Şimdi Ara

Wii mi Xbox 360 mı Ps3 mü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
24.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kararı vermemi sağlayan herkese teşekkürler
    fiyat araştırıyorum.uygun fiyat bulduğumda wii'ye kavuşacağım.
  • hocam sen amerikan pazarındaki emin abiden sor olmazsa benim adımı ver braz indirim yapabilir ama kesin konuşmayım tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitdikici

hocam sen amerikan pazarındaki emin abiden sor olmazsa benim adımı ver braz indirim yapabilir ama kesin konuşmayım tabi

Tamam sorarım.Bir de amerikan pazarından almam hethangi bir problem çıkarır mı.
    Yani teknosadan 800 tl yerine amerikan pazarından 500'e falan alıyorum.
    Yani teknosaya göre daha az güvenli falan mı, değil mi?Varsa amerikan pazarının dezavantajı ne
  • hocam git metroya... 600lira... taksit de yaparlar... amerikan pazarına 500 verip garantisiz olacağına 600 ver bir sorun çıkarsa başın ağrımasın :)
  • hocam alacağın cihazların ikiside aynı zaten sadece birinde garanti var diğerinde garanti yok taksitle almak durumundaysan teknosa metro gibi yerlerden al ama peşin alacaksan ucuz olanı al derim çünkü garanti önemli bişey değil çip taktırdığında garantisi zaten bitiyor . bide zaten alacağın cihaz sony microsoft gibi problem çıkaran cihazlar değil altında nintendo var nintendonun bütün ürünleri taş gibi sağlamdır gönül rahatlığıyla alınabilir. bende ucuz olana yönelmek braz daha mantıklı hele çipide aynı yerden taktırırsan dahada fiyat düşer
  • Haklısınız.Çip taktırınca garanti zaten gider.Hem ben peşin alacağım.O zaman amerikan pazarına giderim.Metroya göre bana çok daha yakın.
    Aparatları nereden bulabilirim?Mesela Zapper
  • www.dealextreme.com de OEM zapper var... orjinalden farksız... kapına kadar gelir...
  • onlar heryerde bulunabiliyor amerikan pazarı, teknosa, media markt, toys'rus, metro vs vs ama bana sorarsan onları gittigidiyordan veya forumlardan al aksesuarları
  • Bende wii almayı düşünüyorum ancak çipli olanlar var birde Zelda ile Homebrow channel yüklü diye satılanlar var(2.el bakıyorum).
    Çipli kopya oyun oynatıyor peki diğeri nedir Homebrow channel?
    Kısaca hangisine bakayım
  • homebrow bildiğim kadarızla wiiye kopya olarak eski nes,snes gibi oyunları yüklemeye yarayan bi kanal olması lazım normalde bu eski oyunları oynaman için bitane wii klasik kontroller alıp bunları internetten direk wiiye indirmen gerekiyor ama tabi bu paralı.homebrow yöntemiyle bunu bilgisayardan atarak oynayabilioz.yani gereği olmayan bişe diyebilirim.
  • dostum 3 unude al benım gıbı hehe kafanda soru kalmaz ev atari salonuna dondu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Bende wii almayı düşünüyorum ancak çipli olanlar var birde Zelda ile Homebrow channel yüklü diye satılanlar var(2.el bakıyorum).
    Çipli kopya oyun oynatıyor peki diğeri nedir Homebrow channel?
    Kısaca hangisine bakayım

Homebrew bilgisayarda internetten sd card yükleyip sonra wii içine atıyorsun.Çiple ilgisi olmayan birşey yani.Homebrew küçük oyunlar wii ware yada nintendonun eski konsollarındaki oyunları indirmek için kullanıyorsun.Ama zaten yeni alacaksan neden eski ve grafikleri kötü oyunları oynayasın ki ? Bence önemli birşey değil yani satan kişinin bunu belirtmesine bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 2 Nisan 2009; 14:39:57 >
  • Az önce saat 15:00 itibariyle Wii almış bulunuyorum.400 tl'ye.daha oynamadım.bir kaç oyun alınca ve oynayınca fikirlerimi söylerim herkese teşekkürler
  • hayırlı olsun... ilk tavsiyem: NTSC versyon No More Heroes... 2. tavsiyem Star Wars: Force Unleashed... 3. tavsiyem MadWorld
  • Wii nin fiyatları aşırı ykseldi nerede geçen seneki 500 tl lik kampanya fiyatları
  • bana sorarsan önce metroid ve red steel birir elin alışsın
  • hayırlı olsun bende bır wii almayı duşunuyorum ama bolge olarak neyı onerırsınız pal ntsc-u ntsc-j kararsız kaldımda
    bırde usb loder çıkmış çhıpe gerek kalmadan oyunları hd ye atıp tak çalıştır yontemıyle oynuya bılıyormuşuz bılgısı olan yardımcı olursa sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemblack -- 7 Nisan 2009; 8:50:24 >
  • Arkadaşlar bir problem var.Kaç gündür wii'yi kurup oynama fırsatı bulamadım.Bunun nedeni ise kutuyu açtığımda
    adaptör için çeviriciye ihtiyacım olmasydı.Daha doğrusu kutunun içindeki çeviricinin fişe uymamasıydı.Amerikan
    pazarındaki adam yanlış çevirici vermiş olmalı dedim.Çünkü adaptörün üzerinde 120v, çeviricide 125v-250v yazıyor.
    Bunu görünce bir elektrikçiye adaptörü götürüp gösterdim.Adamdan uygun çeviriciyi istedim.Adam bana çeviriciyi verirse
    cihazı patlatacağımı, cihazın yanacağını söyledi ve 12v'luk bir trafoya ihtiyacım olduğunu söyledi.Trafo, yani transformatör
    sayesinde problem çözülürmüş.Bunun hakkında bilgisi olan var mı?Trafoyu nereden bulabilirm Adana'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hujui Bertyu

Arkadaşlar bir problem var.Kaç gündür wii'yi kurup oynama fırsatı bulamadım.Bunun nedeni ise kutuyu açtığımda
    adaptör için çeviriciye ihtiyacım olmasydı.Daha doğrusu kutunun içindeki çeviricinin fişe uymamasıydı.Amerikan
    pazarındaki adam yanlış çevirici vermiş olmalı dedim.Çünkü adaptörün üzerinde 120v, çeviricide 125v-250v yazıyor.
    Bunu görünce bir elektrikçiye adaptörü götürüp gösterdim.Adamdan uygun çeviriciyi istedim.Adam bana çeviriciyi verirse
    cihazı patlatacağımı, cihazın yanacağını söyledi ve 12v'luk bir trafoya ihtiyacım olduğunu söyledi.Trafo, yani transformatör
    sayesinde problem çözülürmüş.Bunun hakkında bilgisi olan var mı?Trafoyu nereden bulabilirm Adana'da

dostum sanırım amerikan pazarının girişindeki adem abiden aldın cihazı.. bana sorarsan direk makinayı adama götür anlat böyle böyle de elektrikçi bana bunu dedi senin bana verdiğin çeviriciyle burda sen dene bişe olmazsa ben alıp eve götürim bişe olursa bana paramı geri ver veya bana uygun çeviriciyi ver de
    git tam ayrıntılı bilgi al derim

• quote:

Orjinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orjinalden alıntı: Hujui Bertyu

Arkadaşlar bir problem var.Kaç gündür wii'yi kurup oynama fırsatı bulamadım.Bunun nedeni ise kutuyu açtığımda

dostum sanırım amerikan pazarının girişindeki adem abiden aldın cihazı.. bana sorarsan direk makinayı adama götür anlat böyle böyle de elektrikçi bana bunu dedi senin bana verdiğin çeviriciyle burda sen dene bişe olmazsa ben alıp eve götürim bişe olursa bana paramı geri ver veya bana uygun çeviriciyi ver de
    git tam ayrıntılı bilgi al derim

Evet Adem abiden aldım.Transformatör buldum ama gene de denemeden önce adem abiyle bir konuşayım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.