Şimdi Ara

Wii Aksesuarları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler imzamdakine bakın bence, dealden çok uygun oluyor fiyatları.

http://www.buyincoins.com/categories/Video-Games/Wii/

zaten ucuz olan fiyatlara extra indirim de uygulatabiliyorsunuz imzamda detay yazılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 24 Mayıs 2011; 11:35:12 >
  • Wii remote değil de Wii Remote Plus almanızı tavsiye ederim, motionplus içinde gömülü geliyor ve takma olandan çok daha stabil çalışıyor. Yan sanayi nunchuckların da belli bir süre sonra bozulduğunu okumuştum. Bu nedenle ikinci kol ve nunchuk'ı orijinal aldım. thehut'ta siyah nunchuck yaklaşık 31 tl , siyah wii remote plus yaklaşık 85 tl
  • bencede orjinal alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

dx'ten şu 15$ lık olan mpyi kesinlikle almayın. aldım pişman oldum. mp sürekli kalibrasyon sorunu yapıyor. adam gibi sport resort oynayamadım. ayrıca o mal çinlilere laf anlatmaktan ürün 1 ayda geldi. stokta görünen ürüne yok dediler. baya bi uğraştım yani. dx'te 23$ 'a orijinal olan var veriyosanız onun siparişini deneyin.

DX biraz sıkıntılı o konuda maalesef. Stokta görünen ürünler genellikle stokta olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

arkadaşlar ben yeni wii sahibi oldum.
    sports resortlü paketten aldım.
    motion plus'ı içinde remote ve nunchuck'ım var.

neler almalıyım?nereden almalıyım ?
    bir remote ve bir nunchuck kesin ihtiyaç da oyuna para verip oyunlu paket almak istemiyorum ....

yasak mı bilmiyorum iphone jailbreak'i gibi softmode diye bir olay var sanırım onu kendi başıma yapabilirmiyim ?yapınca internetten indirdiğim oyunları torrent tipi paylaşımları kullanıbilirmiyim ?

bence wii 500 puan rehberi konusunda bir bak önce...yeni aldığına göre güncel sürüm var sende...soft mode dana önce bu işlemi yaparsan sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.