Şimdi Ara

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
0
Favori
22.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: takeru

Gamecube kullanıyorum şuan, PS2 de var xbox da wii nin potansiyeli var ama bunu belli başlı oyunlarda görebiliyorsunuz. Gamecube kullanıcısı olarak bu konsoldan örnek verirsem. RE4, RE Zero ve RE Remake i canlı olarak görmeniz lazım. Bırak Ps2 yi RE Remake gibi, grafiği olması gerektiği şekilde kullanan bir oyun yeni nesil konsollarda yok sayılır. Gamecube de dikkat ettiğim diğer bir özellik ise FPS düşmesi diye bir olayla karşılaşma ihtimaliniz sanırım sıfır, en azından benim oynadığım oyunlarda yağ gibi akıyor grafikler. Ps2 de grafikleri kasmış bir çok oyunda takılmaları hissediyorsunuz, Xbox da bu konu da Gamecube ile yarışamaz. Adamlar çok özen göstermiş oyunların akıcı olmasına, 50-60 FPS den düşük bir oyun bu konsolda yoktur sanırım.

Black konusuna gelince. Black i Ps2 de oynuyorum. Xbox için de çıktı ama ps2 de daha güzel ve keyifli geliyor bana. Black PS2 için bir istisna. Criterion PS2 gibi bir konsolda biz bunu bile yaparız, varsa daha iyisi buyursun diye havasını atmış resmen. Biz de bu oyunu görüp vay anam PS2 de bu varsa PS3 te neler olur diye kendimizi kandırmışız

İşin özeti şu. Gamecube bile PS2 den teknik olarak üstünken, Wii ile PS2 nin teknik kapasitelerini veya potansiyellerini kıyaslamak komik olur. Nintendonun kendine has bir oyun dünyası anlayışı var. Adamlar çizgi film gibi oyun yapıyor ve bence grafik olarak çok iyi bu oyunlar ama insanlara bu oyunlar youtube da felan izyince kötü grafikliymiş gibi görünüyor. Legend of zelda : Wind Waker i canlı canlı oynayın konsolun bu tip grafiklerdeki yeteneğini anlarsınız. Kimse de kötü bunun grafiği demez. Grafik tarzını tartışabilirsiniz ama kötü demezsiniz.

Legend of zelda : Wind Waker Videosu HD olarak izleyin. Nintendonun tarzı işte bu grafik, sevip sevmeme size kalmış.

Link : htt*://www.youtube.com/watch?v=Jd_fgZafr2w (* yerine p)
    Video :

Son olarak PS2 nin en iyi grafikli oyunu olarak kabul edebileceğimiz Black veya God of War 2 yi bir yana, Gamecube de çıkan RE4 ü diğer yana koyarsanız grafik olarak RE4 hepsini ezer. Wii için eleştirilecek nokta ise Wii Gamecube den daha güçlü olmasına rağmen adamlar daha RE4 ün görselliğini belirgin şekilde aşamadı. Çıkan tüm oyunlar en az o kalitede olmalıydı görsel olarak.

• wiinin grafikleri çöpmü tamam ps3 x360gibi değil ama çöp demekte yanlıştır yaw bi laf vardır yiğidi öldür ama hakkını teslim et diye.
  • nintendo nun kendi oyunlarında grafikler leş gibi oluyor doğrudur fakat olay her konsola port edilen oyunlara bakmakta ve ben bunlarda wii nin aşağı kalır bir tarafını görmedim. asıl sorun sadece wii için yapılmış oyunlardaki parti konseptinin aşılamamış olması. bu da nintendo nun konsolu konumlandırmasıyla alakalı tamamen. ciddi ciddi singleplayer oyun oynamak isteyen gidiyor ps3 alıyor genelde, geri kalan ailece veya grup olarak oyun oynayanlar ise wii alıyor. ha tabii ne sony ne ms, nintendo nun wiimote ile vurduğu darbenin acısını çıkartamadılar ama durum bu.
  • 2 si de oyun konsolu demek tek ortak özellikleri demek bana daha doğru gelio. Wii nin hitap ettiği oyuncu kitlesi ile ps2 nin hitap ettiği çok farklı. Oynanış biçimleri çok farklı. Karşılaştırmak için bence yanlış konu. Bu 2 konsolu karşılaştıranlarda hata.
  • Wii yeni yeni dikkatimi çekmeye başladı hakkında ne bulursam okumaya çalışıyorum..
    2-3 güne önceye kadar Wii yi sadece Sports paketindeki grafiklerden ibaret sanıyordum..
    Meğerse Wii için çok fazla oyun varmış ve bunların grafikleri Sports paketi gibi değilmiş..
    Bazı videoları izlediğimde [Sportstaki grafikler aklımdayken] Wii bunları nasıl oynatıyor acaba farklı bir Wii dahamı var diye düşünmüştüm
    Wii'nin stili farklı..Ne Ps2 ne Ps3.. En Kısa zamanda kendime Wii alıp Bleach Shattered Blade açıp Bankai yapacağım ..
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 7 Ekim 2009; 4:45:38 >

• kola kutusundan çıkan bir wii almıştım igrenç ötesi grafikleri vardı cod3 oynamıştım ps2'den biraz daha iyidi ama abartılacak fark göremedim az piraz pixel biraz parlaklık biraz canlılık

360 ve ps3 duruken wii alan gerçektende varken wii alan parasını sokaga atar onu alıcagınıza 3k vermiş tamir edilmiş ve banlanmış 360 alırım gerçekten öyle yaparım veya gider eski kasa ntsc-j ps3 alırım 20gb lık
    en azından paramın karşılıgını veririm çogu oyunları %80 i 06-11 yaş arasına hitap ediyor çocuk konsolu

direk sattım zaten zelda oynadım gidiyor petekten kurt alıyor yok balık tutuyor kedi arkasından koşuyor oyun içi konuşma yok mırıldama büyük anneyle konuşuyor direk fırlattım camdan oyunu zeldanın nasıl övüyorlar anlamadım vahşet istiyoruz fear2 gibi kan istiyoruz savaş istiyoruz grafik istiyoruz yani ps3 ve 360 başka tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: reventon2009

kola kutusundan çıkan bir wii almıştım igrenç ötesi grafikleri vardı cod3 oynamıştım ps2'den biraz daha iyidi ama abartılacak fark göremedim az piraz pixel biraz parlaklık biraz canlılık

360 ve ps3 duruken wii alan gerçektende varken wii alan parasını sokaga atar onu alıcagınıza 3k vermiş tamir edilmiş ve banlanmış 360 alırım gerçekten öyle yaparım veya gider eski kasa ntsc-j ps3 alırım 20gb lık
    en azından paramın karşılıgını veririm çogu oyunları %80 i 06-11 yaş arasına hitap ediyor çocuk konsolu

direk sattım zaten zelda oynadım gidiyor petekten kurt alıyor yok balık tutuyor kedi arkasından koşuyor oyun içi konuşma yok mırıldama büyük anneyle konuşuyor direk fırlattım camdan oyunu zeldanın nasıl övüyorlar anlamadım vahşet istiyoruz fear2 gibi kan istiyoruz savaş istiyoruz grafik istiyoruz yani ps3 ve 360 başka tanımam

sen git ps3 xbox oyna arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: reventon2009

kola kutusundan çıkan bir wii almıştım igrenç ötesi grafikleri vardı cod3 oynamıştım ps2'den biraz daha iyidi ama abartılacak fark göremedim az piraz pixel biraz parlaklık biraz canlılık

zelda serisi oyun tarihinin en başırılı oyunlar sıralamasında en üstlerdedir hatta sizin mgsdende üsttedir. eğer gerçektende zeldayı beğenmediysen kendinde bişeler aramalısın dostum. ben şuan ps3 kullanıyorum birçok ps3 kullanan arkadaşım var vede hepsinin ortak fikri şu wii grafik olarak kötü bir alet ama zelda gibi bir oyun ps3de bile yok. bence sen yalan söylüyorsun bukadar koyu ps3 fanları bile zeldayı öve öve bitiremiyorsa(oynayanlar) sende oynadım değip beğenmedim diyorsan bence ya hiç oynamadın yalan söylüyorsun yada sadece laf söylemek olsun diye burda konuşan yaşı küçük birisin... bu arada %80i 06-11yaş arası demişsin hiçbişe demiyorum sadece braz araştır ortaya ne çıkıyor. araştırmandan sonra bilinçlen ve bulduğun verilerin tamamını gel burda paylaş bakalım sonuç ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitdikici -- 25 Ekim 2009; 16:40:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

wiinin grafikleri çöpmü tamam ps3 x360gibi değil ama çöp demekte yanlıştır yaw bi laf vardır yiğidi öldür ama hakkını teslim et diye.

wii nin grafikleri çöp değil çöpün önde bayrakla koşanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

wiinin grafikleri çöpmü tamam ps3 x360gibi değil ama çöp demekte yanlıştır yaw bi laf vardır yiğidi öldür ama hakkını teslim et diye.

yuh diyorum.
  • Valla bende son zamanlarda grafiklerinden çok şikayetciyim.Özellikle bazı oyunların grafiği o kadar kötüüki insanın oynayası gelmiyor.Hadi güç olarak ps 2 den çok daha üstün ama her iki konsolda çıkan aynı oyunlar arasında nerdeyse hiçbir fark yok.Artık hd grafiklere geçmesi şart bence.
  • quote:

quote:

fanlıkta son nokta

• quote:

quote:

quote:

fanlıkta son nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

quote:

quote:

fanlıkta son nokta

fan değil fanın önde bayrakla koşanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Superkin

wii'deki bully oyunu ps2 portu. bilgilerinize sunar iyi alışverişler dilerim
    ayrıca şunu belirteyim, ps2 ve ps3 kolları teknolojik açıdan yakın, nasıl 2000 senesindeki kol ile 2007 senesindeki kol birbirine neredeyse aynı oynanabilirlik sunuyor ilginç dalga geçiyorum tabi
    ayrıca arkadaş çeyrek milyon ps satıldı demiş, sanırım biz diğer konsolları değil, wii ile ps2 grafiklerini tartışıyoruz.
    ayrıca o black gerçekten garip bir şey, tabi o SS'ler render edilmiş ancak oyunun grafiği gerçekten iyi, ancak potansiyel olarak wii'nin grafik kalitesinin ps2'den çok daha üstün olduğunu söyleyebiliriz.
    son olarak, grafik çok da önemli değil, önemli olan eğlenmek, ya benim grafiklenmem lazım diyen yok ancak benim eğlenmem lazım diyen çok kişi duyarız. grafik de önemli tabi ancak sadece bir yan unsur.

benim acilen grafiklenmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 10 Aralık 2009; 10:42:19 >

• Global kriz olmasa 2010 yazı hd wii ler gelecekti. 2011 de kesin gelir xbox in ve ps hareket algılama projeleri tam olarak faaliyete gectiginde
  • Wii konsolunda grafiksel olarak en sağlam oyun Meroid Prime 3:Corruption'dur.Oyun 480p olmasına rağmen ps3 ve x360'daki pekçok oyundan çok daha kalitelidir.

Zaten Metroid Prime serisi tüm zamanların, oyun konsollarındaki en iyi fps serisidir.Bunu sadece ben demiyorum, yıllardır otoriteler diyor ve verdikleri ödüllerle bunu kanıtlıyor.

Gamecube konsoluna çıkan Metroid 1 ve 2; grafik,oynanış vb... pekçok açıdan, en yakın rakibi olan Halo'yu açık ara sollamıştı.

Fazla lafa gerek yok zaten,bilen neyin ne olduğunu biliyor.

Hayatında Nintendo konsolları kullanmamış,oyun perspektifi 3-5 oyundan ve playsation'dan ibaret olan kişiler sakız gibi aynı şeyleri gevelemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho
    Hayatında Nintendo konsolları kullanmamış,oyun perspektifi 3-5 oyundan ve playsation'dan ibaret olan kişiler sakız gibi aynı şeyleri gevelemeyin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.