başlığın adı "wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim" değil wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasını körükleyelim olmalıymış...
başlıgı tekrar yukarı cıkarn-mana gerek varmıydı?
quote:
Orjinalden alıntı: kralemre
quote:
Orjinalden alıntı: teper4y
KesinliKle Wii !! PS2 oynayanlaRın çoğu kıro! Gidip biR kafeye biR fuTboL oyunu ile saatlerini geçiRen tiPleR !! OlaYa biR de bu açıdaN bakıN !! Türkiye'de kaÇ kişi Wii'yi biLiyoR??? Konu haKKında bilgisi oLmayaNlaR da saçma sapan tenkitlerle, vakiT kaybı yaRaTıyoR !!
demek kı dunyada 300 mılyon kıro varmıs...ne adamlarsınız ya
What the hell
Tartışmaya noktayı koyuyorum millet:
Gerçi bu tartışma benim için zerre önem içermiyor fakat yine de sizleri bilgilendirmek istedim... GC'ün grafikleri ps2'den daha iyiydi, (bakınız RE4) Wii'nin de GC'den daha güçlü olduğunu biliyoruz, öyleyse rahat rahat ilerde ps2'nin grafiklerine basacak oyunlar çıkacaktır, içiniz rahat olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: leo
Tartışmaya noktayı koyuyorum millet:
Gerçi bu tartışma benim için zerre önem içermiyor fakat yine de sizleri bilgilendirmek istedim... GC'ün grafikleri ps2'den daha iyiydi, (bakınız RE4) Wii'nin de GC'den daha güçlü olduğunu biliyoruz, öyleyse rahat rahat ilerde ps2'nin grafiklerine basacak oyunlar çıkacaktır, içiniz rahat olsun..
bende tartışmayı noktalamak için bu bilgiyi verdim ama pek işe yaramıyo tartışmayı durdurnak için...
magicool, saygılar...
Madem herkes kendi görüşlerini söylüyor,PS2,Xbox1,Xbox360 vw Wii sahibi olarak Wii'nin grafiklerinin PS2'den şu an itibairyle çokda iyi olduğunu düşünmüyorum
bugün için haklı olabilirsin PS2 %100 performansını ortaya koyuyor, yarın M3:corruption çıkınca haklı bir tarafın kalmayacak ne yazık ki
wii gamecubeden %50 civarı daha hızlı ama hala ps2 kalitesinde grafik sunuyor. ps3 ile wii ancak konsol satış rakamı konusunda kıyaslanabilir
dostlar nintendo şimdiye kadar hiçbir konsolunda grafiğe önem vermediki wii ps2den çok daha güçlü bir sistem bunu ara ara çıkarttığı oyunlarla gösterecektir ama asla hiçbir zzaman diğer cihazarla yarışmadı çünkü nintendo 30senedir bu işin içinde ama sony henüz 10senelik cihaz nitnedo tam rakip olarak bile görmüyor sonyyi
yeryüzündeki en başarılı konsol ps2. gerisi tıraşşşşşşş
quote:
Orjinalden alıntı: JAM3Z
bu cok goreceli bir kavram sana gore ogle olabilir ama herkes için aynı şey gecerli degildir.bu yuzden kişisel fikrini "bence" ekleyerek yazarsan daha az tartışma cıkarma potansiyeli taşıyan bir mesaj yazmış olursun
quote:
Orjinalden alıntı: magicool
quote:
Orjinalden alıntı: JAM3Z
bu cok goreceli bir kavram sana gore ogle olabilir ama herkes için aynı şey gecerli degildir.bu yuzden kişisel fikrini "bence" ekleyerek yazarsan daha az tartışma cıkarma potansiyeli taşıyan bir mesaj yazmış olursun
bazı arkkadaşlar wii ps3 den çok sattı, sony i gömdü zuhahah muhaha türünden mesajlar atıyorlar. onların mantığına göre ps2 dünya nın en iyi konsolu olmuş oluyor. ben bunu söylemek istemiştim.
en çok satan en iyi olsaydı en kaliteli konsol sega master system I olurdu canım benim hem sen genemi geldi valla iyi gurur var sende kovmak gibi olmasın ama burdaki kimse seni istemiyor niye hala burdasın ben onu anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: gizemcahit
en çok satan en iyi olsaydı en kaliteli konsol sega master system I olurdu canım benim hem sen genemi geldi valla iyi gurur var sende kovmak gibi olmasın ama burdaki kimse seni istemiyor niye hala burdasın ben onu anlamış değilim
babanın yerimi burası ?
babamın yeri değil ama yaşın herhalde anlamanı braz güçleştirdi burda kimse seni istemiyor braz gururlu ol ve çocukluğu bırak
amaan boşver söylemedim farzet cocukla cocuk olupr tartışmaya girmicem seninle istediğin kadar kal burda bırak grur işlerinide bazı insanlarda gurur olmasada olu hadi by
gizemcahit hicbirimiz başka birini kovma dışlama gibi bi lukse sahip degiliz.sana yakışmıyo bu dediklerin
sonucta burası bir forum ortamı herkez kurallar dahilinde fikirlerini beyan etme hakkına sahip
@JAM3Z
suanki konu zaten bu degil bazı fanboy lar dedigini yapabilir ama senin yaptıgında direk fanboyluk oluyo hemde tartışma cıkmasına sebep oluyor.kımse burda konsol yarıştırmıyor zaten bu başlıgın ne sepeple yukarı cıkarıldıgını anlamıyorum ama...
benim yaptığım fanboyluk değil dostum ama şu konuda hakkımı ver jam32 sürekli nintendo formuna geliyor ve tartışma çıkartacak şekilde konuşuyor bu benim çok sinirime gidiyor böyle düşünen sadece ben değilim burda bunları okuyan birsürü kişi bunu düşünüyor yaw kardeşim maden fanboysun git kendi bölümüne doğru düzgün davran ben nintendoyuda severim sonyde severim x-boxuda severim hepsinin bölümüne giderim yazı yazarım ama hiçbirinde gibipde adamlara makinalarını aşşalayacak laflar etmem jam32 nickli arkadaşın ilk defa yaptığı bişe değil bu magicool sende braz hak ver yani yalanmı söylüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gizemcahit
benim yaptığım fanboyluk değil dostum ama şu konuda hakkımı ver jam32 sürekli nintendo formuna geliyor ve tartışma çıkartacak şekilde konuşuyor bu benim çok sinirime gidiyor böyle düşünen sadece ben değilim burda bunları okuyan birsürü kişi bunu düşünüyor yaw kardeşim maden fanboysun git kendi bölümüne doğru düzgün davran ben nintendoyuda severim sonyde severim x-boxuda severim hepsinin bölümüne giderim yazı yazarım ama hiçbirinde gibipde adamlara makinalarını aşşalayacak laflar etmem jam32 nickli arkadaşın ilk defa yaptığı bişe değil bu magicool sende braz hak ver yani yalanmı söylüyorum
evet haklısın bazı konularda @JAM3Z tahrik edici ve tartışmaya yonlendirici mesaj atıyo
yinede kimse seni burda istemiyo vb.. konuşmalar sana yakışmaz
bırak kendi haline gerkeni modlar yapar
valla haklısın dostum ben onları dün görünce baya sinirlendim ama bugun sana kesinlikle hak veriyorum forumdaki bütün arkadaşlardan o tavrım ve davranışım için özür dilerim