Şimdi Ara

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=myghUr4YsrI&feature=related

black tamamen oyun içi.. o donanımla harika fizikleri, frafikleri ve hdr efektini nasıl kullanmışlar hayret verici gerçekten

cahit, arkadaşım otur oyna işte wiisportsunu, ok atmacalı oyunlarını ne diye sony e laf giydiriyorsun.. sony yapmışmışta bitmişmiş

110 milyon ps one
    138 milyon ps2
    24 milyon ps3
    54 milyon psp

çeyrek milyarı geçik ps satılmış hala kuçumsemeye çalışıyor sony i

• BİRDE BUNLARA BAKIN

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim

PS2,2000 YILINDA ÇIKTI Wİİ İSE 2007 SİZE SORUYORUM.2000 YILINDA YAPILMIŞ BİR CİHAZ İLE 2007 YILINDA YAPILMIŞ BİR CİHAZ NASIL AYNI GÖRÜNTÜYÜ VEREBİLİR.ÜSTELİK TEKNİK ÖZELLİK BAKAMINDAN Wİİ PS2 NİN 2 KATI

PS2 İLE Wİİ BAŞA BAŞ HEMDE 7 YIL TEKNOLOJİ FARKI VAR GERÇEKTEN KOMİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 24 Ağustos 2009; 17:37:10 >

• pardon aynı mesajı 2kere atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 24 Ağustos 2009; 17:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

BİRDE BUNLARA BAKIN

PS2,2000 YILINDA ÇIKTI Wİİ İSE 2007 SİZE SORUYORUM.2000 YILINDA YAPILMIŞ BİR CİHAZ İLE 2007 YILINDA YAPILMIŞ BİR CİHAZ NASIL AYNI GÖRÜNTÜYÜ VEREBİLİR.ÜSTELİK TEKNİK ÖZELLİK BAKAMINDAN Wİİ PS2 NİN 2 KATI

sen şimdi burda ps2nin daha iyi olduğunumu idda ediyorsun
    jamez kardeş satış konusunu açmışken şimdiye kadar sony ile ilgili bütün satışları topla birde nintendoları topla bakalım ne oluyor
    ayrıca madem grafikli makinayı savunuyorsunuz niye ps2 ps2 grafiği en kötü olan makina gc vede xbox1 ps2ye 10 basar niye ps2

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

BİRDE BUNLARA BAKIN

sen şimdi burda ps2nin daha iyi olduğunumu idda ediyorsun
    jamez kardeş satış konusunu açmışken şimdiye kadar sony ile ilgili bütün satışları topla birde nintendoları topla bakalım ne oluyor

cahitdikici ben bu resimleri gösterirken ps2 wii'den daha iyi demedim.wii ile ps2 başa baş dedim.7 yıl teknoloji farkı olmasına rağmen ps2 ile wii aynı olacak iş değil

• teknoloji farkını oyunlara bazı firmalar yansıtır bazıları yansıtmaz burda x360ın bile çok farkı yok örneğin cod 5de bu farkı görebiliyoruz ama burda yok herneyse şuan duymak istediğin şeyi söyleyecem aa hakkaten ps2 wiiden daha iyi mutlu oldunmu ? hadi gitde sen ps2 veya ps3ünle oyna wiiyide çok kafana takma evinde odaya kapanıp oyun oynayanların değil sosyal insanların atarisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 24 Ağustos 2009; 18:10:44 >
  • wii'deki bully oyunu ps2 portu. bilgilerinize sunar iyi alışverişler dilerim
    ayrıca şunu belirteyim, ps2 ve ps3 kolları teknolojik açıdan yakın, nasıl 2000 senesindeki kol ile 2007 senesindeki kol birbirine neredeyse aynı oynanabilirlik sunuyor ilginç dalga geçiyorum tabi
    ayrıca arkadaş çeyrek milyon ps satıldı demiş, sanırım biz diğer konsolları değil, wii ile ps2 grafiklerini tartışıyoruz.
    ayrıca o black gerçekten garip bir şey, tabi o SS'ler render edilmiş ancak oyunun grafiği gerçekten iyi, ancak potansiyel olarak wii'nin grafik kalitesinin ps2'den çok daha üstün olduğunu söyleyebiliriz.
    son olarak, grafik çok da önemli değil, önemli olan eğlenmek, ya benim grafiklenmem lazım diyen yok ancak benim eğlenmem lazım diyen çok kişi duyarız. grafik de önemli tabi ancak sadece bir yan unsur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 24 Ağustos 2009; 18:39:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

wii'deki bully oyunu ps2 portu. bilgilerinize sunar iyi alışverişler dilerim
    ayrıca şunu belirteyim, ps2 ve ps3 kolları teknolojik açıdan yakın, nasıl 2000 senesindeki kol ile 2007 senesindeki kol birbirine neredeyse aynı oynanabilirlik sunuyor ilginç dalga geçiyorum tabi
    ayrıca arkadaş çeyrek milyon ps satıldı demiş, sanırım biz diğer konsolları değil, wii ile ps2 grafiklerini tartışıyoruz.
    ayrıca o black gerçekten garip bir şey, tabi o SS'ler render edilmiş ancak oyunun grafiği gerçekten iyi, ancak potansiyel olarak wii'nin grafik kalitesinin ps2'den çok daha üstün olduğunu söyleyebiliriz.
    son olarak, grafik çok da önemli değil, önemli olan eğlenmek, ya benim grafiklenmem lazım diyen yok ancak benim eğlenmem lazım diyen çok kişi duyarız. grafik de önemli tabi ancak sadece bir yan unsur.

benim çok acil grafiklenmem lazım diyen varsada açsın Lcd'de hd film izlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

wii'deki bully oyunu ps2 portu. bilgilerinize sunar iyi alışverişler dilerim

ama konunun başlığı ;

yani konunun başlığındada görüldüğü üzere konu grafikler

• konu gereksiz biraz demek istemiştim yani
  • fatih ozaman ben sana istisnalar kaideyi bozmaz deyim ne dersin 2 veya 3 tane öyle grafikli oyun gösterirsin bana peki ortalamaya baktığımızda ortaya ne çıkıyor freedom fighter'mı birde wiinin ortalama oyunlarına bak
  • Bu konunun tartışılması bile wii'nin grafiksel olarak ne kadar berbat bir konsol olduğunun kanıtıdır.

(Not:Grafikleri dışında wii'ye herhangi bir eleştirim yoktur,yani sözüm wii'ye değil,grafiklerine.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Bu konunun tartışılması bile wii'nin grafiksel olarak ne kadar berbat bir konsol olduğunun kanıtıdır.

(Not:Grafikleri dışında wii'ye herhangi bir eleştirim yoktur,yani sözüm wii'ye değil,grafiklerine.)

Wii güzel bir konsol, ancak kendisinden 6 sene önce çıkmış xbox ta bile 1080p desteği varken wii nin 720p bile deil 480p ile çıkması gerçekten garip, hal böyle olunca oyun yapımcılarıda wii ye daha fazla kasacaklarına ps2 oyunlarını sunuyorlar wii için

Olay Bundan ibaret

Bu resim ilginizi çektiyse ve özellikle ANKARADA oturuyorsanız tıklayın

• ben başından beri diyorum grafik wii'nin işi değil wii insanları eğlendirmek üzerine kurulu bir konsol.ps2 ise wii'ye göre daha ciddi,grafikleri iyi olan bir konsol.yani grafik olarak ps2 her türlü yener olay bu
  • Su tartışmaya artık bir son verelim wii nin grafikleri bir nebzede olsa ps 2 den kuvvetlidir gelgelelim wii nin olayı grafikler degil oynanısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iidir

Su tartışmaya artık bir son verelim wii nin grafikleri bir nebzede olsa ps 2 den kuvvetlidir gelgelelim wii nin olayı grafikler degil oynanısıdır

+1 katılıyorum wii grafiğe pek fazla önem vermiyor wii'nin amacı insanları eğlendirmek bkz.wii sports resort ama grafik olarak ps2 daha iyi grafiğe sahip diye düşünüyorum.çünkü ps2 wii'ye göre daha ciddi bir konsol
  • Gamecube kullanıyorum şuan, PS2 de var xbox da wii nin potansiyeli var ama bunu belli başlı oyunlarda görebiliyorsunuz. Gamecube kullanıcısı olarak bu konsoldan örnek verirsem. RE4, RE Zero ve RE Remake i canlı olarak görmeniz lazım. Bırak Ps2 yi RE Remake gibi, grafiği olması gerektiği şekilde kullanan bir oyun yeni nesil konsollarda yok sayılır. Gamecube de dikkat ettiğim diğer bir özellik ise FPS düşmesi diye bir olayla karşılaşma ihtimaliniz sanırım sıfır, en azından benim oynadığım oyunlarda yağ gibi akıyor grafikler. Ps2 de grafikleri kasmış bir çok oyunda takılmaları hissediyorsunuz, Xbox da bu konu da Gamecube ile yarışamaz. Adamlar çok özen göstermiş oyunların akıcı olmasına, 50-60 FPS den düşük bir oyun bu konsolda yoktur sanırım.

Black konusuna gelince. Black i Ps2 de oynuyorum. Xbox için de çıktı ama ps2 de daha güzel ve keyifli geliyor bana. Black PS2 için bir istisna. Criterion PS2 gibi bir konsolda biz bunu bile yaparız, varsa daha iyisi buyursun diye havasını atmış resmen. Biz de bu oyunu görüp vay anam PS2 de bu varsa PS3 te neler olur diye kendimizi kandırmışız

İşin özeti şu. Gamecube bile PS2 den teknik olarak üstünken, Wii ile PS2 nin teknik kapasitelerini veya potansiyellerini kıyaslamak komik olur. Nintendonun kendine has bir oyun dünyası anlayışı var. Adamlar çizgi film gibi oyun yapıyor ve bence grafik olarak çok iyi bu oyunlar ama insanlara bu oyunlar youtube da felan izyince kötü grafikliymiş gibi görünüyor. Legend of zelda : Wind Waker i canlı canlı oynayın konsolun bu tip grafiklerdeki yeteneğini anlarsınız. Kimse de kötü bunun grafiği demez. Grafik tarzını tartışabilirsiniz ama kötü demezsiniz.

Legend of zelda : Wind Waker Videosu HD olarak izleyin. Nintendonun tarzı işte bu grafik, sevip sevmeme size kalmış.

Link : htt*://www.youtube.com/watch?v=Jd_fgZafr2w (* yerine p)
    Video :

Son olarak PS2 nin en iyi grafikli oyunu olarak kabul edebileceğimiz Black veya God of War 2 yi bir yana, Gamecube de çıkan RE4 ü diğer yana koyarsanız grafik olarak RE4 hepsini ezer. Wii için eleştirilecek nokta ise Wii Gamecube den daha güçlü olmasına rağmen adamlar daha RE4 ün görselliğini belirgin şekilde aşamadı. Çıkan tüm oyunlar en az o kalitede olmalıydı görsel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 15 Eylül 2009; 11:29:40 >

• quote:

PS 2 GERÇEK GRAFİKLERİ

BU RESİMLER PS2 BLACK ADLI OYUNDAN ALINMIŞ.ÖZELLİKLE IŞIKLANDIRMALARA BAKIN

Black çok fena oyundu yalnız :D O kadar zaman geçti tadı hala damağımda

• black gerçektende iyi bir oyundu ama ps2nin grafik olarak wiiden üstün olduğunu 1oyuna bakarak söyleyemeyiz wiidede resident evil archives var ama 1oyunla wii hd kalitesine ulaşamaz
  • wii yi alan adam zaten grafik beklemez.. grafikleri çöp gibi ama eğleniyor millet
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.