Şimdi Ara

80+ EU ile 80+ Bronze arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FSP Hydro 600W 80+ BRONZE

Bu iki güç kaynağı arasında ki ibarelerde 80+ EU ile 80+ Bronze farkı var. Sanırım fiyat farkıda bundan kaynaklı. Pahalı olan 80+ Bronzenin bana ne gibi bir faydası olur? Fiyat farkına değer mi?

• 80+ EU ile 80+ Bronze arasındaki fark?

80 EU dediği White sınıfı oluyor. Yani 80 Plus sınıfında en düşük verimliliğe sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 27 Şubat 2018; 10:47:29 >
  • 80+ psu standart 80 plus verimliliği yani sistemin %20 ile %100 arası yükte en az %80 oranında verimlilik sağlayacağını ifade eder
    80 plus bronze psu ise %20 ile %100 arası yükte %82 ile %85 civarı verimliliği ifade ediyor bu da uzun vade de elektrik faturasının az'da olsa ucuza gelmesi anlamına gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronz ile Titanium arasında 1 yılda 13 dolar oynuyor. =http://www.orionpsudb.com/efficiency-calculator

edit:Tr elektrik fiyatını bilmiyorum link verdim biliyorsan yaparsın. Ben çok daha fazla bekliyordum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 27 Şubat 2018; 11:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Bronz ile Titanium arasında 1 yılda 13 dolar oynuyor. =http://www.orionpsudb.com/efficiency-calculator

edit:Tr elektrik fiyatını bilmiyorum link verdim biliyorsan yaparsın. Ben çok daha fazla bekliyordum açıkcası

sınıflar arası fark tüketim değerleri değil kompanent kalitesine bağlı dayanıklılıktır.

yani platinıum verimli olsun diye değil sağlam ve dayanıklı olsun diye üretilir dolayısı belirli bir ürün kalitesi yakalanması gerektiği için otomatikman platinum titanum sınıfı yakalanır.

hali hazırda bir çok firma aynı platformu kullanan ama gold ve platinium sınıfında ürün sağlamak istediği için farklı etiketleiyp ürün satabilmektedir.

misal evga g2 serisi dururken p2 serisi almanın pek bi anlamı yoktur.

fakat corsair hx diye geçen seri dururken titanium diye geçen ax serisi alınır mı?

fiyat farkı uçuk değilse evet.zira platformlar epey farklı..

• quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

80+ EU ile 80+ Bronze arasındaki fark?

80 EU dediği White sınıfı oluyor. Yani 80 Plus sınıfında en düşük verimliliğe sahip.

Üstat, EU ibaresi, Avrupa elektrik şebekesine göre ölçülmüştür anlamında olması gerek. Yani 230 voltta test edilmiş. Çoğu güç kaynağı Amerika standardında (yani 115 voltta) test edilip sertifikalandırılıyor.

230 voltta verimlilik (115 volta göre) daha yüksek ölçülüyor.

230 volt (EU) standardında 80+ değeri yakalayabilmiş olan bir güç kaynağı, 115 voltta muhtemelen %80 verimliliğin altında kalıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5 üstü ile 2,75 üstü fark ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.