Şimdi Ara

Wii mi Xbox 360 mı Ps3 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
24.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir pc varsa kesinlikle Wii :)) ayrıca evet Wiiyi direkt monitöre bağlayamazsın... tv box vs gerekir...
  • Evde iyi bir pc var evet.Bu yüzden büyük ihtimal wii alacağım.Amerikan pazarına sordum geçen hafta wii yi.Chipsiz wii 500 tl dediler.
    Madonun arkasına da bir bakarım.Herkese teşekkürler iyi geceler.
  • 45 Milyon satan bir konsol Wii sen düşün gerisini.
  • Walla ben wii yi iLK ZAMANLAR çok sevmeme rağmen artık bu ay satmayı düşünüyorum.Bunun en büyük sebebi niyeyse nintendo fazla online desteğine önem vermiyor.Özellikle dövüş oyunlarında bir tane online oyun var ondada oyuncu bulmak zaten imkansız.Bir tek futbol ve mario kart gördüm güzel online destek başkada adam gibi bulamadım.gamecube oyunlarını tekrardan uyarlıyorlar ama online yine yok yine yok.Aletin en güzel tarafı oyun bulmak çok kolay ve seçenek olarakta şu anda 100 lerce oyun içinden seçim yapma şansınızın olması.
  • Wii'nin smashbros'daki online desteği gerçekten çok kötü... sadece mapwii sitesinden rakip bulup oynayabildim...

Guitar hero'da filan daha güzel... hemen rakip bulunabiliyor... ama mesela bi raving rabbidsde filan da online olsa süper olurdu :) yani wiinin online destek olayı gerçekten birazcık zayıf... ama bu wiiden çok oyun yapımcılarından kaynaklı gibi...
  • Hazır konu açılmışken sorayım. Arkadaşın, "elimde 19" lcd monitör var bu yüzden wii tercih edicem sözü üzerine." Wii' yi lcd monitöre nasıl bağlayabiliriz ki, tercih sebebi oluyor?
    Bende Wii alma arefesindeyim de, bağlayabileceğim tek kaynak lcd monitör. O yüzden soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

Wii'nin smashbros'daki online desteği gerçekten çok kötü... sadece mapwii sitesinden rakip bulup oynayabildim...

Guitar hero'da filan daha güzel... hemen rakip bulunabiliyor... ama mesela bi raving rabbidsde filan da online olsa süper olurdu :) yani wiinin online destek olayı gerçekten birazcık zayıf... ama bu wiiden çok oyun yapımcılarından kaynaklı gibi...

online destek konusunda ben mario football,fifa2008, moh:heroes2 gibi oyunlarda online oynadım vede inanılmaz kolay rakip buldum worldwere'e girince hemen karşına rakip atıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Hazır konu açılmışken sorayım. Arkadaşın, "elimde 19" lcd monitör var bu yüzden wii tercih edicem sözü üzerine." Wii' yi lcd monitöre nasıl bağlayabiliriz ki, tercih sebebi oluyor?
    Bende Wii alma arefesindeyim de, bağlayabileceğim tek kaynak lcd monitör. O yüzden soruyorum.

TV-box ile bağlayabilirsin monitöre... arkadaşın 19'' monitör demesindeki etken bence monitör değil de boyut hani 19''de ps3ün görsel şöleni ne kadar şölen olabilir ki gibisinden...

• Tv-box nedir FIR_Lama hocam sağol cevabın için bu arada
  • TV-Box herhangi bir monitörü televizyona çeviren alettir... yani bilgisayar olmadan monitörü tv olarak kullanmaya yarar... benim gibi ne diye LCD TVye para vercem, ahanda 22'' monitör ahanda tvbox diyip salona multimedia center kuranlar içindir :)

temelde bir televizyon alıcısı ve giriş portlarından(svideo, kompozit vs) oluşup VGA(yada modeline göre DVi, abartırsan HDMI) çıkışa sahiptir... hatta VGA girişi olanlar da var ki bi uçtan da bilgisayarı bağlayıp tem tv hem bilgisayarı aynı anda görüntületir...

çok ucuz değillerdir bilginiz olsun... bende Avermedia TVbox W7 var(LG 22'' monitöre bağlı)... memnunum performansından...
    görsel olarak wiinin sağ tarafında arkada duran grimsi kutu:
    http://mail.baskent.edu.tr/~20193354/nostress.jpg

• Teşekkürler. epey tuzlu bir ürünmüş.
    Aynı kalite de, componentten bağlayabilmem için daha uygun modelleri var mıdır bu cihazın?
  • Tv box fiyatlarına baktım da 100-250 tl arasında değişen fiyatlarla karşılaştım.
    Wii alsam 500'e falan alacağım bir de tvbox tpolam 600-750 tl fiyat olacak.
    Yani Xbox 360'a yaklaşıyor.Yaa ben xbox'ın benim lcd'de verdiği görüntüyü çok
    merak ediyorum açıkçası.Yani o görüntü kalitesi beni tatmin etmezse gene Wii alırım
    da.Aksi halde biraz daha düşünürüm.
  • Xbox 360 standart lcd monitörlerde de oldukça tatminkar. Hatta ekran küçük olduğu için kontrast ve parlaklık haricinde en az Hdtv' ler kadar iyi. Ama monitörün wide olması yararına.
    PS 3' e gelince, HDCP desteği olmazsa çalışmıyor. Diğer türlü, 22" sağlam bir monitörle de çok iyi görüntü alırsın PS3' den de...
  • hali hazırda televizyon yada TVbox yoksa Wii olayı gerçekten zor... tv box ile neredeyse ps3 fiyatına geliyor... ama el altında varsa böyle şeyler çok uygun... ben kendime baktığımda wii 400 liraya wiifit 100 liraya mal oldu zamanında yapılan kampanyalarla... şimdi 2.elini bile bu fiyata bulmak zor

tvbox çözümü olarak dealextreme'den bakabilirsin daha uygun fiyata ama ne kadar sürede eline geçer bilemem...
  • yaw 150liraya tv box alacağıma bitane 55ekran tüplü tv alırım
  • heheh matemetik öyle tabi... ben 26'' lcd tvye 700-800 vereceğime 350ye 22'' monitör, 100 liraya tv box alırım demiştim :) bu sayede laptop da kolay bağlanıyor... tabi bütün bunlar benim aldığım zamanların fiyatı...
  • Bu yıl Wii'ye çıkacağı açıklanan oyunları araştırınca bunları gördüm ve kararım daha kesinleşti.
    Nisan28, 2009 Destiny of Zorro , The Aksiyon
    Mayıs 1, 2009 X-Men Origins: Wolverine Activision Aksiyon
    Q2 2009 Indiana Jones and the Staff of Kings LucasArts Adventure
    Wallace & Gromit's Grand Adventures serisi
    Q3 2009 Need for Speed Nitro Electronic Arts Yarış
    Q4 2009 Mario & Sonic at the Olympic Winter Games SEGA Spor
    TBA 2009 Call of Duty: Modern Warfare 2 Activision Shooter
    TBA 2009 Tony Hawk's Pro Skater 10 [unofficial title] Activision Spor
    Q4 2009 Mario & Sonic at the Olympic Winter Games SEGA Spor
  • hmmm "Call of Duty: Modern Warfare 2" çıkacak olması çok iyi ben bunun haberini yeni duyuyorum
    ama eklemeyi unutmuşsun yeni bitane resident evilde gelecek bu sene içerisinde wiiye
  • Wii alırsan oyun oynamak neymiş görürsün,
    X360 PS3 alırsan zaten PS2 den bilindik tarz oyunlarla karşılaşırsın, nişan al vur öldür...
  • Wii 4eveR
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.