Şimdi Ara

Wii Aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aksesuar konu olunca onlarca site, trilyonlarca(o eyc ey) seçenek var. Bu durumda aldığımız ürünleri -yorumlarıyla birlikte- ve fırsatları biraraya getirebilirsek çok leziz olacağı kanaatindeyim; özellikle Wii'ye yeni dalan dostlarımıza.
    Listenin sağlığı açısından sadece kullanılmamış ürünleri kapsamakta

Motion+, Orj: $22.16 DealEx
    Motion+, YS: $15.40 DealEx
    GC Controller, Yan Sanayi(YS): $10.97 DealEx
    Remote+nunchuck+motion+(siyah veya beyaz), YS: 40.99€ ShopTo
    Altın kaplama uçlu component kablo, YS: $6.45 DealEx
    Lan Adapter, YS (Hyperkin referanslı): $12.06 DealEx
    Zapper, YS: $8.62 DealEx
    WiiFit+Balance Board, Orj: 191,50 TL Irm*kT*ysland
    WiiFit Plus+Balance Board, Orj: 234,76 Bi*eks

Remote, nunchuck, classic game controller alan varsa yorumlarını bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54p74nt1 -- 18 Mayıs 2010; 18:45:41 >

• bana da şu çok makul geliyo

remote+nunchuck+motino plus(siyah veya beyaz) 41 EURO

http://www.shopto.net/WII/ACCESSORIES/WIIAC22-N%20Joy%203%20in%201%20Controller%20Set%20Black.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

bana da şu çok makul geliyo

remote+nunchuck+motino plus(siyah veya beyaz) 41 EURO

http://www.shopto.net/WII/ACCESSORIES/WIIAC22-N%20Joy%203%20in%201%20Controller%20Set%20Black.html

yan sanayi
  • Hemen ekliyorum, yalnız orijinal olmayan kontrol zımbırtılarında memnuyetsizlikler okudum, kullananlar varsa, yorumları misafirimizdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54p74nt1 -- 17 Mayıs 2010; 16:32:23 >
  • Wii Lan Adapter, 12.06$, Dealextreme.
    Orjinal değil ama gayet iyi. Kullanıyorum, memnunum.
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13972

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 17 Mayıs 2010; 17:51:02 >
  • Valla işe yarasın da, marka fetişi değiliz.
    Bir başka başlıkta FIR_Lama dostumuz Wü marka nunchuck elinde patladığından bahsetmiş. Aman...

düzeltme:remote-nunchuck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54p74nt1 -- 17 Mayıs 2010; 19:15:25 >
  • remote değil de nunchuk patladı arkadaşlar... remote kalitesiz de olsa iş görüyo hala... tavsiye eder miyim? etmem... ayrıca aksesuar konusunda liste çıkarmam zor ama başlayalım bi uçtan... metrodan wii'yi 400TL, mediamarkttan orjinal wiifiti 99TLye almıştım türkiyeden :) 20TLye teknosadan orjinal gamecube controller... DX'ten zapper 10 dolar civarı... DXten bluelight charging stand 15 dolar civarı ama tavsiye etmem, pil çözümü için en güzeli GP recyko+ piller... ne bilim 4 dolara Goomba oyuncağı :) başkaaaaa shoptodan guitar hero 3 gitarı(getirtmeyin gümrük işi çıkıyo)... aklıma daha bişi gelmiyo, fotolardan görüpte soracağınız varsa sayabilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wii 400, Fit 99 Abavvv... diyebiliyorum sadece...
    Zapperın bu mudur, yoksa bu mu ?
    Hassasiyet açısından orijinalle farkı % ? Varsa oem Motion+'ın ?
  • bu:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13861

Wü ve Wii remote arasında motionplusla denemedim ama hedef alma konusunda fark var... Wü hem düz değil, bir kaç derece sola kayık nişan alıyor, hem de daha az hareketle daha çok mesafe gidiyor... yinede mario, SSBB filan oynarken güzel :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54p74nt1

Romalılar, Dostlarım,
    Aksesuar konu olunca onlarca site, trilyonlarca(o eyc ey) seçenek var. Bu durumda aldığımız ürünleri -yorumlarıyla birlikte- ve fırsatları biraraya getirebilirsek çok leziz olacağı kanaatindeyim; özellikle Wii'ye yeni dalan dostlarımıza.

WiiFit+Balance Board, Orj: 209,33 TL Bi*eks

Cümleyi ben mi yanlış anladım, kullanılmamış yerine kullanılmış olması gerekmiyor mu?

• aklıma geldi de, ben de şu kablodan kullanıyorum:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24297

ayrıca bir de bodyguard'ım var, wii'yi yanındaki ps3ten koruyor:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18934

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 17 Mayıs 2010; 21:27:52 >
  • Ben dealextreme'den
    Wii Wheel
    Wii Zapper
    2 Tane Siyah Remote ve Nunchuck takımı (4 kişi NSMB Wii oynamak için aldım)
    Beyaz Classic Controller

aldım. Direksiyon ve Zapper'dan son derece memnunun. Remote'lar kalitesiz (hoparlöründen cızırtı geliyor) ama bozulmadılar, Nunchucklarda aynı şekilde. Classic Controller 1 ayda bozuldu, bunu tavsiye etmiyorum.

Ankara'da
    Japon Orjinal Oyuncak'tan
    Beyaz Wii Remote ve Nunchuck aldım. Ben sahte bekliyordum adam Wii Play kutusunda oyunla beraber verdi ve orjinal. Nunchuck'tan emin değilim sahte olabilir ama Dealextreme'den aldığımdan daha iyi. 100TL verdim toplam.

Irmak Toysland'den Orjinal WiiFit aldım 190TL

Teknosa'dan: Wii Sports Resort(MP+'lı) ve ayrıca Motion Plus aldım.

D&R'dan yeni Classic Controller Pro (siyah, çoğu yere baktım Ankara'da D&R dışında hiçbiryerde bulamadım orada da sadece siyahı var) aldım 99TL. Bence parasını hakediyor. Monster Hunter Tri oynayanlar mutlaka alsın.

Mersin MediaMarkt'tan da Guitar Hero 3 gitarı + Rock Band 2 oyunu bundle'ı vardı. 100TL verdim. Bilmeyenler için bu gitar Rock Band 1 dışındaki bütün oyunlarda kullanılıyor.

Monster Hunter Tri oynamayı düşünenler D&R'dan Classic Controller alabilirler.
    Ya da Orjinal alacaklar MediaMarkt'ta Bundle yapmışlar Oyun + Controller 190TL

Wii-Remote almayı düşünenler Siyah olanını, Motion Plus'la birlikte 149TL'ye satıyorlar D&R, MediaMarkt, Teknosa hepsinde gördüm. Bence makul fiyat. Beyaz alınacak olsa 120TL remote(wii play paketi, ayrı satılmıyor) + 50TL MP = 170'e geliyor.

Bence şu dandik plastikler (direksiyon, silah, raket vb....) dışında orjinal alın aynı değiller çünkü. DX'ten alınan Remote'lar iş görüyor sadece hoparlör sesleri kötü, üzerinde joystick bulunanları almayın nunchuck, classic controller gibi onlar çok kötü.

çok oldu biliyorum ama herşeyi yazıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tym -- 17 Mayıs 2010; 22:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

aklıma geldi de, ben de şu kablodan kullanıyorum:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24297

ayrıca bir de bodyguard'ım var, wii'yi yanındaki ps3ten koruyor:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18934

ben de iki saat bodyguard'dan kastın neydi diye düşünmüştüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Orijinalden alıntı: 54p74nt1

Romalılar, Dostlarım,

WiiFit+Balance Board, Orj: 209,33 TL Bi*eks

Cümleyi ben mi yanlış anladım, kullanılmamış yerine kullanılmış olması gerekmiyor mu?

Halihazırda 0 satılan ürünleri kastettim. Kullanan dostlarımızın yorumlarıyla soslanan -0- ürünler kullanılmış olarak etiketlenebilir tabii

@tym
    Azizim verdiğin fiyatlar yeni mi? Eğer hala 120TL'ye orijinal Remote 50TL'ye de Motion+ alabileceğimiz yer varsa yazarsan seviniriz.
    Bir de ShopTo'da 40.99€'ya Remote+MotionPlus var ne dersiniz?
    Bir de, yine ShopTo'da 22.50€'ya burada 99Tl'ye satılan Classic Controller Pro'lardan var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 54p74nt1 -- 18 Mayıs 2010; 18:42:23 >

• dx'ten şu 15$ lık olan mpyi kesinlikle almayın. aldım pişman oldum. mp sürekli kalibrasyon sorunu yapıyor. adam gibi sport resort oynayamadım. ayrıca o mal çinlilere laf anlatmaktan ürün 1 ayda geldi. stokta görünen ürüne yok dediler. baya bi uğraştım yani. dx'te 23$ 'a orijinal olan var veriyosanız onun siparişini deneyin.
  • peki dx de orjinal MP, nunchıck ve remote bulmak mümkün mü?

bi de orjinal olduğunu nasıl anlarız
  • MediaMarkt'ta var. Bence çok pahalı. dandik WiiPlay'in parasınıda alıyorlar beraber. Sadece Wiimote ve nunchuck bundle'ı olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

peki dx de orjinal MP, nunchıck ve remote bulmak mümkün mü?

bi de orjinal olduğunu nasıl anlarız

tabi bulabilirsin. örneğin orj.mp

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26391
  • Bir de şu var; TR fiyatlarına göre iyi gibi: Wii Mario & Sonic Winter Olympic + Wii Remote + Wii Chuck Paket
  • o paketteki orjinal wii remote değil... madcatz marka wii remote ve kablosuz nunchuk olmalı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.