Şimdi Ara

wii nin grafikleri ps2 nin kiyle aynımı diilmi tartışmasına son verelim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Xry

korayg sana bir soru soracağım.Madem wii nin grafikleri ps2den ve gamecube den üstün neden hala mükemmel bir grafikli oyun göremedik?

Redsteel ve Zeldadaki grafikleri PS2 veremez.
    Ayrıca adam Wiimote farkını neredeyse her oyunuyla ortaya koydu.PS3 e özel bir numara halen göremedik.Ne CELL ne RSX ne Sixaxis ne Bluray...Varsa sen söyle bilelim...
    360 grafik ve online olarak farkını koydu
    Wii kontroller olarak koydu
    PS3 ne yaptı ? Halada bekliyoruz yapacak diye...Siz memnunsanız diyecek birşey yok

This is waiting...

Şuan bu yoruma o kadar çok gülüyorum ki . Zaten fan zihniyeti ile yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 12 Aralık 2009; 13:01:38 >

• bırakın fark olsun ps2 kaç sene önce çıkmış konsol...ne biçim abuk sabuk bir konu bu ya
  • EĞER GRAFİKLERİ tırtıkılı diyen varsa gitsin 480p kablo alsın hd tv de mw reflex oynasın ozaman grafiği görür :D
  • wi kadar kötü bi grafikli konsol yok irenc bi konsol ps2 daha güzel bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: robocop5555
    wi kadar kötü bi grafikli konsol yok irenc bi konsol ps2 daha güzel bence

Hiç Wii oynadınız mı acaba?
    Bence oynasaydınız bu cümleyi kurmazdınız, çünkü Wii'nin olayının "sadece grafik" değil de "eğlence ve kontrolleri" olduğunu görürdünüz. Oyunlarda ilk olarak grafiğe bakmayalım lütfen, grafik bir oyunu oynamak için ilk sebep olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Aralık 2009; 18:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robocop5555

wi kadar kötü bi grafikli konsol yok irenc bi konsol ps2 daha güzel bence

kirintisi cok dimi

baslikdaki gibi bu tastirmayi bitirmek mumkun olmaz biri kilit vurmazsa tabi.
  • yooo aynı bence wi ne ya magazada gördüm çöp gibi grafik vasat bide ps2den kac yıl sonra cıktı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Xry

korayg sana bir soru soracağım.Madem wii nin grafikleri ps2den ve gamecube den üstün neden hala mükemmel bir grafikli oyun göremedik?

Redsteel ve Zeldadaki grafikleri PS2 veremez.
    Ayrıca adam Wiimote farkını neredeyse her oyunuyla ortaya koydu.PS3 e özel bir numara halen göremedik.Ne CELL ne RSX ne Sixaxis ne Bluray...Varsa sen söyle bilelim...
    360 grafik ve online olarak farkını koydu
    Wii kontroller olarak koydu
    PS3 ne yaptı ? Halada bekliyoruz yapacak diye...Siz memnunsanız diyecek birşey yok

This is waiting...

Şuan bu yoruma o kadar çok gülüyorum ki . Zaten fan zihniyeti ile yazılmış.

Gülmek yerine cevaplamaya çalış bence. :)

PS3 ne yaptı?

Uncharted 2 dışında? Şuanlık elde ne var yani, 3 senede ne oldu bitti merak ediyorum.

Playstation bölümüne mesaj atışım yok hiçbir saçmalığa cevap yazamıyorum.

Quincinx AA konusu var yemin ederim komedi ya, yok yeni teknikmiş falan Quincinx AA kullanılıyor zaten PS3'tüm oyunlarında kaç senedir.

Ne kadar etkisiz olduğunu da görüyoruz. Bunu da araya sıkıştırayım dedim.

• Zaten senin mesajlarına çok ihtiyacamız var.Ne olur ps3 bölümüne yaz, lütfen yaz..Bir tane konu açalım miex playstaion bölümüne yazsın.Haksızlığın önüne geçsin.Kendisi türkiyenin number one oyuncusudur.Tüm playstaioncılar haksız bu haklı.Bence bu mağduriyetinin giderilmesi lazım.Miex playstation bölümüne yazsın.En büyük o...
  • uncharted 2 dısında ne yaptımı ok sayım mgs 4 yaptı gt5p yaptı efenime söliyim killzone 2 resistance 2 heavy rain çıkıcak mag var yakuza var infamous var daha ne yapsın hacı mis gibi kalite ohhh online oynuyon babalar gibi lagsız mis miss
  • uncharted killzone tamam da MAG ne kardeşim bari onu saymayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Zaten senin mesajlarına çok ihtiyacamız var.Ne olur ps3 bölümüne yaz, lütfen yaz..Bir tane konu açalım miex playstaion bölümüne yazsın.Haksızlığın önüne geçsin.Kendisi türkiyenin number one oyuncusudur.Tüm playstaioncılar haksız bu haklı.Bence bu mağduriyetinin giderilmesi lazım.Miex playstation bölümüne yazsın.En büyük o...

Playstation bölümündeki cahilliğin önüne geçmek istiyorum.

Ama geçemiyorum, teknik bilgiden habersiz, konuşmada sıkıntılı onlarca arkadaş toplanmışlar saçmalıyorlar insanlarda onları dinliyor ve gerçek sanıyorlar.

O rezalet nedir ya? Quincinx AA konusu nasıl bir rezalettir?

Quincinx AA PS3'ün neredeyse tüm oyunlarında kullanılan berbat bir AA uygulamasıdır, yok yeniymiş artık yapılacakmış PC'den 16xAA'dan daha iyiymiş.

Neremle güleceğimi şaşırdım inanılır gibi değil.

• Bence de yani.Senin gibi ilmi geniş, bilgili yeteneklere ihtiyacı var playstation bölümünün.Hepimiz cahiliz bize bilge biri lazım..

Ekleme:
    Sen yaz düşüncelerini bana pm ile gönder ben o konuya yazim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 13 Aralık 2009; 13:31:33 >
  • Kimseye cahil demedim, kişinin cahil olmasıyla bir konu hakkında fikrinin olmaması tamamen farklı şeyler.

Benim üzüldüğüm nokta bu forumda 2 sene kadar önce "o kadar" "ken kutaragi baba" "ps3 yıktı ortalığı" gibi anlamsız cümleler yerine, teknik bilgilere dayalı neden sonuç ilişkisi barındıran yazılar yazılıyordu.

Teknik bilgiye dayalı konuşabilen bölümde toplasan 5-6 kişi kaldığı gibi, forumun seviyesi de gittikçe düşüyor.

Rahatsız oluyorum çünkü eskiden bu kadar kötü değildi. Herkes bir şey söylüyor fakat kimse nedenini söylemiyor, sorsan da açıklayamaz zaten.
  • ya arkadaşlar ne bu gereksiz tartışmalar,

Tamam CoD WF2 yi PS3 ve XBox ta gördüm , grafikler karşılaştırılamaz tabi, muhteşem. Ancak wii sahiplerine ayıp olmasın diye öylesine port edilmiş wf 1 reflex 'ten de vazgeçemem, neden ?

PS3 ve XBox ta oynayanları izledim o sıkıntı o eziyet, herhalde parmaklar kas yapıyordur.adamı çevirip nişan almak için yüz mimikleri bile değişiyor. Diyebilirsiniz ki alışınca oluyor. Alışsan bile bir mouse+keyboard veya wii remote rahatlığı asla olmayacak. Uzun süreli oynamadığım için kesin konuşmuyorum ama arkadaşlarda denediğim fps leri yarım saat içinde sinir ile birakmak sorunda kaldım ps3 de

Yani şöyle HD destekli adam akıllı wii gibi kolay kontrolü olan bir konsol olsa süper olacak,

Sony ve MS in kontrol sistemleri henüz ortada yok ürün diye gösterdikleri demolarda beni tatmin etmedi, burda nintendo artık pazarlama oyunlarını bir tarafa bırakıp mevcut kontrol sistemine HD destekli bir konsol yapması lazım (dikkat ! konsola kontrol sistemi değil :) )

• spor oyunları harcinde wii ye bence gerek yok vardı sattım dayanamadım fazla geldı ki projeksıyonda böle önumde 2 ye 2 ekran vardı.HD degıldı projeksıyon zaten gerekte yoktu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 14 Aralık 2009; 20:53:11 >
  • miex in teknik bilgisi aşmış arkadaşlar c++ ı java yı maya yı geometriyi aa yı quincixi vs vs herşeyde aşmış bir arkadaş biz yorum yapmayalım.. onun ender bilgilerinden yararlanalım.. hatta kendisi bir blog açsın o ulaşılmaz bilgileriyle bizi aydınlatsın biz hepimiz cahiliz bunu kabüllenin

miex
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

miex in teknik bilgisi aşmış arkadaşlar c++ ı java yı maya yı geometriyi aa yı quincixi vs vs herşeyde aşmış bir arkadaş biz yorum yapmayalım.. onun ender bilgilerinden yararlanalım.. hatta kendisi bir blog açsın o ulaşılmaz bilgileriyle bizi aydınlatsın

miex

"miex" değil "Miex"

"miex in" değil; "Miex'in"

"java yı" değil "java'yı "

"herşey" değil "her şey"

".." değil "..."

"kabül" değil "kabul"

Forumu aydınlattığın için teşekkürü borç bilirim. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

miex in teknik bilgisi aşmış arkadaşlar c++ ı java yı maya yı geometriyi aa yı quincixi vs vs herşeyde aşmış bir arkadaş biz yorum yapmayalım.. onun ender bilgilerinden yararlanalım.. hatta kendisi bir blog açsın o ulaşılmaz bilgileriyle bizi aydınlatsın biz hepimiz cahiliz bunu kabüllenin

miex

ama ondan once dilbilgisi dersi alman lazim arkadasdan.
  • adam birde dil bilgisi üstadı yauu saygı duyuyorum.. bu foruma bence çok fazla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.