Şimdi Ara

WildSRO Private Server imiz açılmıştır!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  WildSRO Private Server imiz açılmıştır!!!!

Sunucu Kuruluş Tarihi: 05.07.2012
    Sunucu bilgileri ; VPS/Dedicated/VDS - 8 GB Ram 1x 500 GB 3000 GB 1000 mbit TÜRKIYE / ProfiloDatacenter
    Sunucu Dosyaları: WildSRO
    Race: EU/CH
    LEvel Cap: 130
    Mastery Cap: CH:360 EU:240
    Gear CAP : 13D
    Weapon CAP : 13D
    Harita bilgisi: Orjinal silkroad daki tüm aritalar bulunmaktadır
    Silk Temin durumu: 1 000 000 000 Silk Hediyemizdir.
    Server kapasite: 1000 kişi
    Başlangıç itemleri; 12 Dg SUN+5 İtemler, 100k sp , 10m gold hediyemizdir.
    Server info; Exp Rate : 90x / SP Rate :60x / Drop Rate : 30x / ​Job Rate:80x / Gold Drop Rate: 160x
    Üyelik alımı

Site:http://50.7.165.44/index.php
    Kayıt sitesi:http://50.7.165.44/register.php
    Version:1.270 Client

Facebook Adresimizde Resimler Bulunmaktadır:http://www.facebook.com/pages/W%C4%B0LD-SRO/274638925977135

Unique eventler yapılmaktadır. diğer etkinliklerde hediyelermiz mevcuttur.
    oyun sürekli açık . Günde 1 kez rest atılmaktadır servere.
    Bot serbesttir.
    şu an server boş . Uniqler ve Kaleler sizleri bekliyor.

Globelde Küfür etmek yasaktır. Oyun saygı çerçevesi içinde oynanmalıdır.

• Hocam hediyeler süpermiş bir deneyelim
  • Kesinlikle hediyelerimiz güzel.
    Fakat bir kaç teknik aksaklıktan dolayı max lvl 120 ye çekilmiştir. Serverimizin max lvl 120 dir.
  • Biraz daha dolarsa güzel bir server olabilir başladım guild kurdum pm Nightbird.

Edit: Bu arada serverda item satışı gördüm bu yüzden soğudum bırakıyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 16 Temmuz 2012; 2:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

Biraz daha dolarsa güzel bir server olabilir başladım guild kurdum pm Nightbird.

Edit: Bu arada serverda item satışı gördüm bu yüzden soğudum bırakıyorum teşekkürler.

Nedenki??
    Oyunumuzda sadece 13 DG itemler satılmaktadır. Diğer tüm itemler moblardan düşmektedir. 1milyon silk zaten hediyemizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_melik

quote:

Biraz daha dolarsa güzel bir server olabilir başladım guild kurdum pm Nightbird.

Nedenki??
    Oyunumuzda sadece 13 DG itemler satılmaktadır. Diğer tüm itemler moblardan düşmektedir. 1milyon silk zaten hediyemizdir.

Sun rate çok düşük parası olanın kral olduğu bir oyun oynanılmaz. Tutmaz bu kadar söylüyorum ..
  • quote:

quote:

quote:

Nedenki??

Sun rate çok düşük parası olanın kral olduğu bir oyun oynanılmaz. Tutmaz bu kadar söylüyorum ..

Biz bu işi kar için yapmıyoruz tek amacımız eğlence ve oyunun kendi masrafını cıkarması sadece. Bütün silkroadlar da silk satılıyo biz silk satmıyoz farklılık yapalım dedik bedava verdik sadece 13dg item satalım dedik. Normaldede paran varsa silk alırsın + basarsın kral olursun aynı kapıya cıkıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nedenki??

Biz bu işi kar için yapmıyoruz tek amacımız eğlence ve oyunun kendi masrafını cıkarması sadece. Bütün silkroadlar da silk satılıyo biz silk satmıyoz farklılık yapalım dedik bedava verdik sadece 13dg item satalım dedik. Normaldede paran varsa silk alırsın + basarsın kral olursun aynı kapıya cıkıyo.

13Dg düşüyormu ? ben daha hiç rastlayamadım kusura bakma 13dg olan bir sete 12dgli sete sahip olan biri nasıl dayansın ? Degree farkı var boşa kulaç atılıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.