Şimdi Ara

Win 10 Yüklemelimiyim. yükleyenler tecrübesi olan yazsın lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle oyun oynayan biriyim internette dolanan biriyim fakat hem oyun hemde wifi gücü olarak win 8.1 den nefret ettim çok kötü bi sistem yazının sonunda laptopun özelliklerini yazıcam böyle bi laptopla o oyunlarda takılmadan oynamam gerek ama sistem izin vermiyor..
    win 10 çıkmış ve ücretsiz biliyorsunuz. ama beta sürümü olduğu için sorunlar çıkabileceği hata verebileceği söylendi. Ama oyunlarda daha iyi performans alırmıyım acaba yada wifi felan genel olarak performans artar mı.
    arkadaşım var aynı pc den win 7 ye çevirdi pc çok rahatladı mesela.

Casper 4. nesil
    x64 8 çekirdek işlemci.
    8 gb ram (ddr kaç bilmiyorum)
    çift ekran kartı biri ıntel 2 gb DİĞERİ ise nvidia geforce gt 740m 2 gb paylaşımsız
    i7 işletim sistemi.
    2.30 ghz işlemci hızı.

Sizce win 10 a yükseltmeli miyim yoksa win 8.1 iyi mi şuanda.

• Terminature98 nikli üyenin yazısını paylaşıyorum.

Windows 8 demiyorum 8.1 bütün sürümlere bin basar oyun oynamayı seven kişilerede söyliyim windows 10 çıktı ama oyun için deildir çok sorun çıkartabilir. dedgim gibi windows 8.1 fps yi artırır bnm league of legends de oynarken 16 ıydı fps simdi 60 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için win 10 yüklemek çok yanlış olur. Ama yeni bir sistem denemek için win 10 yükleyebilirsin. Yanlız daha bir sürü hatası var. Onuda göz önünde bulundurman lazım.
  • Kardesim oyun icin istiyorsan win7 den sakın sasma. Ama bennormal kullanayim diyorsan win 10 8 e 8.1 e gore bir efsane. Ben suan kullaniyorum ve cok memnunum. Bence yeni bir efsane geliyor xp ve win7 den sonra. Yalnız şuara yukleme son guncelleme iyi olmadi hatalar veriyor. Yeni guncelleme gelsin oyle yukle eger yukleyeceksen.

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Benim imzamda win7 ve win8 ana konular mevcut bakabilirsin, windows tecrübesi bir hayli fazla birisi olarak yazıyorum sana, hani yüklemeye bile yeltenmedim çünkü hergün okuyorum yeni bir güncelleme felan geliyor daha var şuan kurmaya gerek yok, istediğiniz bir özelliği çalışmaz, driver tanımaz siniriniz bozulur.

Ama bende W10 ' dan umutluyum güzel birşey geliyor bu sefer, ve detaylı olarak baştan sona nasıl yüklenir, bilinmeyenleri nelerdir, ipuçları nelerdir vs. konusunu açacağız tabiki, takipte kalınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Mart 2015; 2:07:06 >
  • yükle. hızlanıyor pc.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.