Şimdi Ara

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam ben bir ps ve sony fanı olarak tartışmaya son noktayı koyuyorum.wii nin grafikleri ps2 den daha iyi hem de daha güçlütamam oldu mu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xry

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

bunu iddia eden aklı evvel varmıydıki zaten ? Yani Wii ile PS2 aynı ayarda diyen
    Gamecube PS2 den çok daha iyiydi, Wii de GC den daha iyi hem GPU hem memory olarak belki 2 kat fark var.Nasıl aynı olacak PS2 ile...

korayg sana bir soru soracağım.Madem wii nin grafikleri ps2den ve gamecube den üstün neden hala mükemmel bir grafikli oyun göremedik?

ps2'nin son zorlanmış kapasitesinin oyunlarıyla wii'nin henüz zorlanmamış kapasitesinde genelde ps2 portu olan oyunları karşılaştırıyorsun. wii iyice çözülüp wii'ye özel oyunlar çıktığında, kapasite zorlandığında farkı görürsün. Hem de bayağı bir fark.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

bunu iddia eden aklı evvel varmıydıki zaten ? Yani Wii ile PS2 aynı ayarda diyen
    Gamecube PS2 den çok daha iyiydi, Wii de GC den daha iyi hem GPU hem memory olarak belki 2 kat fark var.Nasıl aynı olacak PS2 ile...

korayg sana bir soru soracağım.Madem wii nin grafikleri ps2den ve gamecube den üstün neden hala mükemmel bir grafikli oyun göremedik?

http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty3/index.html
    http://www.gamespot.com/wii/driving/needforspeedcarbon/index.html
    http://www.gamespot.com/wii/action/splintercell4/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;3
    http://www.gamespot.com/wii/action/scarface/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;2
    http://www.gamespot.com/wii/action/princeofpersia/index.html

yaw şimdi şu grafikler ps2den dahamı kötü yapma arkadaş bendede var ps2 ama bende onla oynuyorum ama gerçekleri çarpıtma
    wii ps2den çok daha iyi bir cihaz bırakın ps2yi ps3den bile iyi olduğunu zaten gösterdi bütün dünyada

• Arkadaşlar bazıları ps3 ün iyi grafik veremediğini söylüyordu ondan dedim.tabii ki wii ps2 den çok üstün.ama yeni çıktığı için tam ollarak çözülemedi.bazı arkadaşlar ps3 ün daha bir numarasını göremedik demişti de ondan söyledim...
  • ya tabiki şimdi ps3de wiide yeni cihazlar ikiside gerçek kozlarını daha ortaya koymamış cihazlar wii ps3 açık ara solladı ama bunun sebebide yeni çıkarttığı oynama sistemi birde şimdi mantıklı düşünürsen 1500ytl bir konsola verilirmi ya birde tam görüntü elde etmek için hd özellikli bir tv lazım 1500de o desek 3000ytl bir konsola değermi
  • Sırf bu 15 yaş altı tipler için forumu yakın zamanda bırakacağım. Tamam herkesin forumlarda yazma hakkı var ama bu kadar yanlış bu kadar ön yargı ile yazarak buradan bilgi almaya çalışan insanların fikirlerini nasıl değiştiriyorlar. Herkesin yaşlarının doğru şekilde yanlarında yazılmasının yöntemini bulmak lazım. Kimlik numararını filan versinler. Gerçek hayatta karşımda iki kelimeyi bir araya getiremeyecek kişiler burada benim gibi aklı başında yaşını başını almış kişilere cevap verme lüksüne sahipler ne yazık ki. Neyse arkadaşlar Wii daha iyi grafiklere sahip. Şu an da bile. Boşu boşuna burada ki fotoğraflara bakarak yorum yapmayın. Birebir oynayarak yorum yaparsanız daha iyi olur. Ben evimde bizzat test edebiliyorum hatta şu an cars oyunu hem game cube da var hem de wii de wii açık ara daha iyi.

• ya işte Sony Fanları toplanıyor kendilerince bunu Akıllarına sokmaya calısıyorlar Wii ps2 le aynı derecede diye Yedirmeye calısıyorlar nese biz bırakalım onlar Kıskanmaya devam etsinler öle dusunsunler ama madem ps2 le wii yi konusmucaz ozmn eski konsollardan konusalım

Game Cube, Xbox ve ps2

Game Cube Hepsinden dayanıklı ve en iyi donanıma sahip Konsol
    Xbox 2. sırada donanim ve grafiklere sahip
    ps2 içlerinden en kötü olan konsol
    Şimdi ne diyecekler

Yeni konsollara bakarsak
    Bence Nintendo Bunu deneme amaclı yaptı Nintendo gelecek konsolunda Remote İle birlikte bence harika bi konsol yapacak Ne sony ne Microsoft buna yetisemicek cunku Wii deneme amaclı yapılmıs bi konsol diye biliyorum satısı iyi olacakmı diye satısını bilmeden Super grafikli bi konsol yapıp zarar etmek istemezlerdi herhalde demi ? Ve bunu GC den daha iyi bi donanima sahip ama diger konsollardan daha kötü bi sekilde yapıp denedi Ve suan satıslarda 1. sırada gidiyor. Sony Remote cıkaramadı hala klasik bi sekilde gidiyor bunuda dusunun hersey grafik değil Teknolojiyide kullansınlar sadece Grafik teknolojisiyle bitmiyor iş

• quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

ya işte Sony Fanları toplanıyor kendilerince bunu Akıllarına sokmaya calısıyorlar Wii ps2 le aynı derecede diye Yedirmeye calısıyorlar nese biz bırakalım onlar Kıskanmaya devam etsinler öle dusunsunler ama madem ps2 le wii yi konusmucaz ozmn eski konsollardan konusalım

Game Cube, Xbox ve ps2

Şimdi ne diyecekler

Yeni konsollara bakarsak
    Bence Nintendo Bunu deneme amaclı yaptı Nintendo gelecek konsolunda Remote İle birlikte bence harika bi konsol yapacak Ne sony ne Microsoft buna yetisemicek cunku Wii deneme amaclı yapılmıs bi konsol diye biliyorum satısı iyi olacakmı diye satısını bilmeden Super grafikli bi konsol yapıp zarar etmek istemezlerdi herhalde demi ? Ve bunu GC den daha iyi bi donanima sahip ama diger konsollardan daha kötü bi sekilde yapıp denedi Ve suan satıslarda 1. sırada gidiyor. Sony Remote cıkaramadı hala klasik bi sekilde gidiyor bunuda dusunun hersey grafik değil Teknolojiyide kullansınlar sadece Grafik teknolojisiyle bitmiyor iş

diğer yazdıklarında hakılısın ama sıralaman yanlış dostum xbox,gamecube,ps2

• evt dostum raiz arkadaş haklı x-box hem grafik olarak hemde donanım olarak gcden iyiydi ama tabi gc daha sağlamdı ama olsun
  • Wİİ her türlü..!! hatta 8 ay x360 kullandım grafik herşey deilmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

ya işte Sony Fanları toplanıyor kendilerince bunu Akıllarına sokmaya calısıyorlar Wii ps2 le aynı derecede diye Yedirmeye calısıyorlar nese biz bırakalım onlar Kıskanmaya devam etsinler öle dusunsunler ama madem ps2 le wii yi konusmucaz ozmn eski konsollardan konusalım

Game Cube, Xbox ve ps2

Şimdi ne diyecekler

Yeni konsollara bakarsak

diğer yazdıklarında hakılısın ama sıralaman yanlış dostum xbox,gamecube,ps2

Ben GameCube Birinci sırada diye biliyordum Nese ama en dayanıklısı oldugu dogru

• wii de god of war II gibi biroyun çıksın elinizi öperim...
    gamecube en dayanıklı en iyi grafikli aletse neden oyun çıkmıyo söylermisiniz???
  • quote:

Redsteel ve Zeldadaki grafikleri PS2 veremez.
    Ayrıca adam Wiimote farkını neredeyse her oyunuyla ortaya koydu.PS3 e özel bir numara halen göremedik.Ne CELL ne RSX ne Sixaxis ne Bluray...Varsa sen söyle bilelim...
    360 grafik ve online olarak farkını koydu
    Wii kontroller olarak koydu
    PS3 ne yaptı ? Halada bekliyoruz yapacak diye...Siz memnunsanız diyecek birşey yok

This is waiting...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 7 Haziran 2007; 21:52:34 >
  • wii'de neden oyun yok konusunda çok güzel bir haber okudum geçen günlerde. Bildiğiniz gibi Ea ve diğer şirketler öncelikle ps3'ü hedef pazar seçmişlerdi fakat oyun geliştirmede ortaya çıkan bazı sorunlar nedeni ile hepsinin 2007 ilk çeyrekte kar kaybuna uğradığını gördük. Önceliği Wii'ye veren Ubisoft ise bu furyanın dışında kalarak geçen sene ki karlılığını arttırdı. Bu noktada ign editörlerinin wii için inanılmaz oyunlar geldiğine dair söylediklerini de biliyoruz. polemik yaratmak istemiyorum ama sizlere göre ben bu işten anlamayan ve bilgi seviyesi yerlerde olarak şu kadarını söyleyebilirim. Ben ps1 sahibiydim aynı oyun zevkini alıyordum sonra ps2 sahibi oldum aynı birim oyun zevkini aldım şu an ps3 sahibi değilim ama biraz oynadım ve ilk aldığım oyun zevkinden fazlasını almadım tamam grafik olarak fena değildi ama wii'yi eleştirirken oyun dünyasına getirdiği yeniliği göz önüne almak lazım...

• yani herkes kafasına gore niy su sundan iyi bu kotu diyoruz bend e bunu anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

wii de god of war II gibi biroyun çıksın elinizi öperim...
    gamecube en dayanıklı en iyi grafikli aletse neden oyun çıkmıyo söylermisiniz???

gcyemi oyun çıkmıyor. dostum lütfen biraz araştırın ya bilip bilmeden konuşmayın gcnin 700ün üstünde oyunu var
    biraz araştırsan zaten bu sözleri söylemessin gerçi
  • Resident Evil 4'ü Ps2'ye port eden ekip bile yaptıgı acıklamada grafikleri düsüreceklerini Game Cube'deki grafiklerini Ps 2'nin veremeyecegini acıklamıstı bunun daha otesi yok sanırım

Bana Resident Evil Remake grafigine sahip bir tane Ps 2 oyunu gosterin

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim

Wii'ye geri donersek bir oyunun grafigi mi yoksa atmosferi mi onemli.Grafikle yola cıkmıs bir cok oyun suan anılmıyor bile.Wii oyunları cok eglenceli ve süper bir atmosfere sokuyor insanı.

Grafik bir oyunda en onemli etken ise o zaman Fifa dünyanın en iyi futbol oyunudur kimse bunun tersini soyliyemez cünkü Fifa grafik olarak Pes'ten iyi.Pes'i neden seviyoruz oynanıs ve atmosferi yüzünden dimi o zaman neymis OYUNDA GRAFİK HERSEY DEGİLMİS ONCE ATMOSFER GELİRRR.Suan bile 10 sene oncesinin oyunları zevkle oynuyorsak bazı seyleri düsünmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 7 Haziran 2007; 22:21:49 >

• Oyun grafiklerinin, donanım iyiliği ile ne alakası var? Ben PsX'in kaldırabileceği kalitede oyun grafikleri yapsam, konsolu da hayvan gibi donanımı sağlam birşey yapsam neye yarar ki? PS2'deki bazı grafik aşmaları, yapımcıların PS2'nin son seviye gücünden faydalanmalarını istemelerinden kaynaklanıyor. Wii'nin grafik kartı daha iyi PS2'den ve PS2 7 sene önce çıktı, Wii ise 6 ayını bile doldurmadı...
  • arkaslar bir durun gozunnuzu seveyim sacmalamayın su daha iyi bu kotu diye kavga etmeyin hepiniz aklı basında insanlarsınız(isallah)
  • Bu arada yazın wii'ye ps3'e çıkacak olandan daha fazla oyun çıkacak. Girin gamespot'a new releases'a, görün...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.