklarda fakat siteye bağlantı hala yok serverların dan veri alabiliyor oyun bu güzel.
    Dediğim gibi pc den giriyor telden girmiyor

Mobil veriden giriyor ama...

Dedigim gibi, dns'i modeme gireceksiniz.

• quote:

Dedigim gibi, dns'i modeme gireceksiniz.

Dns yi modeme gidersem sorun sadece bende çözülür ve bu hayatı çözmem de siteye girmemesindrn daha büyük bu sorun olur

Yinede mesaj için teşekkürler işime yarar belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince 5ghz kopuyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mobilden giriyor, Wifiden girmiyor diyorsunuz degil mi? Modeme dns girerseniz o modeme bağlı tüm cihazlarda sayfalar açılır.

• quote:

Mobilden giriyor, Wifiden girmiyor diyorsunuz degil mi? Modeme dns girerseniz o modeme bağlı tüm cihazlarda sayfalar açılır.

Arkadaşlarım kendi modemine bağlı ve sitenin serveri benim değil neyse dediğim gibi sorun kendiliğinden çözüldü benim için önemli olan sitenin açılması değil verileri oyunun alabilmesi tekrar teşekkürler

Ha tamam ben sizin modeme baglaniyorlar sanmıştım.

• Sorun tekrar başladı :(( başka sitelere her şekilde giriyorum fakat 2 tane müthiş önem taşıyan siteye giremiyorum bu ne bicim is arkadaş cozumune değil nedenine ihtiyacım var

• Mesela Gmscoreboard sitesine telefondan wifiyle giremiyorum fakat telefonun mobil verisinden girebiliyorum

pc den ise herturlu giriyorum mesela sizde telin wifisiyle girebilirsiniz

• Ayni sorun bendede var ne yapmam lazim modem tplink yeni aldim eski modem de bu sorun yoktu twitera wifi ile girmiyor .s8 kullanıyorum bixby sesli asistan cevap vermiyor mh bilmislik taslıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 55525534

Ayni sorun bendede var ne yapmam lazim modem tplink yeni aldim eski modem de bu sorun yoktu twitera wifi ile girmiyor .s8 kullanıyorum bixby sesli asistan cevap vermiyor mh bilmislik taslıyor
    Bende Twitter, Bip, Netflix, n11 gibi bazı sitelere giremiyorum. Aynı sorun laptoptan kablolu bağlantı ve mobil veride yok. Sorunu Çözebildiniz mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayido

Bende Twitter, Bip, Netflix, n11 gibi bazı sitelere giremiyorum. Aynı sorun laptoptan kablolu bağlantı ve mobil veride yok. Sorunu Çözebildiniz mi acaba.

Alıntıları Göster
    Hocam aradan 4 sene geçmiş inanın hiçbir şey hatırlamıyorum sorun çözüldü ve oyunumun serveri de hâla açık :D Ama şu sıralar telefonda benzer sorunla karşı karşıyayım. Wifi'ye bağlıyken hiçbir bildirim gelmiyor telefona ama mobil verideyken tüm bildirimler geliyor :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.