Şimdi Ara

Wildstar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

Açıkça söylemem gerekirse ESO dan daha iyi olacağını umuyorum.Cünkü ESO bildiğimiz skyrim gibiydi ve combat sistemi bana yavaş geldi.ESO da yapabileceklerimiz sınırlı. Swtor gibi.oyunun çıkmasına 45 gün var fakat bug vardı baya.umarım üstesinden gelirler.ama grafikleri gerçekten çok güzeldi. Pvp yapamadım.ama pvp si güzele benziyor işin ucunda imparatotluk olunca.mob respawn süreleri çok kısa bunu mega server olmasına bağlıyorum.ve son vuruşu yapan lootu alıyor bu çok kötü olmuş. ESO beklentilerimi karşilamadı açıkçası sadece story için oynarım. Ama story içinde o kadar para verilir mi orası muamma.swtor gibi patlayacak gibime geliyor.umarım wildstarda böyle bir düşünceye kapılmam cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. En merak ettiğim şey housing sistemi.

Hocam loot herkese özel Eso da son vuran değil. Bu arada bende dün Wildstar beta icin basvurayim dedim ama key gelmez heralde bu saatten sonra ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldwin

quote:

Açıkça söylemem gerekirse ESO dan daha iyi olacağını umuyorum.Cünkü ESO bildiğimiz skyrim gibiydi ve combat sistemi bana yavaş geldi.ESO da yapabileceklerimiz sınırlı. Swtor gibi.oyunun çıkmasına 45 gün var fakat bug vardı baya.umarım üstesinden gelirler.ama grafikleri gerçekten çok güzeldi. Pvp yapamadım.ama pvp si güzele benziyor işin ucunda imparatotluk olunca.mob respawn süreleri çok kısa bunu mega server olmasına bağlıyorum.ve son vuruşu yapan lootu alıyor bu çok kötü olmuş. ESO beklentilerimi karşilamadı açıkçası sadece story için oynarım. Ama story içinde o kadar para verilir mi orası muamma.swtor gibi patlayacak gibime geliyor.umarım wildstarda böyle bir düşünceye kapılmam cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. En merak ettiğim şey housing sistemi.

Hocam loot herkese özel Eso da son vuran değil. Bu arada bende dün Wildstar beta icin basvurayim dedim ama key gelmez heralde bu saatten sonra ?!

Alla alla karşıdaki benim moba son vuruş yaptığında bana loot düşmüyordu ve aynı şekilde ben son vuruş yaptığımda loot alıyordum.demek farklı yorumlamışım.

Bu haftaki wildstar betasına giremezsin ama sonrakilere girebilirsin.

• 6 farklı mail hesabı actım sırf beta daveti için kac aydır tık yok
  • baxanabi kullanıcısına yanıt
    Şans tamamen (şanssızlık daha doğrusu ) 10 gün kadar önce bir arkadaşla açtık, elemana geldi bu hafta başında... Devamlı olarak, sadece stres test için değil...
    Git dedim, loto falan oyna, harcanıyorsun buralarda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aldwin

quote:

Alla alla karşıdaki benim moba son vuruş yaptığında bana loot düşmüyordu ve aynı şekilde ben son vuruş yaptığımda loot alıyordum.demek farklı yorumlamışım.

Bu haftaki wildstar betasına giremezsin ama sonrakilere girebilirsin.

Public dungeon larda falan adamın saldırdığı moba bende gidip bir iki vurunca bana loot geliyodu. ayada ben savasirken gelip biri saldirinca bana yine loot aciliyordu, bir etraflıca araştırmak gerekir yinede ama bende böyle oldu hep. Neyse Wildstar konusunu daha fazla dağıtmayalım olmadı Eso konusunda devam ederiz.

• ne zmn açılır serverlar
  • Problem olmaz ise saat 5 gibi açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Şans tamamen (şanssızlık daha doğrusu ) 10 gün kadar önce bir arkadaşla açtık, elemana geldi bu hafta başında... Devamlı olarak, sadece stres test için değil...
    Git dedim, loto falan oyna, harcanıyorsun buralarda.

ne actınız ?
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Açtık derken hesap açtık beta için, ona denk geldi neredeyse açar açmaz key.

Yükledi bildiğim kadarıyla ama daha oynayamadı. Evli olunca zor oluyor bu işler Hiç edecek güzelim betayı :)
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    beta için hesap acmak

https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/playncCreateWs.pl?language=en
    burdan direk üyelikmidir _

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 14 Şubat 2014; 15:18:07 >
  • Akşam için bi raidcall mı yapsak beraber test etmek çok daha güzel olacaktır.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Evet, normak NCsoft hesabı varsa onunla da girersin rahatça.
  • Girdik hadi bakalım.
  • No data center permissions gibi bi hata alıyorm
  • düzelttim şimdide sıra var :/
  • Oyunun grafikleri wowun az gelişmişi gibi fakat şuan için fps problemi var :/ Oyunun savaş sistemini beğendim :) Gw2 ile wowu karıştırmışlar hoş bişi olmuş ve oyun inanılmaz kalablık ben az kişi oluruz sanıyordum bayağı invite yollamışlar

Edit bu oyunda GW2 ve ESO gibi limited shortcut lu sanıyorum ki buildleri açılmış skillerden kendimiz yapalım diye ... Bu sistemi seviyorum :D Rift ve Wow da o kadar çok skill vardı ki ne bassam lan derken pvpde sopa yerdim anca :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital2 -- 14 Şubat 2014; 18:01:17 >
  • şu konuyu ss ler ile destekleyin arkadaşlar gelmedi key falan merakdan çıldırıyorum
  • Oyun fena gitmiyor şu an için. Fps problemi var. Birde ilk başladığımda skillerim gözükmüyordu. Çık-gir yapınca düzeldi.

Combat sistemi hoşuma gitti. Biraz alışmak lazım tabi. TERA'daki sisteme benziyor. TESO'dan daha çok hoşuma gittiği söyleyebilirim.
  • SS paylaşmak yasak ki zaten oyunda kocaman watermarklar var :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.