Grafik Tasarım (Adobe Programları)
Başlıkta ki konu ile ilgili şirkete fiyat/performans bir PC toplamam gerekiyor. AMD mi İNTEL mi? Hangi modelleri?
Bütçe limiti yok. Lakin dediğim gibi fiyat/performans sistem olup parasının hakkını vermesi lazım.
İşin tanımı: Şirketimin bünyesine aldığım grafikere görsel tasarımlar yaptırmak. Nadirde olsa video render etmek.
Ben şunu düşündüm:
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: 32 GB 3200 mhz CL16 (bunu 2x16 mı alayım yoksa 4x8 mi?)
Ekran kartı? (Grafik uygulamaları GPU kullanıyor mu fikrim yok?)
SSD: XPG ASX8200PNP-2TT-C SX8200 Pro Serisi 2TB SSD M.2 3500-3000MB/s SSD sabitdisk (bugüne kadar hep samsung SSD aldım. LAkin bunun fiyatı kapasitesine göre iyi. Bu marka alınır mı?)
Grafik Tasarım (Adobe Programları)
Başlıkta ki konu ile ilgili şirkete fiyat/performans bir PC toplamam gerekiyor. AMD mi İNTEL mi? Hangi modelleri?
Ram 16 GB yeter mi? 32 mi?
GPU Nvdia 1650ti düşünüyorum. İyi mi?
Çözüldü.
Silinebilir.
PC Monitörü olarak 55'' 4K TV Tavsiyesi
Bilgisayarda monitör olarak kullanmak üzere 55'' 4K ve HDR desteği olan bir tv arıyorum. Bilgisayarda oyun oynanmayacak. Ağırlıkı olarak yazı yazılacak ve yazı okunacak. Yazıları oldukça net bir şekilde göstermesi için TV'nin pixel aralığının çok fazla olmaması gerekiyor sanırım. Tarama hızı bu noktada etkili mi fikrim yok, yalnız yine de 60 hertzden düşük olmaması iyi olur.
Tüm bu yazı işlerine ek olarak web surf yapılacak. Tüm bu işlemler gün boyu süreceği için gözlerin yorulmaması adına IPS ekran olması tercihimdir.
https://www.arcelik.com.tr/4k-uhd-tv/a55l-8900-5a-televizyon fiyatı uygun ama IPS' mi hiç bir fikrim yok?
Bu konuda; TV'yi PC monitörü olarak kullanmış ve tecrübe edinmiş birileri yorum yaparsa oldukça verimli olacaktır.
Teşekkürler.
Excel'de koşullu toplama ile ilgili yardım!!
Arşiv için 4 TB HDD önerisi
|
Egea 1.4 Fire (95 HP) vs Corolla 1.6 Life (132 HP)
|
|
80+ EU ile 80+ Bronze arasındaki fark?
|
Gençlerden yardım istiyorum...Hangisini almalıyım?
|
C09342A8F932415DA342775A4ED4A5A1.jpg |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.389
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 18.720 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 173 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar