Arkadaşlar forumda epeyce aradım ama sorunuma birebir çözüm bulamadım..Sorun şu: windows 2000 Pro-Tr de msconfig ve/veya msinfo32 benzeri başlangıç configürasyon editörü varmı?Bilen varmı? Yani başlangıçta açılan çalışan dosyaları, programları (kendi özellikleri hariç) windows 2000 de nasıl kontrol edebiliriz?</font id='size2'></font id='Tahoma'></font id='Comic Sans MS'></font id='blue'></font id='size4'></font id='size6'>
system tools olacak > control panelden girebiliyorsun veya baslat / programlar / accessories / ssytem informatin / startup secenegi mi ne vardi bir kontrol et burada bir yerde olacak ;-)
sanırım pek win 2000 kullanan yok ama sanırım tabanı(pabuçu) en kuvvetli işletim sistemi...sahara o bahsettiğin şey yok...:)
win2000 msconfig bir şey yoktur.
REgedite gir dostum HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run anahtarının altındakiler başlangıçta çalışan programları gösterir. Oradan istediğini kaldırabilirsin
TEŞEKKÜRLER AYKUT VE HIZLI ÇOCUK..SANIRIM BUNLAR İŞİME YARAR...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by AjanHaKaN</i> <br />win2000 msconfig bir şey yoktur. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hehe tamam yoqtur ama internetten temin edip ekleye bilirsin. :) dostum netten msconfig_w2k diye arat#305;caks#305;n. zipli bir dosya iniyor. onu w#305;nnt dizininin alt#305;na at#305;yorsun. ve çal#305;#351;t#305;rdan msconfig yazd#305;#287;#305;n zaman w#305;n98 ve me deki gibi msconfig menusu kar#351;#305;na geliyor. biraz de#287;i#351;ik ama. kolay gelsin.
<br /<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by AjanHaKaN</i> <br />win2000 msconfig bir şey yoktur. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hehe tamam yoqtur ama internetten temin edip ekleye bilirsin. :) dostum netten msconfig_w2k diye araticaksin zipli bir dosya iniyor. onu winnt dizininin altina atiyorsun. ve baslat + calistir bolumune msconfig yazdigin zaman win98 ve me deki gibi msconfig menusu karsina geliyor. biraz degisik. kolay gelsin.
Msconfig sadece 98 için geçerli. 2000 de regedit e Run diye arattır oradan başlangıçda olanaları görürsün Run- de iptal edilenlerdir. Diğer bir yoluda ama orada sadece görebilir kaldıramazsın hatırladığım kadarıyla Admin tools dan systeme bak2 yad 3 . satır da olması lazım.
baslat / programlar / donatilar / sistem araclari / sistem bilgisi
buraya kadar giremedin demek :-))) buraya girip de bulamiyorsan, ben bisi demiyorum yani ::::::-)
win xp deki ms config 2000 dede çalışabiliyor ben şuan öyle kullanıyorum. isteyen varsa da mail adfresine yollayabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme