|
Bildirim
Bizim ülkemiz çok güzel, sadece okadar çalışıyoruz ki bırak gezmeyi sağımız solumuza bakamıyoruz. Bu güzellikleri göremiyoruz
|
Dün Romen bir meslektaşımla konuşuyorum, bana Türkiye'de 10 farklı yere gittiğini söyledi isimleriyle beraber ve utanarak söylüyorum yerlerin yarısını bilmiyordum. Evet utanarak söylüyorum çünkü meslektaşım olan ve hiç değilse yakın maaş almamın mantıklı olabileceği kişi benden az çalışıp benden çok kazanarak kendi ülkesinden benim ülkeme, benim bu saydıklarım olmadığı için gidemediğim yerlere gidebiliyor.
|
Sübhanallah.
O akıl sahipleri, ayakta dururken, otururken ve yanları üzerine yatarken dâimâ Allah’ı zikrederler; göklerin ve yerin yaratılışını tefekkür ederler ve: “Rabbimiz! Sen bunları boşuna yaratmadın. Sen bütün eksik sıfatlardan uzaksın. Bizi cehennem azabından koru!” derler.(Âl-i İmrân / 191. Ayet) O su ile sizin için ekinler, zeytinlikler, hurma ağaçları, üzüm bağları ve her türden daha nice ürünler yetiştirir. Şüphesiz ki bunda sistemlice düşünen bir toplum için elbette tevhidi gösteren kesin bir delil vardır.(Nahl / 11. Ayet) Gerçekten harika kareler, arkadaşımızın da yazdığı gibi tefekkür etmeye düşünmeye vakit bulamamak ne acı... |
Konuyla ne alakası var? Anladığınız dilden cevap verelim arap çöllerinde ot bitmez |
sen niye utanıyorsun ki? utanması gerekenler seni, bizi bu hale sokanlar. sen imkanın olmadığı için gidemiyorsun, duyarsız olduğun için değil.
|
Konuyla alakasını son satırlarda çok güzel ifade etmiş arkadaş. Ama Yunan suyu içen idrak etmez.
|
|
|
|
|
Karnımızı doyurma çabasından ülkedeki güzellikleri gezecek göre zaman ve maddiyat ayıramıyoruzki. Cennette yaşayıp cehennemi seyrediyoruz. |
Konuyla ne alakası var? Anladığınız dilden cevap verelim arap çöllerinde ot bitmez |
|
|
Gerçekten etkileyici fotoğraflar böyle bir yermiymiş yav Burdur |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 17 Aralık 2024; 17:58:30 > |
|
Hocam bizim çalıştığımız isyerlerindeki patronlar geziyor bizim yerimize:) |
hepsi birbirinden güzel. huzur verici. doğanın büyüsü biraz da ürpertici :) |
Kaçkar dağları fotosu ne kadar büyüleyici ya |
|
|