Şimdi Ara

wii raf ömrü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bencede en büyük sorunu grafiklerde.Adamlar çok büyük risk aldı.Hiçkimse bu saatten sonra PS1 grafiklerine geri dönmezdi.

Sonra Wİİ çıktı

Nintendo'nun bu konuda risk aldıgı dogru ama yeni seyleri sunmak herzaman risktir ama bu riske degdi ve Nintendo istedigini basardı.Nintendo Wii suan sadece oyuncuları degil oyun dünyasının dısındaki kisilerin bile ilgisini cekti.Wii cıkalı fazla bir zaman dilimi olmadı ama 4 milyonu gecti satısları oldukca yüksek bir ilgi var Wii'ye.
  • Risk aldıkları doğrudur. Zaten satışları 1-2 yıl daha gider sonra iyice durulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 6 Mart 2007; 13:42:51 >
  • her zaman söylemişimdir genelde wii alan insanlar amatör oyunculardır hitap ettiği kısım hayatında hiç oyun oynamamış insanlardır bazıları için çok çok iyi olabilir wii ama benim için çok çok kötü bir konsol ben şahsen bi kontroller için bu konsolu almam bana grafik lazım grafik zaten nintendo firması microsoft ve sonyden zengin değilki iyi güçlü bir konsol yapsın herkes diyor ki eğlence için yapıldı bu konsol... peki neden ps3 ve x360 gibi güçlü bir konsol yapıp aynı şekilde hem eğlenmek isteyenler hemde bizim gibi grafik manyağı oyuncuların gönlünü fethmedi çünkü cevap belli nintendonun yapabileceği bu başka ötesi yok. yok işte biz eğlence için yaptıkda bu konsoluda falan filan... desene bizim gücümüz bu kadar diye yapamazsın nintendo yapamazsın çünkü o kadar zengin değilsin wii out dur her zaman benim gözümde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonybox

her zaman söylemişimdir genelde wii alan insanlar amatör oyunculardır hitap ettiği kısım hayatında hiç oyun oynamamış insanlardır bazıları için çok çok iyi olabilir wii ama benim için çok çok kötü bir konsol ben şahsen bi kontroller için bu konsolu almam bana grafik lazım grafik zaten nintendo firması microsoft ve sonyden zengin değilki iyi güçlü bir konsol yapsın herkes diyor ki eğlence için yapıldı bu konsol... peki neden ps3 ve x360 gibi güçlü bir konsol yapıp aynı şekilde hem eğlenmek isteyenler hemde bizim gibi grafik manyağı oyuncuların gönlünü fethmedi çünkü cevap belli nintendonun yapabileceği bu başka ötesi yok. yok işte biz eğlence için yaptıkda bu konsoluda falan filan... desene bizim gücümüz bu kadar diye yapamazsın nintendo yapamazsın çünkü o kadar zengin değilsin wii out dur her zaman benim gözümde.

Amator oyunculuk ile ne alakası var yaw.Bircok oyuncu Wii konsolunu alıyor sundugu deneyimi ve kaliteli oyunları oynamak icin.

Nintendo Sony ve Mc kadar zengin degil diyorsun ve ondan grafik koymadı diyorsun bu nasıl bir mantık bu nasıl bir düsünce.Adamlar 1000 defa soyledi bizim Wii'deki amacımız grafik degil diye.Game Cube nasıl Ps2'den kaliteli grafikler sunuyordu arkadasım merak ettim hatta X box ile aynı grafikleri sunabiliyordu Game Cube konsolu nasıl oluyor bu.

Arkadasım Sony ve Mc oyun bilmezken Nintendo oyun dünyasının gidisatını belirliyordu.Titresim olayını bile istersen kimin bulduguna bir bak oyle yorum yap.Bilmeden etmeden yorum yapma biraz arastır ne nedir ne degildir diye gozlemle.

• quote:

Bencede en büyük sorunu grafiklerde.Adamlar çok büyük risk aldı.Hiçkimse bu saatten sonra PS1 grafiklerine geri dönmezdi.

Sonra Wİİ çıktı

Wii'nin ps2den daha güçlü bir makina olduğunu hatırlatmam gerekmez heralde?

Wİİ

CPU:
    1.2GHz Single Core IBM PowerPC processor "Broadway"

GPU:
    ATI "Hollywood"

Memory:
    256MB of 400MHz GDDR2 RAM on a 128-bit bus. The memory is shared by the CPU and the GPU via the unified memory architecture

Çok güçsüz bir makine değil wii için scarfacei yapan firma aslında wii kullandığımızdan çok daha fazlasını yapabiliyor demiş.
    http://www.n4g.com/wii/News-27456.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 6 Mart 2007; 18:12:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

quote:

her zaman söylemişimdir genelde wii alan insanlar amatör oyunculardır hitap ettiği kısım hayatında hiç oyun oynamamış insanlardır bazıları için çok çok iyi olabilir wii ama benim için çok çok kötü bir konsol ben şahsen bi kontroller için bu konsolu almam bana grafik lazım grafik zaten nintendo firması microsoft ve sonyden zengin değilki iyi güçlü bir konsol yapsın herkes diyor ki eğlence için yapıldı bu konsol... peki neden ps3 ve x360 gibi güçlü bir konsol yapıp aynı şekilde hem eğlenmek isteyenler hemde bizim gibi grafik manyağı oyuncuların gönlünü fethmedi çünkü cevap belli nintendonun yapabileceği bu başka ötesi yok. yok işte biz eğlence için yaptıkda bu konsoluda falan filan... desene bizim gücümüz bu kadar diye yapamazsın nintendo yapamazsın çünkü o kadar zengin değilsin wii out dur her zaman benim gözümde.

Amator oyunculuk ile ne alakası var yaw.Bircok oyuncu Wii konsolunu alıyor sundugu deneyimi ve kaliteli oyunları oynamak icin.

Nintendo Sony ve Mc kadar zengin degil diyorsun ve ondan grafik koymadı diyorsun bu nasıl bir mantık bu nasıl bir düsünce.Adamlar 1000 defa soyledi bizim Wii'deki amacımız grafik degil diye.Game Cube nasıl Ps2'den kaliteli grafikler sunuyordu arkadasım merak ettim hatta X box ile aynı grafikleri sunabiliyordu Game Cube konsolu nasıl oluyor bu.

Arkadasım Sony ve Mc oyun bilmezken Nintendo oyun dünyasının gidisatını belirliyordu.Titresim olayını bile istersen kimin bulduguna bir bak oyle yorum yap.Bilmeden etmeden yorum yapma biraz arastır ne nedir ne degildir diye gozlemle.

zaten en fazla siz bilirsiniz biz hiç bir şey bilmeyiz sen bana ilk önce sony ve mc kadar zengin mi onu söyle sen bana ve gamecube de biliyorsun ps2 den 2 sene sonra çıktı ve ilk psone çıkarken nintendo çıkaracaktı ama kendisi yapamadı sony abisinden yardım almak zorunda kaldı çünkü onsuz yapamazdı ama ne oldu bu işten korktu ve çekildi iş sonye kaldı iyikide kaldı teşekkürler nintendo sen olmasaydın konsollarda belkide bu grafikleri 5-6 sene sonra görürdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonybox -- 7 Mart 2007; 8:31:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sos05

quote:

Sonra Wİİ çıktı

Wii'nin ps2den daha güçlü bir makina olduğunu hatırlatmam gerekmez heralde?

Wİİ

CPU:
    1.2GHz Single Core IBM PowerPC processor "Broadway"

GPU:
    ATI "Hollywood"

Memory:
    256MB of 400MHz GDDR2 RAM on a 128-bit bus. The memory is shared by the CPU and the GPU via the unified memory architecture

Çok güçsüz bir makine değil wii için scarfacei yapan firma aslında wii kullandığımızdan çok daha fazlasını yapabiliyor demiş.
    http://www.n4g.com/wii/News-27456.aspx

yaw bırak şimdi güçlü muhabbetini sen söyle bakiyim ps3 ve x360 kadar güçlü mü bir arkadaşın dediği gibi 2 sene sonra çöpe gider bu konsol

• quote:

quote:

quote:

zaten en fazla siz bilirsiniz biz hiç bir şey bilmeyiz sen bana ilk önce sony ve mc kadar zengin mi onu söyle sen bana ve gamecube de biliyorsun ps2 den 2 sene sonra çıktı ve ilk psone çıkarken nintendo çıkaracaktı ama kendisi yapamadı sony abisinden yardım almak zorunda kaldı çünkü onsuz yapamazdı ama ne oldu bu işten korktu ve çekildi iş sonye kaldı iyikide kaldı teşekkürler nintendo sen olmasaydın konsollarda belkide bu grafikleri 5-6 sene sonra görürdük

Arkadasım biz bilmeyiz siz bilirsiniz gibi acındırma yorumları yapmana gerek yok anlamsız fanboyluk mesajı yazıp sonrada Kücük Emrah moduna baglanma.

Nintendo yıllardır oyun dünyasına yon veren bir firma ve yıllık karı cok ama cok yüksek.Grafikvermesinin bütcesi ile hic ama hic alakası yok ve cok komik bir düsünce.

Sony yada Mc asıl isleri konsol degil belli bir zaman sonra biz konsol isinden cekiliyoruz asıl alanımıza yoneliyoruz diyebilir ama Nintendo hiczaman bu pazarı bırakmaz cünkü isi sadece oyun.

El konsolu pazarını goruyon Ds kendisinden grafik olarak daha üstün Psp satıslarını 4'e katlamıs durumda ve hala oldukca iyi bir satıs grafigine sahip Ds.

Nintendo oyun dünyasının bu kadar gelismesinde en onemli firmadır diyebiliriz ayrıca oyun pazarı olarak ele alırsak en cok kar yapan firmada Nintendo'dur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasım biz bilmeyiz siz bilirsiniz gibi acındırma yorumları yapmana gerek yok anlamsız fanboyluk mesajı yazıp sonrada Kücük Emrah moduna baglanma.

Nintendo yıllardır oyun dünyasına yon veren bir firma ve yıllık karı cok ama cok yüksek.Grafikvermesinin bütcesi ile hic ama hic alakası yok ve cok komik bir düsünce.

Sony yada Mc asıl isleri konsol degil belli bir zaman sonra biz konsol isinden cekiliyoruz asıl alanımıza yoneliyoruz diyebilir ama Nintendo hiczaman bu pazarı bırakmaz cünkü isi sadece oyun.

El konsolu pazarını goruyon Ds kendisinden grafik olarak daha üstün Psp satıslarını 4'e katlamıs durumda ve hala oldukca iyi bir satıs grafigine sahip Ds.

Nintendo oyun dünyasının bu kadar gelismesinde en onemli firmadır diyebiliriz ayrıca oyun pazarı olarak ele alırsak en cok kar yapan firmada Nintendo'dur.

evet varmı bi diyeceğin küçük emrahım ben ayrıca sorduğum soruların hiçbirini cevaplamamışsın evet nintendo oyun üzerinden para kazanıyor sadece başka bir geliri yok zaten... sonynin 50 türlü sektörden kazandıkları ne olacak peki niye dünyanın en zengin insanı bill gates ayrıca ps2 nin dünyada en fazla satan konsol olduğunu bi anda unutmuşsun gamecube ise ps2 dan arta kalanları topluyordu fanboy muş ne fanboyu ben kaltenin fanboyuyum asıl fanboy varsa o da sensin yok küçük emrahmışta yok bilmem neymişte zaten böyle altta kalınca üste çıkmak için 50 türlü hikayeler uydurursunuz hemen laf dalaşına başlarsınız geçin bunları geçin dvd writer a benzeyen konsoldan ne köy ne de kasaba olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

En Fazla Kar Eden Şirket Olması Veya Satış Grafiğinin Yüksek Olması Wii'nin Başarılı Bir Konsol Olduğunu Doğrulamaz !!! Satış Politikası Ve Reklam Nintendo'nun Başarısıdır.

• Güç herşey değildir bence kontrollerle oyunun içine girmek daha zevkli zaten Türkiyede Wii'nin çok satmayacağı belli burada herkes playstation manyağı ve grafik manyağı.Yurtdışındaki durumu bu video açıklıyor (youtube videosu koyamıyorum çünkü biliyorsunuzuki engellendi.)
    http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=44214
  • Wii çok daha fazla satacak raf ömrü felan yok grafikleri tüplü normal tv de gayet iyi bu devirde kimse gidip bi oyun makinesi için 2-3 milyarlık tv alamaz,konun Nintendonun ne kadar kazandığı ile ne alakası var ki ? Nintendo oyun sektöründe en fazla kar eden oyun şirketi !!!

Errolflyn arkadaşım satış grafiği değil,firmanın karı değilse nedir başarı ? senin başarı kriterin konsolun tek başına Mars'a gidip gelmesi olsa gerek Nintendo bunu DS Lite'dada başardı PSP ye ne oldu ? PSP çok iyi grafiklere sahipti kanlı canlı oyunları vardı ama Nintendo DS ye çıkan en son Pokemon (sizin cocuk oyunu diyip burun kıvırdığınız dünyanın en çok satan rpg oyunu) 5 milyon sattı Japonyada bunlar başarı değilde tesadüfmüdür ? Sizin başarıdan anlayışınız PS 3den başka birşey değil mi ?

sonybox senin nickine baktıktan sonra zaten insan irrite oluyor :) dvd wrtier'a benziyor dediğin konsol en şık tasarıma sahip ignde de gamespottada okuyucular bundan bahsediyor,ne kadar cahilce bir yorumdur ki dvd writer'a benziyor ne köy olur ne kasaba yazmışsın pehehhe PS 2 ilk çıktığında nasıl bir görüntüye sahipti bilirmisin ? Yapamassın derken ? HD desteği koymak çokta zor bişey değil sadece konsolun maliyeti artardı o kadar zaten Nintendodada onu yapabilecek maliyet mevcut durumdadır eğer yıllık açıklanan nintendo kazanclarının ne durumda olduğunu biliyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız,Wii grafikleri kötü değildir GC nin 2 katıdır GC ki RE 4 ve Zelda : TP grafiklerini verebilen oldukça güçlü bir makinedir,sizizn şu anda gördüğünüz oyunlar eğlencelik ve aperatif şeylerdir yapım aşamasında olan muhteşem oyunlar mevcuttur bunların arasında no more heroes,metroid prime 3,ssbb,disaster day of crisis,resident evil umbrella chronicles mevcuttur ! Evet HD desteği yoktur ama şundan emin olun ilerde sizde göreceksiniz Wii normal bir tvde her oyuncuyu tatmin edebilecek grafiklere sahip bir konsol olduğunu gösterecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0.pRobLem -- 8 Mart 2007; 0:28:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NoPRoBLeMtr

Wii çok daha fazla satacak raf ömrü felan yok grafikleri tüplü normal tv de gayet iyi bu devirde kimse gidip bi oyun makinesi için 2-3 milyarlık tv alamaz,konun Nintendonun ne kadar kazandığı ile ne alakası var ki ? Nintendo oyun sektöründe en fazla kar eden oyun şirketi !!!

Errolflyn arkadaşım satış grafiği değil,firmanın karı değilse nedir başarı ? senin başarı kriterin konsolun tek başına Mars'a gidip gelmesi olsa gerek Nintendo bunu DS Lite'dada başardı PSP ye ne oldu ? PSP çok iyi grafiklere sahipti kanlı canlı oyunları vardı ama Nintendo DS ye çıkan en son Pokemon (sizin cocuk oyunu diyip burun kıvırdığınız dünyanın en çok satan rpg oyunu) 5 milyon sattı Japonyada bunlar başarı değilde tesadüfmüdür ? Sizin başarıdan anlayışınız PS 3den başka birşey değil mi ?

sonybox senin nickine baktıktan sonra zaten insan irrite oluyor :) dvd wrtier'a benziyor dediğin konsol en şık tasarıma sahip ignde de gamespottada okuyucular bundan bahsediyor,ne kadar cahilce bir yorumdur ki dvd writer'a benziyor ne köy olur ne kasaba yazmışsın pehehhe PS 2 ilk çıktığında nasıl bir görüntüye sahipti bilirmisin ? Yapamassın derken ? HD desteği koymak çokta zor bişey değil sadece konsolun maliyeti artardı o kadar zaten Nintendodada onu yapabilecek maliyet mevcut durumdadır eğer yıllık açıklanan nintendo kazanclarının ne durumda olduğunu biliyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız,Wii grafikleri kötü değildir GC nin 2 katıdır GC ki RE 4 ve Zelda : TP grafiklerini verebilen oldukça güçlü bir makinedir,sizizn şu anda gördüğünüz oyunlar eğlencelik ve aperatif şeylerdir yapım aşamasında olan muhteşem oyunlar mevcuttur bunların arasında no more heroes,metroid prime 3,ssbb,disaster day of crisis,resident evil umbrella chronicles mevcuttur ! Evet HD desteği yoktur ama şundan emin olun ilerde sizde göreceksiniz Wii normal bir tvde her oyuncuyu tatmin edebilecek grafiklere sahip bir konsol olduğunu gösterecektir

Güzel Kardeşim Çok Komik Şeyler Yazmışsın , Bak Bir Daha Anlatayım Senin Anlayacağın Dilden ;

Errolflyn arkadaşım satış grafiği değil,firmanın karı değilse nedir başarı ? senin başarı kriterin konsolun tek başına Mars'a gidip gelmesi olsa gerek.

Diye Yazmışsın Bak Şimdi ! Pazarlama Taktiği Diye Bir Olgu Var , Yukarıda Yazdığım Gibi Bir Malın Çok Satması Malın Kalitesini Ortaya Koymaz Bu Bir Reklam Ve Pazarlama Başarısıdır. Bir Örnek Vereyim Sana ; Colaturka İlk Piyasaya Sürüldüğü Zaman Türkiyede İlk 1-2 Ay Coca-cola'dan Fazla Sattı Fakat Deneyenler 1-2 Kere Aldıktan Sonra Coca-cola Almaya Devam Ettiler.

Şayet Sen Nintendo Ve Pokemon Rpg Oyununu Oynamayı Tercih Ediyorsan Nintendo Wii İyi Bir Seçim Gerisini Boşver

• Komiklikle bir alakası yok ;evet bende 5 milyon oyuncu gibi RPG oyunu Pokemon oyununu zevkle oynarım ki Pokemon,zelda veya metroid veya mario her çıktığında milyonları bulan satışlar elde ediyor o zaman senin bahsettiğin cola turka coca cola benzetmesinin hiç bir mantığı kalmamış oluyor,bunu en son ds'de çıkan new super mario bros'da gördük 1 haftada 1.2 milyon oyuncu senin tabirinle cola turka satın aldı ki bahsettiğimiz cola turka'nın ilk versiyonuda 1985'de çıktı,yani satın alan insanlar yeni çıktığı için değil kalitesinin bildiği için tercih ediyor evet bu sefer Nintendo çok sağlam reklamlar yapıyor ama sadece reklam değil mis gibi kalite kokuyor Nintendo oyunları kabul etsende etmesende,sadece Pokemon için değil Zelda,Metroid,Mario,SSBB,No more heroes,disaster day of crisis,necro nesia,sadness,manhunt 2...vb oyunları oynamak içinde alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0.pRobLem -- 8 Mart 2007; 21:16:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.