Şimdi Ara

Wildstar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısa özet maddeler;

*Oyun futuristik, bilim kurgu öğeleri içeriyor.
    *Cartoon-style grafikleriyle hardcore oyuncu kitlesini hedefliyor
    *Oyunun yapımcı stüdyosu Carbine çalışanları daha önce World of Warcraft, Everquest 1 ve 2, Warhammer Online, City of Heroes, Free Realms, Diablo II ve Starcraft gibi oyunların yapımcı kadrosunda bulunmuşlar.
    *Oyun üzerinde çok çalışılmış. Henüz bir tarih yok fakat 3.5 seneden beri yapım aşamasında. Oyunun üstünde çok duruluyor. 3.5 seneden beri duyurulmamasının sebebi, bir aksilik olursa diyeymiş. Hazır olduğunda duyurmuşlar.
    *En büyük özelliği NCsoft'dan çıkması fakat çakma kore oyunu olmaması

Wildstar  Wildstar  Wildstar  Wildstar  Wildstar

quote:

Wildstar'da Explorer, Scientist, Soldier ve Builder sınıfları bulunuyor. Sınıf seçimi oyunculara ikinci görev setleri vererek farklı oyun mekanikleri sağlayacak. Mesela Explorer olduğunuzda tırmanılamayacak kadar yüksek dağlara çıkarak mağaralar arayacak, Soldier olduğunuzda diğer oyuncuların katılabileceği büyük görevler alarak geniş bir alanda yaratık saldırılarını durdurmaya çalışacak, Scientist olduğunuzda objeleri tarayarak Wildstar'ın geçmişini ortaya çıkaracak ve Builder olduğunuzda şehirlerin gelişiminden sorumlu olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 3 Ocak 2014; 15:48:43 >

• Sıra dışı bi oyun fakat skiller az gibi geldi
  • Çok beğendim gerçekten.Ncsoft'dan bu türde bir oyun hayatta beklemezdim.Trailerına zaten bittim.Gameplay videosundada o çığ düşme olayı filan çok hoş olmuş.Bakalım bekliyicem bu oyunu.
  • Wow grafikleriiii
  • BelieveMe geri döndü
  • Böyle bi mmorpg çıkmasını uzun zamandır bekliyodum ncsoft da feryatlarımı duymuş
  • TR gibi Rip olmasında :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vg247.com/2011/08/17/carbine-announces-wildstar-aims-at-mmo-reinvention/

Şunu da ekleyeyim. Okumak isteyen varsa, yapımcı oyunu anlatıyor.
  • kızın şapşal bakışları hoşuma gitti
  • P2P olur sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

P2P olur sanırım ?

NCSoft'un f2p oyunu yok bildiğime göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Ağustos 2011; 20:41:39 >
  • p2p = ücretli oynama değil mi

Aion var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

p2p = ücretli oynama değil mi

Aion var. :)

f2p ve b2p dedim zaten

edit : ana gw u unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Ağustos 2011; 20:40:23 >
  • Exteel var diye hatırlıyorum ben, sonradan TR de f2p oldu
  • http://www.wildstar-online.com/en/beta/

Beta kayıtları başlamış şimdiden. Önlerden yerimizi alalım şansımız artar belki.
  • Abi SWTOR'a başlamayı düşünüyordum, bu geldi şimdi. Neyse trialleri felan varsa dener bakarız zamanı gelince.
  • beta ya kayıt oluyorum telefon istiyor ya sallayalım bişiler

Güzel oyuna benziyor

bu ne kardeşim nasıl sorular bunlar ya :D Oynmaak istiyorum işte ondan kayıt oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ağustos 2011; 11:34:37 >
  • Kayit oldum. Oyle basvuruyu blizzard'a dev alirlar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 18 Ağustos 2011; 14:50:02 >
  • Bende kayıt oldum ama seçileceğimi pek zannetmiyorum.
  • Oyunun arkasında NCWest varsa ben bu oyunu beklerim... Şu sıralar GW2 gibi dev bir proje varken bu oyunu yapmalarıda şaşırttı beni açıkçası. Bakalım neler çıkacak bu oyunda.

Bir NCSoft fanatiği olarak takipteyim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.