Bildirim
Win 2000 Server - 60 saniye sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kurduğun kaynaktan gelmiş güzel bir virüs olabilir... -
Microsoft.com deki güncellemeler yazımquote:
Orijinalden alıntı: Archangel06
kurduğun kaynaktan gelmiş güzel bir virüs olabilir... -
blaster virüsü bulasmisquote:
Orijinalden alıntı: WicherD
Microsoft.com deki güncellemeler yazım
Alıntıları Göster
microsoft.com dan anti blaster indir 300kb bise onu calistir bitti -
FxGaobot'u çek...quote:
Orijinalden alıntı: adimavi
blaster virüsü bulasmis
microsoft.com dan anti blaster indir 300kb bise onu calistir bitti
Alıntıları Göster -
virüs varquote:
Orijinalden alıntı: Amore
FxGaobot'u çek...
Alıntıları Göster -
senın makınaya blaster virusu bulasmıs microsoftun sitesinden son updateleri yuklersen gecerquote:
Orijinalden alıntı: DeathPoem
virüs var
Alıntıları Göster
bu arada services pack 4 kurman gerek -
FxGaobot'u çek...quote:
Orijinalden alıntı: aykotr
senın makınaya blaster virusu bulasmıs microsoftun sitesinden son updateleri yuklersen gecer
bu arada services pack 4 kurman gerek
Alıntıları Göster
çektim arkadaş birşey bulmadı...
formatlayacağım galiba -
formatlamana gerek yokki.arkadaşın dediği gibi anti blasterı indir.iki saat baştan kurmana gerek yok.he kurarım diyosan karışmamm.quote:
Orijinalden alıntı: sailors70
FxGaobot'u çek...
çektim arkadaş birşey bulmadı...
formatlayacağım galiba
Alıntıları Göster -
Bende de şimdi çıktı..Microsoft sitesinden yükleyeceğim ama şimdi yüklemeye başlamadan 2 seçenek öneriyor ;quote:
Orijinalden alıntı: cemalefendi
formatlamana gerek yokki.arkadaşın dediği gibi anti blasterı indir.iki saat baştan kurmana gerek yok.he kurarım diyosan karışmamm.
Alıntıları Göster
sisteminizin yedeğini alın ve tüm programları kapatın..2si tamam da bu yedeğini alın seçeneği kıllandırdı beni.şimdi birşey olmasın herşey gitmez değilmi.
-
3-4 yıl önce de çıkmıştı bende..Symantec W32 yi fixblast kurmuştum sorun bitmişti (şimdi hatırladım) bakalım yine aynı yönetmi yapıyorum olacak inşa.quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Bende de şimdi çıktı..Microsoft sitesinden yükleyeceğim ama şimdi yüklemeye başlamadan 2 seçenek öneriyor ;
sisteminizin yedeğini alın ve tüm programları kapatın..2si tamam da bu yedeğini alın seçeneği kıllandırdı beni.şimdi birşey olmasın herşey gitmez değilmi.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Temmuz 2008; 1:58:49 >
-
Microsoft kötü amaçı ve blaster temizleme araçlarından yaptım sonuç olumsuz oldu..quote:
3-4 yıl önce de çıkmıştı bende..Symantec W32 yi fixblast kurmuştum sorun bitmişti (şimdi hatırladım) bakalım yine aynı yönetmi yapıyorum olacak inşa.
Alıntıları Göster
Symantec W32 ile de patch falan birşeyler yazıyordu unuttum şimdi .. tekrar symantec ile yapıoyrum bakalım bu sefer patch kısmından yes diyeceğim
-
Anti blasterı indirin sorun hallolacaktır..quote:
Microsoft kötü amaçı ve blaster temizleme araçlarından yaptım sonuç olumsuz oldu..
Symantec W32 ile de patch falan birşeyler yazıyordu unuttum şimdi .. tekrar symantec ile yapıoyrum bakalım bu sefer patch kısmından yes diyeceğim
Alıntıları Göster
-
Yeni kuracak arkadaşlar dikkat etsinler ki Blaster Worm 4444 numaralı TCP portunu kullanır. İnterneti bağlamadan önce güvenlik duvarını açarak bu portun kapalı olduğundan emin olduktan sonra internetinizi bağlayın ki sorunu yeniden yaşamayın.quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
Anti blasterı indirin sorun hallolacaktır..
Alıntıları Göster -
60 tan geriye sayarkenquote:
Orijinalden alıntı: Serdar
Yeni kuracak arkadaşlar dikkat etsinler ki Blaster Worm 4444 numaralı TCP portunu kullanır. İnterneti bağlamadan önce güvenlik duvarını açarak bu portun kapalı olduğundan emin olduktan sonra internetinizi bağlayın ki sorunu yeniden yaşamayın.
Alıntıları Göster
Başlat --->> Çalıştır a tıklayıp
Shutdown -a yazıp enter a basman sorununu çözecektir -
quote:
Orijinalden alıntı: NOLEOF
60 tan geriye sayarken
Shutdown -a yazıp enter a basman sorununu çözecektir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: NOLEOF
60 tan geriye sayarken
O anlık...
-
Anti Blaster denedim herşey denedim olmuyor olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Serdarquote:
Orjinalden alıntı: NOLEOF
60 tan geriye sayarken
O anlık...
Alıntıları Göster
-
geri sayım yaparken başlat-çalıştır shutdown -a yazquote:
Anti Blaster denedim herşey denedim olmuyor olmuyor.
Alıntıları Göster
sonra internetten dene temizlemek için yazılımları hatırlamiorum ismini :) banada zamanında olmuştu -
Yazdığım gibi geri sayım işini düzellttim zaten ama 5 program denedim olmadı düzeltmedi.quote:
Orijinalden alıntı: jxoch
geri sayım yaparken başlat-çalıştır shutdown -a yaz
sonra internetten dene temizlemek için yazılımları hatırlamiorum ismini :) banada zamanında olmuştu
Alıntıları Göster -
En temiz cozum Win 2000'in son service pack'ini indirip slipstream etmeniz. Kurulumu da bu servis packli cd'den yapmaniz.quote:
Yazdığım gibi geri sayım işini düzellttim zaten ama 5 program denedim olmadı düzeltmedi.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X