Şimdi Ara

wii raf ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce wii nin raf ömrü nekadardır yani satılmaya ne kadar devam eder

• Sony PS3'un fiyatini dusurmedikce bu 4.5 milyon, 2 katina bile cikar. (Wii'den yazdim)
  • İlginç Bir Sual , Gıda Ürünlerindeki Gibi Son Kullanma Tarihi Bulunmamakla Beraber 3-4 Sene Gidebileceğini Düşünüyorum
  • 5-6 yıl gibi bir raf ömrü konsolun genel yaşam döngüsüdür. Aksi taktirde karlılık istenilen seviyede olmaz ve konsol başarısız diyebiliriz Dreamcast bunun en büyük örneği.

Bunun dışında Wii gayet iyi satıyor ve satmaya devam edecek...
  • sağ olun beyler 2 sene sonra çöpe gidecek bi konsola 800 kaat bayılmak istemedim malum sistem özellikleri zayıf olduğu için teknoloji olarak geri kalıpda 2 sene sonra biz bunu cilaladık boyadık önünüze yenisini sunuyoruz olayı yapıpda yenisini aldırmasınlar ama alcam mayıs gibi malum bizde sınavlara hazırlanıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcan_183

sağ olun beyler 2 sene sonra çöpe gidecek bi konsola 800 kaat bayılmak istemedim malum sistem özellikleri zayıf olduğu için teknoloji olarak geri kalıpda 2 sene sonra biz bunu cilaladık boyadık önünüze yenisini sunuyoruz olayı yapıpda yenisini aldırmasınlar ama alcam mayıs gibi malum bizde sınavlara hazırlanıyoz

Aslında Aynen Öyle Yapacaklar Mertcan !! 2 Sene Sonra Veya 3 , Grafik İşlemcisini Değiştirerek Daha İyi Grafiklerle Senin Tabirinle Cilalayıp Satışa Sunacaklar Bundan %100 Eminim.
  • almak mantıkılımıki ps 3 felan mı beklesek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcan_183

almak mantıkılımıki ps 3 felan mı beklesek

Benim Sana Tavsiyem, Ps3 İle Kıyaslama Bile Şayet Xbox 360 Ve Ps3 Muhteşem Cihazlar ! Diğer Topic'de Söylediğim Gibi Wii'yi İlk Alanlardan Biriyim Ve İlk Elden Çıkaranda Benim Herhalde Çünkü Sadece 1 Hafta Kullandım. Karar Senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım-Damı -- 5 Mart 2007; 20:04:46 >
  • Bnce Wii ile xbox 360 yaklaşık aynı dönemlerde 2. versiyonlarıyla piyasaya çıkıcak xbox720 2010-2011 gibi çıkar diye düşünüyorum yan işte 5-6 yıl buna 1 yıl ekle çünkü wii 1 yıl geç çıktı wiide 2011-2012 gibi yeni versiyonunu piyasaya çıkartır diye düşünüyorum belkide aynı zmnlarda ama Ps4 daha en az 2015 hatta Sony 10 yıl biçti ps3 için bu demek 2017Ama şöyle bir şey var xbox720 yeni teknoloji ile oyunlar oynatırken ps3 taa 2007nin teknolojisini kullancak ( tabii o zmnlar 2007 eski bi yıl olucak taa 2007de dencek )

Wiinin yenisi de yine xbox ve ps'den grafik vs bakımından kötü olur diye düşünüyorum çünkü Nintendo ürünlerini herkes alabilsin istiyor her aile alsın herkeze hitap etsin istiyor yani yine ps ve xbox'dan kötü olcak grafikleri ki fiyatı artmasın.

• Bence Wii yi xbox ve playstation ile karsilastirmamak lazim. Wii bambaska bir oyun tecrubesi ile farkli bir kulvar secti kendine. Zaten grafik olarak ps ve xbox un sunduklarindan cok uzakta. Bu nedenle oyun yapisi da farklilasiyor. ps ve xbox genel yapisi ile birbirlerine alternatif olabilirler ama Wii nin sundugunu sunmak amaci ile uretilmiyorlar.
    Konsollarin raf omurleri yeni grafik performanslarinin gelistirilmesi ile son buluyor genelde. Ama Wii zaten bu yapidan cok uzak. Bu acidan raf omru konusunda ne soylenir bilemiyorum.
    Tabi kisisel gorus...
  • Wiinin yenisi de yine xbox ve ps'den grafik vs bakımından kötü olur diye düşünüyorum çünkü Nintendo ürünlerini herkes alabilsin istiyor her aile alsın herkeze hitap etsin istiyor yani yine ps ve xbox'dan kötü olcak grafikleri ki fiyatı artmasın.

Tanty! Yanlış Düşünüyorsun Dostum Wii Xbox 360 Ve Ps3'ten Daha Ucuz Değil Ne Yurt Dışında Nede Türkiye'de! Xbox 360 Ve Ps3'ü 800 Ytl Civarı Türkiyede Bulabilirsin ! Bu İki Cihaz Donanım Olarak Wii'ye Kıyasla Çok Çok Daha İyi Olmalarına Karşın Fiyatları Aynı Sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım-Damı -- 5 Mart 2007; 20:29:15 >
  • Bnm dediğim fiyat garantili ürün fiyatları mesela Tr için wii kdv + 12 taksitle 800 YTL Ps3 1500 civarı 10 taksit olacak diyorlar x360 Tr'de resmi olarak satılmadığı için birşey diyemicem ama wii avrupada 250 euro yanılmıyorsam x360 premium paket 369 euro yani oda Tr'ye gelse 1000Ytl civarı olucak
    Ha dersen kaçak fiyatlarına bakalım hepsini NTSC-U olarak ele alalım Ps3 60 Gb model 950YTLye falan bulunuyor x360 650-700 YTL Wii ise 500-600 civarı hadi x360'ı core paket alalım anca öyle wii ile eşit oluyor onun dışında ps ile arasında 500YTL x360 pre. ile arasında 100YTL var belki x360'ın fiyatını aynı sayabiliriz de Ps3 ile pek aynı değil

Bn Wiimi aldım paşa paşa Zeldamı oynuyorum çipi falanda çıktı +ları -leri belli olsun çipde taktırcam x360 zephyr çıkıcak diye duydum yani kod adı Zephyr bide ondan alcam ısınma problemide olmucak Ps3 ise elime iyi bir fırsay geçerse hmn alırım ama şuan için düşünmüyorum.Sonuçta hepsi çok iyi makinalar herkes kendi zevkine göre alsın kullansın

• doğu ülkelerinde daha bi çok tutuluyomuş bu cihaz:[:
  • Wii ucuz fiyatı ve oyunculara sundugu yepyeni kontrolleri ile satmaya devam edicektir ozellikle fps oyunlarında kontrolleri tam olarak oturturlarsa of of.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Wii ucuz fiyatı ve oyunculara sundugu yepyeni kontrolleri ile satmaya devam edicektir ozellikle fps oyunlarında kontrolleri tam olarak oturturlarsa of of.

Wii'nin Fiyatının Ucuz Olduğunu Nereden Çıkartıyorsunuz Aşağı - Yukarı Aynı Fiyata Donanımsal Açıdan Daha Güçlü Bir Xbox 360 Bir Ps3 Var.Kontrollere Gelince Daha Öncede Belirttiğim Üzere Şu Aşamada Senin Dediğin Gibi Daha ''Oturmamış'' Eğer İyi Olsaydı Zaten Grafik Falan İkinci Planda Kalırdı Benim Açımdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errolflyn

quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Wii ucuz fiyatı ve oyunculara sundugu yepyeni kontrolleri ile satmaya devam edicektir ozellikle fps oyunlarında kontrolleri tam olarak oturturlarsa of of.

Wii'nin Fiyatının Ucuz Olduğunu Nereden Çıkartıyorsunuz Aşağı - Yukarı Aynı Fiyata Donanımsal Açıdan Daha Güçlü Bir Xbox 360 Bir Ps3 Var.Kontrollere Gelince Daha Öncede Belirttiğim Üzere Şu Aşamada Senin Dediğin Gibi Daha ''Oturmamış'' Eğer İyi Olsaydı Zaten Grafik Falan İkinci Planda Kalırdı Benim Açımdan.

Yurt dısında bakarsan Wii rakiplerinden daha ucuz ayrıca kontroller Fps oyunlarında tam anlamıyla oturmamıs durumda.Wii oldukca uzun zaman Nintendo'yu goturecektir.

• 5 seneden önce yeni bir konsol çıkmaz muhtemelen. konsol sadece teknolojiden ibaret değildir. Nintendo 3 sene uğraşıp 100 milyon Wii sattıktan sonra yeni konsol çıkarıp pazarı bölmek istemez. her oyun yapımcısı yaygın olan konsola oyun yapmak ister(şu anda PS2'ye PS3'ten daha çok oyun yapılıyor mesela). ayrıca Wii'ye gerçekten çok uçuk oyunlar gelecek yakında. IGN editörü şöyle demiş:

quote:

Wii için akla hayale sığmayacak, mükemmel oyunlar geliyor. Hayal bile edemeyeceğiniz şeyler. Biliyorum şimdi size bu sözlerim tuhaf geliyor, öyle de olmalı zaten. Ama öyle şeyler gördüm ki varlığından haberiniz olmadığı gibi eğer haberiniz olsaydı çıldırabileceğiniz şeyler bunlar.
  • wii aslında güzel bir makina sadece grafik sıkıntısı var onu da halletselerdi dehşet bişey olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

wii aslında güzel bir makina sadece grafik sıkıntısı var onu da halletselerdi dehşet bişey olurdu.

Nintendo bilerek Wii konsoluna abartı grafikler koymadı amac kontrollerdi.Nintendo ilerde cıkaracagı konsolunda hem süper grafikler hemde bu güzel kontrolleri kullanacaktır.

İgn siteside belirtmis zaten arkadasımızda bizimle paylasmıs.Wii'ye oyun yapmaya bütün firmalar sıcak bakıyor ve aylar oncesinde Wii konsolu destekliyeceklerini belirttiler.
  • Bencede en büyük sorunu grafiklerde.Adamlar çok büyük risk aldı.Hiçkimse bu saatten sonra PS1 grafiklerine geri dönmezdi.

Sonra Wİİ çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.