Şimdi Ara

Win 10 dan 7 ye geçişteki sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Asus f541u marka laptopa hdd yerine ssd montajından sonra win 7 yükledim. Öncesinde hdd ile win 10 kuruluydu. Win 7 nin tüm versiyonlarını x64 ve x86 olarak denememe rağmen bir türlü usb portlarını çalıştıramadım. Kurulum aşamasında mause çalışıyor fakat kurulum bittiğinde usbden hiç birşey çalışmıyor sadece taktığım herşeyin ışığı yanıyor. Touchpad ve usb portları çalışmadığı için hiçbir driverı yükleyemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Win 10 dan 7 ye geçişteki sorunlarWin 10 dan 7 ye geçişteki sorunlarWin 10 dan 7 ye geçişteki sorunlarWin 10 dan 7 ye geçişteki sorunlarWin 10 dan 7 ye geçişteki sorunlarWin 10 dan 7 ye geçişteki sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 4 Nisan 2017; 2:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uyumumu peki driverler 10 a göre
  • Aynı şeyi biz de yaşadık arkadaşımla. W10 lenovo aldık. W7 kurduk. Ancak bilmem kaç çeşit driver denedik, yine de çalıştıramadık usbleri. Muhtemelen w7 sürücüsü yok. Ama istersen aygıt yöneticisinde sarı ünlem olan aygıtların donanım kimliklerini öğren. Drp.su, devid.info gibi sitelerde ara bakalım bulabilecek misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.