Selamlar. Wii almayı düşünüyorum ancak konu ile ilgili pek bir bilgim yok.Forumu okudum ancak yine de aklıma takılan bir kaç şey var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1-Şu an fiyatlatlar 560 TL civarında (NINTENDO Nintendo Wii Beyaz Oyun Konsolu + Sports Resort + Motion Plus paket - Vatan Compiter) .Ancak insanlar bir süre önce 389-399 gibi fiyatlarla wii aldığını söylüyor.Satılan ürünler aynı mı? Bu durumda almayıp kampanya beklemek daha mı mantıklı?
2-Wii oyunlarında karşılıklı oyun oynanabiliyor mu? Oynanabiliyorsa yukarıda bahsettiğim ürünün içinden bir tane mi remote control çıkıyor?
3-Alırken paket içeriklerine dikkat etmeli miyim? Yani bazısında iki remote varken bazılarında bu tek olabilir mi?
5-Bir de Amerikadan gelme ürünler var.Bunları almak istersem nelere dikkat etmeliyim ?.Ntsc olması haricinde bana sıkıntı çıkaracak bir durum olabilir mi?
Biliyorum biraz kalabalık oldu ama bilmeyince kafaya takılan çok oluyor.
Teşekkürler…
1- Kampanya dönemlerinde o fiyatlara alan arkadaşlar var bende 479tl ye almıştım D&R dan. 2- Evet çoğu oyun oynanabiliyor genelde 1 remote çıkıyor 2. sini ücretli temin edebilirsin shopto'dan filan. 3- Kampanya içeriğine göre değişir f/p gibi düşünebilirsin. kimisinden balance board var kimisinde whell var. 4- Çok eğlenceli :) 5- Bir sıkıntı çıkarmaz ama TR'de satılan oyunlar PAL'dır ayrıca shopto'dan filan aldıklarında PAL olacaktır. softmode yaparım dersen onu bilmem. ben orjinal oyun hastasıyım. 6- Tamamen zevk, ben siyah kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme