Şimdi Ara

Wii hakkında birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Eskiden kalma beyaz kasa bi Wii sahibiyim memlekette yatıyordu bende kullanırım diye aldım yanıma geldim. Şimdi birkaç sorum olacak onunla ilgili

1. Wii'ye güncel oyunlar çıkmakta mı hala?
    2. Wii'yi kırmak/kırdırmak istiyorum. Ankara'da bunu gerçekleştirebileceğim bi yer var mıdır?
    3. Wii icin hdmi kullanmak istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim? Aparatı vardır illaki
    4. Her şeyden önce Wii için bu zahmetler edilir mı? Sürekli olmasa da can sıkıntısında vakit geçirilecek

Şimdilik bu kadar. Teşekkürler

• shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

1.guncel oyunlar olsa bile bir ps3 veya xbox keyfi alamazsiniz onun icin exc. Oyunlarini veya sport resortla zaman gecirmenizi tavsiye ederim gercekden eglenceliler heleki arkadaslarla oynarken

2.kendiniz int uzerinden rehberlere bakarak yapabilirsiniz ama ugrasmam derseniz kizilayda tup gecitte irmak toysland var oraya sorunuz

3.Hdmi ceviriciler sanirim pahali onun yerine 5 girisli komponent kablo aliniz ayni goruntuyu veriyor max 480p ve is goruyor led tvlerde

4.donkey kong zelda sport resort rayman mario gibi oyunlar icin deger zaten cok bir isleminiz yok zaman gecirmenizi saglar tek basiniza belli bir zaman sonra sıkılabirsiniz benim gibi :) fakat cok eglenceli oyunlar mevcut ve emulatorler ile atari salonuna sahip oluyorsunuz tavsiyem en azından bu oyunları bitirip elden cıkarmanız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @aarda06 Cevaplar için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 8 Mayıs 2014; 18:09:37 >
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Selamlar. Eskiden kalma beyaz kasa bi Wii sahibiyim memlekette yatıyordu bende kullanırım diye aldım yanıma geldim. Şimdi birkaç sorum olacak onunla ilgili

1. Wii'ye güncel oyunlar çıkmakta mı hala?
    2. Wii'yi kırmak/kırdırmak istiyorum. Ankara'da bunu gerçekleştirebileceğim bi yer var mıdır?
    3. Wii icin hdmi kullanmak istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim? Aparatı vardır illaki
    4. Her şeyden önce Wii için bu zahmetler edilir mı? Sürekli olmasa da can sıkıntısında vakit geçirilecek

Şimdilik bu kadar. Teşekkürler

1. wii için artık güncel oyun çıkmamakta fakat wii'nin oyun arşivi bildiğim kadarıyla şu an hiç bir konsolda yoktur herhalde.. ayrıca çok değişik çeşitlerde oyunlara sahip olması wii'yi çekici kılan bir özellik

2. onu internetten araştırabilirsin, ankara gibi bir yede mutlaka vardır

3. hdmi için yurtdışından 25 dolara hdmi çevirici bir aparat satın alabilirsin.. amazonda var.. ben daha önce 5 uçlu komponent kablo kullanıyordum artık hdmi kullanıyorum o yüzden aradaki farkı iyi biliyorum.. çözünürlükte çok bir fark yok.. zaten cihazın çözünürlüğü belli.. ama renkler biraz daha canlı, görüntü daha net.. eğer getirtme imkanın varsa hdmi'yı tavsiye ederim

4. wii biraz zevk işi, kimi çok sever kimi hiç beğenmez.. eğer bir kere kendini kaptırırsan bağımlılık yapar.. örnek olarak: eski ps3 kullanıcısıyım, satıp wii aldım, wii'den aldığım zevki ps3'ten alamadım.. wii 'nin olayı sadece mario zelda değil, call of duty, conduit, spiderman serileri gibi çok güzel oyunlar var.. grafik olarak ps3ün gerisinde olsada wii'nin kendine has hareket kontrolleri sayesinde bu oyunlardan aldığın zevk çok başka oluyor.. mesela star wars unleashed 2'yi oynarken kendini oyunun içinde gibi hissediyorsun, ps3'te blok yapmak için bir tuşa basarken wii'de elindeki kumandayı kılıç gibi kullanıyorsun.. call of duty gibi oyunlar özellikle çok zevkli oluyor, elinle nişan alıyorsun, reload yapıyorsun vs.. wii'nin olayı o bakımdan çok başka.. şu sayfada bazı oyun incelemeri mevcut buradan da bakabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_89130526/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 12 Mayıs 2014; 8:07:49 >

• Ankara pandora teknoloji var.www.pandorateknoloji.com
  • Cevaplar için çok sağolun beyler gelişmeleri burdan yazarım

@WolF-EyE @haydar1903
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Passat Hakkında Birkaç Soru
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.