Şimdi Ara

win 7 64 bit mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar win 7 64 bit yükledim ama mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum bilen varsa lütfen yardım sistemim şu amd phenom 9600 quad core işlemci 7 gb ram "GA MA 78 GM S2H" GİGABAYT ANAKART WİN 7 32 bitde bu sorun yoktu arkadaşlar resim ekliyorum görünmüyor maalesef

şu linkte ayrıca resmi yükledim bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/25/Y9Gex.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroglu1977 -- 25 Mart 2013; 0:10:41 >

• SS görünmüyor. Hata Kodu Ne?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroglu1977
    güncel
    Mavi ekran verdikten sonra sistem yeniden başlatıldığında çıkan pencerenin SS'ini atarsanız yardımcı olmak kolaylaşacaktır.
  • merhaba, saçma olabilir ama rami çifr sayılara getirerek dene istersen elindekilere göre 4gb dene veya 6 gb (3x2)

Not: eğer var ise öncelikle 2 li kombinasyonları dene, yani 2 tane 2 gb sonra 3 tane 2 denersin
  • Resimden anlaşıldığı üzere 64bit işletim sistemine aykırı bir parça olduğu yada donanımın birtanesinde arıza olduğudur.Sürümü baştan yükleyiniz.Sorununuz çözülmez ise bios ayarlarını sıfırlayın ramlerden kaynaklanan bir sorunmuş gibi geldi bana. Yada makineniz update yaparken kapatılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ihtimal sizinde sorununuz ram ile ilgili forumda bununla ilgili konular var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizosmanoglu

Yüksek ihtimal sizinde sorununuz ram ile ilgili forumda bununla ilgili konular var.

mavi ekranda sorunnun ram ile olmadığı yazıyor kardeşim sen sistemdeki overclocku kaldır bilgisayara soğutucu felan al ısınma haatası o
  • bencede ram hatasıdır bende ne zaman pc formatlasam ilk formatta böle bi hata alıyorum ram ısınmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: denizosmanoglu

Yüksek ihtimal sizinde sorununuz ram ile ilgili forumda bununla ilgili konular var.

mavi ekranda sorunnun ram ile olmadığı yazıyor kardeşim sen sistemdeki overclocku kaldır bilgisayara soğutucu felan al ısınma haatası o

sistemde overlock yok artı 32 bitde hata vermiyor sadece 64 bitde bu hatayı veriyor
  • Win7 64 bit de ram 7 gb okuyor.32 bit sistemde max 3gb okur.Sanırım arızalı ram 64 bitle beraber gün yüzüne çıkmış.Ram hatası büyük olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 25 Mart 2013; 14:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlehlvlet

Win7 64 bit de ram 7 gb okuyor.32 bit sistemde max 3gb okur.Sanırım arızalı ram 64 bitle beraber gün yüzüne çıkmış.Ram hatası büyük olasılıkla.

kesinlikle katılıyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

güncel
    Mavi ekran verdikten sonra sistem yeniden başlatıldığında çıkan pencerenin SS'ini atarsanız yardımcı olmak kolaylaşacaktır.

Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 101
    BCP1: 0000000000000031
    BCP2: 0000000000000000
    BCP3: FFFFF880009E6180
    BCP4: 0000000000000001
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

dostum bunlar yazıyor ne demekse

• beyler buda memtest sonuçlarını içeren resim

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/26/nH9IQ.jpg
  • güncel
  • Ram lerinde sıkıntı var.
    Ramleri tek tek den PC ne.
    Ayrıca Ramlerini de tek tek memtest ile denetle.
  • memtesti ne kadar süre ile yapmalıyım???kendiliğinden durmuyor......
  • Tam doğru sonuç alabilmek için enaz 6 saat.
  • 6 SAAT teste gerek yok.Ramlari sırasıyla dene daha çabuk bulursun.Ram arızası....
  • quote:

arkadaşlar win 7 64 bit yükledim ama mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum bilen varsa lütfen yardım sistemim şu amd phenom 9600 quad core işlemci 7 gb ram "GA MA 78 GM S2H" GİGABAYT ANAKART WİN 7 32 bitde bu sorun yoktu arkadaşlar resim ekliyorum görünmüyor maalesef

şu linkte ayrıca resmi yükledim bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/25/Y9Gex.jpg

Bir çok yöntem var ama bu tür hatalar RAM bellekten kaynaklanır. Önce format at düzelmezse BIOS unu sıfırla oda olmazsa RAM belleklerini tek tek dene.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.