Bildirim
Wii oyunları arıorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pascal_emre
Arkadaşlar selam,
ORJİNAL OYUN arıyorum...Medal Of Honor (wii versiyonları) ve METAL SLUG oyunu olup da satmak isteyen var mıdır ?
Teşekkürler
meraktan soruyorum neden orjinal oyun kullanıyorsunuz wii de -
:) Evet saçma değil mi..
Aslında softmod yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü güvenemiyorum..Herkes khalkedon'u öneriyor ama... -
quote:
Aslında softmod yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü güvenemiyorum..Herkes khalkedon'u öneriyor ama...
bende yaptırdım orda gayet iyi insanlar güvenebilirsin bir orjinal oyuna verdiğin paranın 5 de 1 ile yapıyolar -
bu işlem çokmu zor biz yapamazmıyız ki -
quote:
Aslında softmod yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü güvenemiyorum..Herkes khalkedon'u öneriyor ama...
evet hocam hafta sonu gittim yaptırdım 20 tl ye yapıyorlar 15 20 dk gibi bir sürede bitiyor bu sırada meydandaki dönerciden bir döner+ayran yer bi sigara yakarsın zaman geçer :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X