Şimdi Ara

Arşiv için 4 TB HDD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arşiv yapmak için 4TB HDD almayı düşünüyorum. epttavm.com'da WESTERN DIGITAL WD40EZRZ 4TB 64MB 5400RPM fiyatı 567 TL.

1-Fiyatı uygun mudur?
    2-Bu hdd arşiv için uygun mudur?

• Tabi ki de uygundur, fiyat da iyi. Ama dikkat edin, kargoyla gelen disklerde sorun olabiliyor.

HD Tune taraması yapın gelir gelmez.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Alayım o zaman. Fiyatı uygun değil mi? Açıkcası 2 senedir pc bileşeni satın almadığım için bilemiyorum.
  • forshire F kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz göremedim ben de.

Database yedekleri için son iki seferdir şirkete bunlardan aldım.
  • İkinci el temiz kontrollerden geçmiş taratılmış hdd bulursanız bunlara da bakabilirsiniz.

Daha geçen gün 2 adet 6TB Enterprise Seagate harddiski adedi 450tlden satın aldım. Ömrü boyunca Hddlere 10tb veri yazılmış :) En ufak sorunları yok. Taratılmış çiziksiz.

3 4 senede bir elimdeki küçük boyutlu hddleri satıp büyük boyutlulara geçiyorum.12tb yeni alınca elimdeki 6 adet 2tb hddleri ise 200tlden satışa koydum aynı gün hepsi satıldı.

950tlye aldığım 12tbı 1200tlye satmış oldum. Bir kaç sene sonra 10tblıklara geçeriz artık :) Güvenmediğiniz taratılmamış hddyi kesinlikle satın almayın. 1 ay içinde sorun olursa geri verebileceğiniz bir ürün olsun.

Güvenlik kameralarından çıkmış hddleri almayın yaz sil oranı çok fazla oluyor. Isınma ise ayrı dertleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 31 Mart 2019; 15:34:46 >
  • wd purple
    seagate sv35
  • HDD gibi yeni ve ya eski olması fark etmeksizin her an bozulma ihtimali olan ürünleri garantisi olmadan satın almak şans oyunu oynamaktır.
  • Garantili wd al hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Tabi ki de uygundur, fiyat da iyi. Ama dikkat edin, kargoyla gelen disklerde sorun olabiliyor.

HD Tune taraması yapın gelir gelmez.
    Geldi. HD tune kurdum. Error scan'mı yapayım? Tam olarak hangi taramayı yapayım?

Bir de HDD 3.63GB gözüküyor windows'ta. Normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 4 Nisan 2019; 19:18:20 >
    Evet Error Scan

Healt kısmına da bir bakın
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evet healt: OK diyordu. Error scan yapıyor şu anda. HDD windows explorer üzerinde 3.63 TB gözüküyor. Normal midir?
    Arşiv için 4 TB HDD önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 4 Nisan 2019; 19:21:41 >
    Normal hocam o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.