Şimdi Ara

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gizemcahit

yaw wii ps3den bile kaliteli bi makina sonyciler bunu yediremediler bu bi gerçek azınlıkta kalıncada camur atmaya çalışıyorlar bırakın boşverin yaa

evet cok dogru aynı şeyi bende dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

yaw wii ps3den bile kaliteli bi makina sonyciler bunu yediremediler bu bi gerçek azınlıkta kalıncada camur atmaya çalışıyorlar bırakın boşverin yaa

ama bu pek dogru bir crvap sayılmaz ikisininde birbirini gectigi alanlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

ya tabiki ama wii satış olarak çok öne geçti ve bütün dünya sony'yi bıraktı nintendocu oldu işte bunu yediremiyorlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

ya tabiki ama wii satış olarak çok öne geçti ve bütün dünya sony'yi bıraktı nintendocu oldu işte bunu yediremiyorlar

tamam wii daha cok satmıs olabilir ama bu wii yi ps3 ten daha iyi bir makina yapmaz aslında ben ikisini farklı kulavarlarda degerlendiriyorum zaten ikiside farklı alanlarda next gen olarak goruyorum biri grafik degeri controller

• evt ama farklı kulvarlar aynı sonucar gider dostum grafik önemli olsa insanlar açar canlı canlı tv izler eğlenir . ama adamları oyunu biz eğlenelim diye yapmıyorlarmı demekki önemli olan grafik değil kişinin o konuda ne kadar eğlendiğidir . tok grafik daha önemlidir diyorsan hiiiç uğraşma al bi tane plazma otur evde haberleri izle hemde çok gerçekçi
  • hehe bak bu solediginde dogru
  • quote:

evt ama farklı kulvarlar aynı sonucar gider dostum grafik önemli olsa insanlar açar canlı canlı tv izler eğlenir . ama adamları oyunu biz eğlenelim diye yapmıyorlarmı demekki önemli olan grafik değil kişinin o konuda ne kadar eğlendiğidir . tok grafik daha önemlidir diyorsan hiiiç uğraşma al bi tane plazma otur evde haberleri izle hemde çok gerçekçi

ama herkesin zevkleri farklıdır bazısı grafik ister bazısı daha baska yenilik ister tok grafik bende sevmem aslında ben konsollar hem grafik hem daha baska yenilik ararım ama bulması zor

ah ah keske hem grafikleriyle hem controlleriyle hem baska seylerle dort dprtluk nexgen konsol olsa

cok sey mi istiyorum

• valla onu herkez ister yaw şöyle x-box360 grafikleri ve wiinin teknolojisi bi arada olsa süper olurdu
  • quote:

valla onu herkez ister yaw şöyle x-box360 grafikleri ve wiinin teknolojisi bi arada olsa süper olurdu

kimbilir belki nintendonun bir sonraki kkonsolunda olabilir
  • boşuna nefes yoruosunuz arkadaşlar wii'nin eğlendirdiği kadar hiç bi konsol eğlendiremez zati eğlence amaçlı alıp oynuoruz... öle diil mi ya ?
  • bnde bu aleti 2 gün önce aldım.Alet çok eğlenceli.ps3 te oynadım wii nin werdiği zevki bana vermedi burda konuşulan bu tartışmalar bana çok saçma geliyor .yok ps3,wii'den üstün yok xbox,ps3 ten güçlü.sanki millete bu firmalar para veriyor kendi ürettiklerinin savunulması için.bu firmalar bnm babamın olsa bu kadar savunamam.forumda bunun yüzünden tartışmalar bile çıkabiliyor.sonuçta her konsolun artıları ve eksileri war.Bana göre ps3 dünyada az satıosa mutlaka bi nedeni wardır.wii de çok satılıyorsa onunda bir nedeni wardır.bu tartışmalar çok gereksiz kalıyor bnce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef1119 -- 9 Haziran 2007; 23:11:59 >
  • 1-Nintendo çocuklar içindir diyenler var ki ben hiç yaşlı PS oynayan birini ne duydum ne de gördüm.
    2-Arkadaş zaten gerekli açıklamayı yapmış aradaki fark anlaşılıyor sorunun tamamen oyunlarda olduğu belli.
    3-Eğer İş grafikle bitseydi, xbox satışta elde edilemez bir fark atardı. Demek ki neymiş, iş grafikle bitmiyor muş.
    4-Madem xbox o kadar iyi xbox oynayanlar wii'ye geçtikten sonra geri xbox'a dönerlerdi ya da wii oynayanlar xbox'a geçerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 9 Haziran 2007; 23:49:29 >
  • evet arkadaşın dediği gibi oyunun ve aşkın yaşı yoktur nintendonun asıl oyujn kitlesi zaten büyükler bence yok nintendo çocuklara yönelik yok ps3 büyüklere yönelik yanlış açıklamalar bunlar
  • Alın size grafik farkı:

http://www.youtube.com/watch?v=Z1hwb5yGZZQ
  • daha önce verilmişti güzel bi video
  • ps3 ile ne kadar kıyaslanabilir bilmiyorum ama ps2den çok daha iyi olduğu kesin...karşılaştırma yapan arkadaşlar şu son zamanlarda iki konsola çıkan oyunları karşılaştırıyorlar galiba..arkadaşlar wii daha yeni çıktı ps2 nin ilk çıktığı yıldaki oyunlara bakın birde şimdiki oyunlara kaldıki şu anda bile wiinin oyunları grafik olarak ps2den iyi..max 1 yıl sonra wii'nin tüm olanaklarından yararlanan oyunlar çıkacaktır ve bu fark dahada belli olacaktır..
  • bence de iyi ama bir istisna var wii de o da spiderman 3 XD Allah bir daha wii de böyle bir oyun görmemeyi nasip etsin, o kadar iğrenç grafikler görmedim bunu spiderman 3 den hiç beklemezdim
  • yaa farjklı kulvarlar arkadaslar oynanısı grafigi ikiside ayrı tad yasamak lazım bende ikiside var ve ikisi ilede ayrı zevk alıyorum ps3de grafige doyuyorum wii de hareket ile yorulmaya :D ikisi de bulunması alınıması gerekn makineler
  • arkadaşlar size harry potter'ın oyunu vereyim:
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.