Arkadaşlar tüm oyunlara açığım artık bütün oyunlarımın hepsini bitrdim bana acil oyun önerin :))))
Herhalde bitirdiğin oyunlar popüler oyunlardı. O yüzden fazla ön planda olmayanları yazayım...
A Boy and His Blob Excitebots: Trick Racing MLB Power Pros 2008 Klonoa Rune Factory Frontier Rabbids Go Home Endless Ocean 1-2 Wario Land: Shake It! (Avrupa adı: Wario Land: The Shake Dimension) The Godfather: Blackhand Edition Ivy the Kiwi? Ghostbusters: The Video Game Broken Sword: Shadow of the Templars (The Director's Cut) Scarface: The World Is Yours Battalion Wars 2 Mushroom Men: The Spore Wars Muramasa: The Demon Blade
Umarım bunlar şimdilik işini görür...
Muramasa güzel e benziyor. a boy his blob , wario ve davşanları :D bitirmiştim :D Zaten ds de 56 tane filan oyunum var :D
007 Goldeneye!!!!! wii deki en iyi fps/call of duty tarzı oyundur
quote:
Orijinalden alıntı: runo84
Goldeneye güzel oyun ama kontrolleri sakat, Gamecube Controller ile fena olmuyor ama yine de en iyi FPS ya Conduit 2'dir ya da Black Ops'tur
Skate it denge tahtası ile super oluyo oneririm
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
quote:
Goldeneye güzel oyun ama kontrolleri sakat, Gamecube Controller ile fena olmuyor ama yine de en iyi FPS ya Conduit 2'dir ya da Black Ops'tur
classic controller pro ile oynarsanız daha iyi olur nunchuckla zor cidden.
quote:
bunu yazmak için girmiştim
DS de çok güzel bence DS alırsan PES 5 öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme