Şimdi Ara

Wildcard Biletler Satışta { ANA Bilet Konusu } (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 103'de bilet var fakat arkadaşlarım 101'den almış onlarla oturmak için acaba takas edecek var mı? Elimdeki bilet 103 R sırası, eğer düşünen varsa PM yada alıntılasın

Edit: Özellikle 101 U Sırası olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 6 Nisan 2015; 19:57:13 >
  • Şunun başlığı düzeltsene satışta falan yaz bide 209 dan 2 tane aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi alıcam ancak sorum var eğer gidemezsem satabilme şansın var mı çünkü gidip gitmemem kesin değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

şimdi alıcam ancak sorum var eğer gidemezsem satabilme şansın var mı çünkü gidip gitmemem kesin değil.

Satarsın etkinlikten 1 hafta öncesinde herkes bilet diye tutuşur

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

şimdi alıcam ancak sorum var eğer gidemezsem satabilme şansın var mı çünkü gidip gitmemem kesin değil.

Değiştirdim kardeş , bu arada jungle klübüne alım varmı ^^ west ten bir jungle olarak
  • quote:

quote:

Aldım gitti 209 dan :) sabiha gökçenden ulaşım nasıl sağlarım arası çok uzak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuitoS

quote:

quote:

Değiştirdim kardeş , bu arada jungle klübüne alım varmı ^^ west ten bir jungle olarak

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97080955&p=20#104476593

• quote:

quote:

quote:

Aldım gitti 209 dan :) sabiha gökçenden ulaşım nasıl sağlarım arası çok uzak mı?

Uzak otobüsle gel ben de ankaradan gelicem ve ben de 209a aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 6 Nisan 2015; 23:52:09 >

• 104 n sirasindan alabildim bende. Yer konusunda tereddutte kaldim ama gitmeyi cok istedigim icin alayim dedim. Umarim seyir zevkini etkilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

104 n sirasindan alabildim bende. Yer konusunda tereddutte kaldim ama gitmeyi cok istedigim icin alayim dedim. Umarim seyir zevkini etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetÇakar -- 7 Nisan 2015; 3:48:23 >
  • Şu biletlerin çıkacağını keşke önceden duyursalar pat diye çıkarıyorlar olmuyor

• Şimdi bu etkinlikte kim kiminle kapışıyor? O kadar takım var hepsi olacak mı yoksa 25 Nisan'a kadar bunlar kapışacak ve sadece final mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Şimdi bu etkinlikte kim kiminle kapışıyor? O kadar takım var hepsi olacak mı yoksa 25 Nisan'a kadar bunlar kapışacak ve sadece final mi olacak?

Aynı şekilde bende bu sorunun cevabını arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Şimdi bu etkinlikte kim kiminle kapışıyor? O kadar takım var hepsi olacak mı yoksa 25 Nisan'a kadar bunlar kapışacak ve sadece final mi olacak?

21-23 nisan tarihlerinde grup maclari riot tr ofisinde oynanacak. İlk 4'e giren takimlar 24 nisanda yari finalde karsilasacak. 25 nisanda ise final karsilasmasi volkswagen arenada olacakmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 7 Nisan 2015; 9:01:36 >
  • Yarına bilet kalırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇakbeşlikHayalet

Yarına bilet kalırmı

ben aldım kafam rahat bence çok erteleme karaborsada 50den satılacak wild card bilrtleri

• bilet alsak kargo ile falanmı gelıyor hic almadım da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇakbeşlikHayalet

Yarına bilet kalırmı

ben aldım kafam rahat bence çok erteleme karaborsada 50den satılacak wild card bilrtleri

Geciktirmemeye çalışcağım kmf dede böyle olmuştu alamamıştım

• Prience kullanıcısına yanıt
    Kargo yerine kurye teslimati var. +7.90tl ile kurye kapinin onune geliyor ve kimligin ile teslim alabiliyorsun. En kotu etkinlik gününden once perakende satis noktasindan veyahut etkinlik gunu "etkinlik gisesinden" teslim alabilirsin ama son yolu tavsiye etmem. Cok yogunluk olabilir. En temizi kurye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 7 Nisan 2015; 10:39:17 >
  • beşiktaş finale kalamazsa kimi desteklicez læ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.