Şimdi Ara

Wildfire s 'CID incorrect' rom atma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu telefonun teknik destek başlıklı konusunda söylenenleri yapmaya çalışıyordum. Daha öncesinde zihazı s-off ve unlocked yapmıştım ama rom u beğemeyip telefonu orjinal haline getirdim. Sanırım burda birçok şeyi yanlış yaptım. Şimdi telefona ROM atmak istiyorum ama

quote:

1.ADIM
    Cihazınız S-off ve hafıza kartınızın Fat32 ve Primary formatında olması gerekmektedir.
    Daha sonra recovery yüklemek PG76IMG.zip (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213229) dosyasını hafıza kartına atın…. Ayarlar>Güç>Hızlı Açılış seçeneğini kaldırın…
    Telefonu kapatın. Pili çıkarıp 5 saniye kadar bekleyip pili takıp, SES KISMA tuşuna basılı tutarak teli açın. Karşınıza Hboot menüsü çıkacak…. Burada telefonun güncelleme bulması bekleyin ve güncelle bulduğunda ses tuşlarıyla OK üzerine gelin ve açma/kapama düğmesiyle onaylayın… İşlem bitince Restart yapın. Daha sonraki aşama için hafıza kartına attığınız PG76IMG.zip dosyasını silin…
    Artık Recovey bölümden mevcut rom için backup alma veya restore yapabilirsiniz....

kısmındaki güncellemeyi bir türlü yapamadım. "CID incorrect. Update Fail!" diyor. Nasıl bir yol izlemem gerek?

Cihaz şu an unlocked ve s-on
    hboot 1.09.0099

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.