Şimdi Ara

win 7 (airties wus-300 driver (tanıtamama sorununa çözüm..) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
145.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiendhunter

64 bit desteklemiyor diye 32 bit kurdum sonuç ayni aygit yoneticisinde generic bluetooth adapter var. modemi cikartip cdden kurulumu yapiyorum. sonra bi uyari geliyoryinede yukle yapiyorum veya yukleme seceneyine tikliyorum fark etmez. sonucta gene formuyor aygiti kendi ismiyle. guncellestirme falanda fayda ermedi. aygitiniz icin en iyi surucu yazilimi zaten yuklu diyor. ne yapacam bi yardim edin, artik delircem.

edit: airties servisi aradim. garantisini 1 yil uzatmadan bana yardim edemezlermiş.

1) Aygıt yöneticisinden WUS-300'ü komple kaldırın, ardından bilgisayardan WUS-300'ü sökün ve bilgisayarı yeniden başlatın.

2) Aşağıdaki linkten WUS-300'ün güncel sürücüsünü indirip kurun. (kurulum sırasında WUS-300 takılı olmasın, kurulum bittikten sonra takın)

http://www.airties.com/firmwares/WUS300_7.2.2.45.rar

3) Kurulum bittikten sonra aygıt yöneticisinden WUS-300'ü bulun; üzerine sağ tıklayıp "Sürücü Yazlımını Güncelleştir..."i seçin, "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara"ya tıklayın ve çıkan ekrandan alttaki "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri seçmeme izin ver"e tıklayıp WUS-300'ü bulun. WUS-300'ü işaretleyip ileriye basın ve kendisi kuracaktır.

Bu işlemler yapıldıktan sonra WUS-300'ün sorunsuz olarak çalışması gerekiyor.

• 1) Aygıt yöneticisiden Generic Bluetooth Adapterı kaldırdım. program ekleveya kaldırdanda wus-300 driver installation'u kaldırdım. Wus-300 ü söktüm. Bilgisayarı yeniden başlattım.

2) Linkteki driverı indirdim kurdum kurulumun bitmesine yakın
     win 7  (airties wus-300 driver (tanıtamama sorununa çözüm..)
    bu uyarıyı verdi bende yinede devam et dedim. Kurulum tamamlandı.

3) Sonra aygıt yöneticisine girdim baktım wus-300 yada generic yok. Wus-300 ü bilgisayara taktım ve
    bu çıktı.

4)Aygıt yöneticisine girdim. generic gelmiş.

5) Sürücüyü güncelleştir dedim ve sürücü yazılımı için bilgisayarımı tarayı işaretledim. sonrada bu geldi ekrana  win 7  (airties wus-300 driver (tanıtamama sorununa çözüm..)

Ne yapayım şimdi? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiendhunter -- 7 Haziran 2013; 12:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiendhunter

5) Sürücüyü güncelleştir dedim ve sürücü yazılımı için bilgisayarımı tarayı işaretledim. sonrada bu geldi ekrana  win 7  (airties wus-300 driver (tanıtamama sorununa çözüm..)

Ne yapayım şimdi? :D

Aygıt yöneticisinden sarı ünlem işareti olan "Generic Bluetooth Adapter"in üzerine sağ tıklayıp "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara"ya tıklayın, çıkan ekrandan alttaki "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri seçmeme izin ver"e tıklayıp WUS-300'ü bulun. WUS-300'ü işaretleyip ileriye basın, kendisi kuracaktır.

• "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri seçmeme izin ver" buna tıklamıyormuşum. ondan olmuyormuş:D
  • beylerrrrr :)

64 bir win8 uyumu hala ve hala yok değil mi ? :)
  • Acilllll yardım . İng versiyonunu yükledim . Ağı görüyor . Şifreyi yazıyorum . Olmuyor . Sorun gider diyince ağ bağdaştırıcısını sıfırlayın diyor . Devre dışı bıraktım etkinleştir dedim etkin diyor ama hala devre dışı gözüküyor yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefondan Wifi paylaşma özelliğini açtım onunkine bağlandı ancak zyxel modeme bağlanmıyor !!! Niye bağlanmıyor modeme acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modeminizin şifreleme türünü değiştirmeyi deneyin bir de, mesela WPA ise WEP yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Modeminizin şifreleme türünü değiştirmeyi deneyin bir de, mesela WPA ise WEP yapmayı deneyin.

Hocam wpa daha guvenli degil mi ? Sikinti olmasin modemde daha sonra ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu modem gibi gosterince baglaniyor ancak evdeki kablosuz modeme baglanmiyor . Sifreyide dogru giriyorum anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buqra_

quote:

Modeminizin şifreleme türünü değiştirmeyi deneyin bir de, mesela WPA ise WEP yapmayı deneyin.

Evet WPA, WEP'ten daha güvenlidir. Merak etmeyin, şifreleme türünü WPA'dan WEP'e çevirdiğiniz an çevrenizdekiler modeminizin şifresini kırmaya çalışmayacaktır. WUS-300 ile bağlantı sağlamak adına bir öneri sundum, eğer WEP şifreleme türüyle de bağlantı kuramazsanız tekrar WPA'ya geri dönersiniz.

• win7 64 bitte çalışıyor muydu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest.283

win7 64 bitte çalışıyor muydu arkadaşlar?

Maalesef çalışmıyor.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    vay arkadas ya ne lanet bir cihaz bu
  • quote:

quote:

quote:

Evet WPA, WEP'ten daha güvenlidir. Merak etmeyin, şifreleme türünü WPA'dan WEP'e çevirdiğiniz an çevrenizdekiler modeminizin şifresini kırmaya çalışmayacaktır. WUS-300 ile bağlantı sağlamak adına bir öneri sundum, eğer WEP şifreleme türüyle de bağlantı kuramazsanız tekrar WPA'ya geri dönersiniz.

Hocam bilgine sağlık :)) çok sağol oldu teşekkürler.

• @guest.283

quote:

Orijinalden alıntı: guest.283

vay arkadas ya ne lanet bir cihaz bu

Maalesef 64-bit işletim sistemi için WUS-300'ü değiştirmek gerekiyor. Ben WUS-300'ün yerine Air 2411 almıştım ve online oyunlarda da gayet memnundum.

@buqra_

quote:

Hocam bilgine sağlık :)) çok sağol oldu teşekkürler.

Rica ederim.

• aradığnız herşey windows 7 ana konumda var. combofix yapılışı , format nasıl atılır , bakım onarım programı , hdd sıfırlama , full hd film izlemek, son sürat hızlı birşekilde dosya indirmek ve birçokşey bu konuda eşinize dostunuza konuyu önerebilirsiniz . sizinde yorumunuzu beklerim konuda bizzat gelen sorulara yardım edebilirsiniz, soru sorabilirsiniz . Bundan memnuniyet duyarım.

WİNDOWS 7(ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_82410686/tm.htm

sorunuzu buraya iletiniz
  • indirip kurun driveri disketi var denilip seçtikten sonra aygıt listesini goruntule diyin ve ardından ağ aygıtları seçip linkteki driveri seçin çalışacaktır kendim bu şekilde kullanıyorumhttp://www.bilgisayarservisitamiri.com/wp-content/uploads/2014/03/AirTies_WUS-300_7.2.2.43.rar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

dosya seçilmio o menüde klsaör seçilio

Aygıt yöneticisinden WUS-300'ü komple kaldır sonra bilgisayarından sök ve bilgisayarı yeniden başlat. AirTies'ın sitesinden WUS-300'ün en son sürüm driverını indir ve kur (kurulum sırasında WUS-300 takılı olmasın, zaten yükleme sırasında da yazıyor. Kurulum bitince takabilirsin.) Driver kurulumu bittikten sonra aygıt yöneticisinden WUS-300'ü bul, üzerine sağ tıklayıp "Sürücü Yazlımını Güncelleştir..."i seç, "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara"ya tıkla ve çıkan ekranda alttaki "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri seçmeme izin ver"e tıklayıp WUS-300'ü bul. WUS-300'ü işaretleyip ileriye bas ve kendisi kuracaktır.

Hala bu aleti kullananlar için konuyu hortlatıyorum. Bu arkadaşın yaptığı adımı atladığım için win7 32 bite kuramamıştım. Şimdi oldu. Teşekkürler.

• ben cihazdan çok memnundum ama şuan windows 8.1 64 bit kullanıyorum ürün desteği olsa bu üründen 1 tanede yedek alırım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.