Şimdi Ara

Win 7 Açılış Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iş yerinde Kullandığım bilgisyarı cuma günü system update ettim cumartesi günü sorunsuz acıldı.
    fakat dün iş yerine geldiğimde pc açılırken windows kısmına gelmeden önce gözüken bölümlerin arkaplanında matrix gibi noktalar çıkıyo ekranın heryerinde sonra baslangıc kurtarma açılıyo ve sorunu onaramıyo
    bende sistem geri yükleme yaptım fakat düzelmedi
    suan pc normal baslıyor windows bölümü geliyo ondan sonra ekran kararıyo ve hiç bisey cıkmıyo
    lütfen yardım edin iş bilgisayarım oldugu için format olmadan düzeltmem gerek simdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: djtheclam

iş yerinde Kullandığım bilgisyarı cuma günü system update ettim cumartesi günü sorunsuz acıldı.
    fakat dün iş yerine geldiğimde pc açılırken windows kısmına gelmeden önce gözüken bölümlerin arkaplanında matrix gibi noktalar çıkıyo ekranın heryerinde sonra baslangıc kurtarma açılıyo ve sorunu onaramıyo
    bende sistem geri yükleme yaptım fakat düzelmedi
    suan pc normal baslıyor windows bölümü geliyo ondan sonra ekran kararıyo ve hiç bisey cıkmıyo
    lütfen yardım edin iş bilgisayarım oldugu için format olmadan düzeltmem gerek simdiden teşekkürler...

Güvenli mod'da açılıyor mu?
  • Maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtheclam

Maalesef

Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor. Hiren's Boot CD ile verilerinizi kurtarıp format atarsanız düzelir diye düşünüyorum.
  • Virus kaçmiş
  • Tamam Artık öyle yapıcaz çok saolun

Bios Bölümü açılırken görüntü bozuluyo bunun virüsle alakası olabilirmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtheclam -- 23 Ağustos 2012; 12:30:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.