Şimdi Ara

Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
4
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet anlatırsanız resimli hem bizde öğreniriz hem ilk mesaja eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Kendi simgemi nasıl oluşturacağım biri yardım edebilirmi . Ps'de falan . Bmp dosyası oluşturuyorum yapıyorum ama istediğim gibi olmuyor?

Çok basit bir işlem. hiç uğraşmana gerek yok resimlerle felan. StartOrbz Studio programını İNDİR , daha sonra istediğin bir resmi göster , ben yüzüklerin efendisindeki yüzükten mesela yaptım çok hoşuma gitti. Fazla anlatılacak birşeyi yok programın. Kurulum gerektirmeyen tek 1 exe den oluşuyor, tıklayın ve çalıştırın daha sonra istediğiniz bir resmi gösterin programa, gerisi size kalmış (ışık ayarları vs gibi)

Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 26 Mart 2010; 22:50:03 >

• Bu Start Orb'ların böyle hazırlandığı hiç aklıma gelmemişti..Photoshop'dan yapılıyo zannediyodum..
    Güzel paylaşım..
  • Güzelmiş deniycem şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral

quote:

Kendi simgemi nasıl oluşturacağım biri yardım edebilirmi . Ps'de falan . Bmp dosyası oluşturuyorum yapıyorum ama istediğim gibi olmuyor?

Çok basit bir işlem. hiç uğraşmana gerek yok resimlerle felan. StartOrbz Studio programını İNDİR , daha sonra istediğin bir resmi göster , ben yüzüklerin efendisindeki yüzükten mesela yaptım çok hoşuma gitti. Fazla anlatılacak birşeyi yok programın. Kurulum gerektirmeyen tek 1 exe den oluşuyor, tıklayın ve çalıştırın daha sonra istediğiniz bir resmi gösterin programa, gerisi size kalmış (ışık ayarları vs gibi)

Bu çook iyiymiş . Tşekkürler

• Yaptım bikaç orb . Ama koyduğum resmin tamamı gözükmüyor kayıyor alttan falan . Bunun için ne yapmam lazım . Ne boyutlarda resimler koymam lazım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 27 Mart 2010; 0:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Bu Start Orb'ların böyle hazırlandığı hiç aklıma gelmemişti..Photoshop'dan yapılıyo zannediyodum..
    Güzel paylaşım..

ben ps de yapıyorum
  • quote:

Yaptım bikaç orb . Ama koyduğum resmin tamamı gözükmüyor kayıyor alttan falan . Bunun için ne yapmam lazım . Ne boyutlarda resimler koymam lazım ??

Dostum ben hiç bir sorun yaşamadım ama kullandığım resimler genellikle 128X128 lerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Bu Start Orb'ların böyle hazırlandığı hiç aklıma gelmemişti..Photoshop'dan yapılıyo zannediyodum..
    Güzel paylaşım..

ben ps de yapıyorum

Oda senin tercihin..

• Ben 1 kere değiştirdim 2. kere değiştiremiyorum olmuyor yardım lütfen ! ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redueriel

Ben 1 kere değiştirdim 2. kere değiştiremiyorum olmuyor yardım lütfen ! ...

Hata falan mi alıyorsun biraz açsana ?
  • Orblar için estremo arkadaşıma teşekkür ederim orblarıhttp://estremodesign.deviantart.com/ adresinden bulabilirsiniz

Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı

•  Win 7 Başlat Simgeleri // Ve Anlatımı

Trabzonspor orb by me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 28 Mart 2010; 12:55:32 >
  • Arkadaşlar programı denememem rağmen hiçbir değişiklik olmuyor

bunun ince bir püf noktası var mı?

yada bu bu programı kullanmadan önce patch gibi birşey felen mi yapmamız gerekiyor
  • Balls Orb Collection

Download

• indirmek için resimlere tıklayın...

• elinize sağlık bi denedim çok güzel oldu sürekli başlata tıklıyorum
  • Homer Simpson Start Button by ~Qjoe0

• soulcubee bunları unutmuşsun

• Teşekkürler.

Değiştireyim bende değişiklik iyidir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.