arkadaşlar win 7 64 bit yükledim ama mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum bilen varsa lütfen yardım sistemim şu amd phenom 9600 quad core işlemci 7 gb ram "GA MA 78 GM S2H" GİGABAYT ANAKART WİN 7 32 bitde bu sorun yoktu arkadaşlar resim ekliyorum görünmüyor maalesef
şu linkte ayrıca resmi yükledim bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Bir çok yöntem var ama bu tür hatalar RAM bellekten kaynaklanır. Önce format at düzelmezse BIOS unu sıfırla oda olmazsa RAM belleklerini tek tek dene.
deneyelim kardeş.....
eroglu1977şikayet16 gün önce, 00:56 dostum merhaba psu yu takdım çalışıyor referans vermek isterim istek gönderirsen hallederiz haberin olsun cihan8516 gün önce, 01:10 ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERDİM HAYIRLI OLSUN GÖLE GÖLE KULLAN eroglu19773 gün önce, 21:20 kardeş teşekkür ediyorum hiçbir sorunu yok diye gönderdiğin powerin anakartımı yaktı 50 tl için bu yapılmaz ayıp, bir şey değil kendi mis gibi powerımı sattım sana güvenerek kabul edersen iade etmek isityorum cihan853 gün önce, 22:13 iyi de sen taktım sorun yok dedin mi dedin ee aradan 1 ay geçti anakartı mı yaktın dedin 2 gun geçse tamam diyecem de aradan 1 ay geçti psu almıyorum yasal yollara baş vurmanızı tafsiye ederim bene de 1 yıl boyunca kullandım bişey olmadı senın anakartını yaktı yok artık. eroglu19773 gün önce, 22:27 referans şansı vermen için öyle dedim sana,öyle bir referans verecektimki ibreti alem olacaktı ayıp ayıp 50 tl için dolandırıcılık allah belanı versin cihan852 gün önce, 08:02 Belan okuma sen ilk basta yaptığına bak refaran vermek için yalan söylüyorsun bide karsıma çıkmış bella okuyorsun bak sen yapmadım ama ben yapacak seni şikayet edecem yasal kanunlar neise sen avukatımla paylaştıktan sonra cezanın alacaksın . cihan852 gün önce, 08:05 Bu arada kimse öyle bir PSU o fiyata vermezdi sen bak ne oluyor eroglu19772 gün önce, 12:48 hem suçlu hem güçlü avukatmış hadi ordan.... eroglu19772 gün önce, 12:53 avukata birde selam söyle 85 li çoluk çocukla alışveriş yaparsan böyle olur suç bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
CPU sıcaklık degerleri nasıl ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme