Şimdi Ara

wiide update et yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nintendo wii pal aldım.geçen gün starwars yeni oyununu indirdim iso formatındaydı onu neroda kalıp yazdım ve wii taktım oyunları seçcegim yerde wii update et yazısı çıktı ne yapayım acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: YILMAZ DENİZ

nintendo wii pal aldım.geçen gün starwars yeni oyununu indirdim iso formatındaydı onu neroda kalıp yazdım ve wii taktım oyunları seçcegim yerde wii update et yazısı çıktı ne yapayım acaba

Update et
  • sakın etme makine kafayı yiyor beniimki aynen oldu çok pişman oldum
  • dostum makina pal oyunda pal ise update et ama makina pal oyun ntsc ise sakın update etme bakinan brick olur.
  • Pal - NTSC uyumsuzlugu gibi gorunuyor. Eger cihazin Pal ise indirdigin oyun demekki NTSC, cihaz NTSC ise de oyun Pal. update etme, cunku etsende calismaz.
  • ben pal wii'mi ilk açtığımda netten update etmiştim... üstüne ilk pal oyunumu taktığımda da bir update yazısı çıkmıştı ve yapmıştım... o yüzden her şey olabilir :)
  • bazı oyunların içinde oyunun çalışmaı için makinayı gerekli talimatı veren updateler var mesela metroid prime3 mario galaxy bu oyunlardan bazıları bunun makina oyun uyumsuzluğu ile alakası yoktur. eğer makinan pal ise oyunun pal versiyonunu indir makinan ntsc ise oyununda ntsc versiyonunu indirin makinaya uyumsuz update ederseniz makina brick olur eskiden bu tamiri olmayan bişeydi ama artık 8090gibi bir fiyata tamir edilebiliyor o yuzden bu masrafa grmemek için dşkkatli olmak yeteli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.