Şimdi Ara

wii puanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba.Ben arkadaşımdan wii puanları diye bir şey duydum.Nedir lütfen bana anlatabilirmisiniz.

• Wii Puanlarıyla, Virtual Console'a oyun alabilirsin.

(Virtual Console, Eski Nintendo oyunlarını Wii'de oynamaya yarar, GC için gerek yoktur, Wii GC çalıştırır)
  • wii puanlarıyla yeni uygulama olan WiiWare sayesinde çok güzel oyunlarıda download edebilirsin, örnek olarak Final Fantasy gibi..... ve bir çok uygulamada indirebilirsin Opera Web browser gibi...
  • peki bu şey bedava mı
  • Hiçbir oyun bedava değil, oyunlar 500 Wii Point'ten 1500 Wii Point'te kadar.Genellikle:

NES oyunları: 500 Wii Point
    SNES oyunları: 800 Wii Point
    N64 oyunları: 1000-1500 Wii Point
    WiiWare oyunları: 1000-1500 Wii Point.
  • eğer konsolunuz pal ise puan alman çok zor çünkü wii ülkemizdeki çoğu kredi kartına destek vermiyor, wii points için en iyi yol ebayden puan kartı almaktır onlar bir kod gönderir size siz de kodu girerek puan yüklersiniz konsolunuza..ama onlar da ntsc içindir pal konsolda çalışmaz...
    Eğer vc amacındaysanız lütfen ntsc konsol alın bu sebeple(= herkese duyrulur(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 22 Haziran 2008; 16:38:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Wii Puanlarıyla, Virtual Console'a oyun alabilirsin.

(Virtual Console, Eski Nintendo oyunlarını Wii'de oynamaya yarar, GC için gerek yoktur, Wii GC çalıştırır)

Kesinlikle doğru ancak eski nintendo oyunlarına ek olarak Sega nın MD,MS ve neogeo nun oyunlarına ve tabiki PC ENGINE!!! nin 16bitlik oyunlarına da kavuşabilirsiniz(:
  • Peki bu bedava mı?
  • malesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

eğer konsolunuz pal ise puan alman çok zor çünkü wii ülkemizdeki çoğu kredi kartına destek vermiyor, wii points için en iyi yol ebayden puan kartı almaktır onlar bir kod gönderir size siz de kodu girerek puan yüklersiniz konsolunuza..ama onlar da ntsc içindir pal konsolda çalışmaz...
    Eğer vc amacındaysanız lütfen ntsc konsol alın bu sebeple(= herkese duyrulur(:

konsolum pal ama hsbcde hiç bir problem olmadan aldım.
    ama dediğin doğru türkiyedeki bankalara izin vermeyebilir. nortec sağolsun anca fahiş fiyattan mal satsın
  • Hsbc destekliyor sanırım ama Akbank ı ve şimdi hatırlayamadığım birkaç bankanın kartıyla alınamadığını biliyorum..Ben ebay den alıyorum anında kodu gönderiyolar güzel oluyor(:
  • yapı kredide sanal hesap actırıp, 1000 points aldım sorunsuz bır sekılde
  • kredi kartı ile wii nin shop kanalından en az 1000 points alabılıosun o da tl ile 17 ytl tutuor. extre geldi de az once :)
  • e-bayda puanlar ne kadar? bir de arkadaslar neyi indirmeyi onerirsiniz wiware icinden veya diger kanallardan. ben samura, shadowu bi de mario indirdim. tavsiye edilir
  • Konu Kredi Kartlarına KAymıs

Bu Arada Bendeki Wii Pal Bana Pal Alın Dediler PAl Aldım Hatamı Yaptım ?
  • yok dogrusunu yaptın. eger tetrıs tarzı oyunları sevıyorsanız dr marioyu sıddetle tavsıye ederım. caponlarla kapısmak acaıp bagımlılık yapıyo :D lost windse guzel dıyorlar wııwareden ama paraya kıyıp da alamadım daha. 500 pointse super mario 3 var 9.0 civarı puan aldı oyun sıtelerınden.
  • peki bu şey bedavamı diilse bedava yolu varmıdır
  • bedava yolu yok ama bu puanlarla alabilceğin şeylerin bedav yolu var ama yburda yassak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.