arkadaşlar cocuk için bir wii alayım diyorum ama fiyat aralıgı o kadar değişken ki neye bakacağrımı şaşırdım 200 e de satılıyor 800 e de bu fiyat farkı neden var? 200 tl ye hiç kullanılmadıgını söyledikleri wii ler var neden 800 e de var ? Oyun farkı bu kadar olamaz heralde almadan önce bilmem gerekenler nelerdir. Cevaplarınız için teşekkürler
karakartal1977
kullanıcısına yanıt
Piyasayı bilmeyenler uçurur fiyatı. Sağlamsa al kaçırma ucuzları.
karakartal1977
kullanıcısına yanıt
800'e satan iyi sallamış onları boşver
ilk versiyon wii'lerde motion plus denen olay yoktu.. sonraki modellerde eklendi.. bu yüzden fiyata etki etmiş olabilir..
2. el wii'nin ederi ortalama 200-300 TL, sıfırı ise, 400TL civarında alınabilir.. soft'lama işlemi bilmiyorsanız softlanmış cihaz alın
Arkadaşlar, Değerlendirmek isteyen var ise bilgilendirmek istedim. 23 Nisan 2014 günü Bahçeşehir/Esenyurt-İSTANBUL Akbatı AVM içindeki Migros mağazasında 1 adet gördüm. Siyah Wii Sports Resort Pack PAL 260TL (Teşhir malı değil. Kutuda).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfsz -- 24 Nisan 2014; 8:52:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: trfsz
Arkadaşlar, Değerlendirmek isteyen var ise bilgilendirmek istedim. 23 Nisan 2014 günü Bahçeşehir/Esenyurt-İSTANBUL Akbatı AVM içindeki Migros mağazasında 1 adet gördüm. Siyah Wii Sports Resort Pack PAL 260TL (Teşhir malı değil. Kutuda).
gayet iyi fiyat, almayı düşünenler bence kaçırmasın çünkü bu fiyata anca 2. eli alınır
fiyat cok iyiymiş ya ama kartal nere bahçeşehir nere
quote:
Orijinalden alıntı: karakartal1977
fiyat cok iyiymiş ya ama kartal nere bahçeşehir nere
Yol parasını çıkartırsın öyle deme.
Şu oyunlardan birisini oynayacaksan "motion plus" aparatlı veya "Remote plus" lı olanlardan almalısın.
Ekranın component girişi destekliyorsa daha yüksek kalitede görüntü alabilirsin. Şurayı okumanı tavsiye ederim.
Wii kolay kullanımlı, etkileşimli bir konsoldur. Çözünürlüğe ve rakamlara takıntılı değilsen gerçekten çok eğlenebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme