Şimdi Ara

Win 10 mavi ekran hatası bios ekrani ve ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptop surekli mavi ekran hatasi veriyor ve kendiliginden bios ekranina geciyor kaydet ve cik diyorum cikmiyor power tusundan kapatip aciyorum bu yuzden format attim fakat ayni sorun devam ediyor birde ses sorunu var laptopu ilk actigimda eger hic sarsilmazsa ses cikiyor fakat biraz sarsilinca bir cizirti cikiyor ve ses bozuluyor yeniden baslatmak zorunda kaliyorum varmi yardim edebilecek simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan recovery diye bir pencere açıldı laptop açılmıyor

• Bende de sadece video izlerken cızırtı geliyo sonra mavi ekran.fORMAT ATCAM OLMAZSA GARANTİ ARTIK
  • laptop marka ve model nedir? BIOS update yapmayı deneyin.
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Asus x555ln suan acılmıyor bios ekranindan guncelleme yapilabilirmi

• https://www.asus.com/tr/Laptops/X555LN/HelpDesk_Download/ bu adresten indirebilirsiniz, bazı modellerde fat32 formatlı usbler ile BIOS içinden güncelleme yapabiliyorsunuz ama sizinkinde varmıdır bilemem. BIOS ayarlarını factory default yaparak denediniz mi hiç?
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Sanırım suanki sıkıntı bios kaynaklı degil windowa sifirlamistim sanirim bu hata olusmus en iyi saglam bi bilgisauarciya verip yaptiracagim

• yani sürekli mavi ekran hatası alıyorsanız Harddisk, ram ya da anakart problemli olabilir, tabi bunları test etmek gerekli, o yüzden dediğiniz gibi bir servise vermenizde yarar var.
  • Sarsıntı ile alakalı bir durumdan bahsettiğinizde aklıma ilk HDD nin arızalı olabileceği geldi nedense. Bence ucuz yollu deneme mahiyetinde bir HDD alıp denemelisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.