Şimdi Ara

win 7'de kablolu bağlantıyı wi-fi ile paylaşma (programsız+programlı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
17
Favori
115.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raseoner

quote:

Orijinalden alıntı: gidendalga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gidendalga

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crankestain

cihazın rootlu olması mı gerekiyor ?

program gayet basit ve kullanışlı. fakat bilgisayarımın ağında bir sıkıntı var sanırım wifi paylaşılıyor telefonda görüyo bağlanıyo ama net yok halen. format yolu gözüktü..

paylaşıma açtığınız ağa dikkat edin benim de ağa bağlı olup nete girmiyordu artık giriyorum

hocam ne demek istediğinizi tam anlamadım. bi yardımcı olurmusunuz? çok minnete geçer valla..

Örnekle açıklayım mesela A ağında internet var onu WiFi ile paylaşmak istiyorsun. Önce ağı kuruyorsun arkadaşın anlattığı gibi veya benim programı kullanabilirsin, sonra Aç işlemini yapıyorsun sonra A'nın ayarlarına gir arkadaşın dediği gibi bu ağı paylaş bölümüne gel orada sana A ağını ne üzerinde paylaşacağını soruyor sen büyük ihtimalle kendi wireless ağını seçiyorsun bu hatalı oluyor az önce kurmuş olduğun yeni ağı seçmen gerekiyor.

win 7'de kablolu bağlantıyı wi-fi ile paylaşma (programsız+programlı)

hocam size pm atıcaktım ama maalesef profiliniz kapalı sanırım. dediklerinizi yaptım ama halen aynı sorun devam etmekte. zahmet olmazsa teamweaver üzerinden halledebilirmisiniz ?

gösterdiğimi yaptığında olmuyorsa başka önerim yok ne yazık ki

• bir kaç gün sorunsuz kullandıktan sonra bir anda resimdeki gibi oldu.bu yüzden artık bağlanamıyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

• bütün anlatılanları defalarca yaptım.telefonum şu an kurduğum ağa bağlı.fakat web sayfası açılmıyor.neyi yanlış yapıyorum anlamadım.

• ben neti wifi adaptör ile komşudan alıyorum laptopdan da bunu nasıl kablosuz paylaşabilirim?
  • selamlar arkadaşlar,
    işyerinde wifi olmadığı için iphone dan internete giremiyordum, HB dan aldığım kıytırık bir wifi adaptörle birlikte pc ye ilaçlı Connectify programını kurdum, kablolu bağlantıyı kablosuz olarak dağıtıyor ve şuan iphone dan wifi kullanabiliyorum :)

Bu konuyu araştıran arkadaşlara faydalı olmasını umarım, işletim sistemi xp.
  • connecitft programi cok berbat

bazen interneti kesiyor girmiyor cok kotu
  • Arkadaşlar süper anlatım olmuş sorunsuzca yaptım. Tek sorun 1 pc bağlanabiliyor. 2. pc yi bağlayamadık. Bunun ayarı nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

yararlı bilgi teşekkürler wi-fi hotspot

wi-fi hotspot işlemcimi %90 lara dayadı bunun alternatifi var mı? Acaba
  • windows veya baska birisi iyi bi program yapmasi lazim
  • Harfi harfine söylenilenleri yapıyorum, cep telefonundan internete çıkıyorum,lakin 3-5 dakika sonra veya bir uygulama indirmeye çalışırken %5-8 arasında, veya youtubeden bir vidyo izlemeye çalıştığımda videonun %10 yüklendikten cep telfonundaki internet kesiliyor :) , böyle bir şeyle karşılaşan oldumu arkadaşlar. Firewall+Anitvirüs+Statik İo seçenekleri denenmiştir.
  • Anladığım kadarıyla, Kablolu bir interneti paylaşmak ayrı, loptopa alınan ikinci bir usb wireles adaptör ile alınan, kablosuz interneti paylaşmak ayrı ayarlar gerektiriyor.Bu kadar arkadaş yapabilirken bizim yapamayışımızda var bir neden olmalı. Sen yapabildin mi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpercabuk

Anladığım kadarıyla, Kablolu bir interneti paylaşmak ayrı, loptopa alınan ikinci bir usb wireles adaptör ile alınan, kablosuz interneti paylaşmak ayrı ayarlar gerektiriyor.Bu kadar arkadaş yapabilirken bizim yapamayışımızda var bir neden olmalı. Sen yapabildin mi bu arada?

ben yapamadım aksine netin sinyali alıyorum bu seferde bağlantım yok ben şifreleme türünden dolayı diye düşünüyorum bu konuda yardım lazım şifreleme türünü nasıl değişebilirim ben vınn kullandığımn için modemler alakalı bilgim az
  • Ben gsky la interneti çekip laptopun kendi entegre wireless ıyla win8 de yayın yapmayı başardım, Windows tuşu ile x e aynı zamanda basıp komut istemi(Yönetici) tuşuna basınca açılan comand prompt a denilen şekilde arama yaptırınca hem acer 3820 tg nin atheros wireless ı hem de gsky destekliyor gözüktü bende gsky ı söküp yazılan adımları uyguladım sonra gsky ı takıp ağ bağlantılarında gsky üzerinde (wifi3 bende) yerel ağ bağlantısı 13 olarak bende diğer ağ kullanıcıları kullansın diye seçtim oldu. Daha açıp kapamadım henüz.
  • Ben gsky la interneti çekip laptopun kendi entegre wireless ıyla win8 de yayın yapmayı başardım, Windows tuşu ile x e aynı zamanda basıp komut istemi(Yönetici) tuşuna basınca açılan comand prompt a denilen şekilde arama yaptırınca hem acer 3820 tg nin atheros wireless ı hem de gsky destekliyor gözüktü bende gsky ı söküp yazılan adımları uyguladım sonra gsky ı takıp ağ bağlantılarında gsky üzerinde (wifi3 bende) yerel ağ bağlantısı 13 olarak bende diğer ağ kullanıcıları kullansın diye seçtim oldu. Daha açıp kapamadım henüz.
  • netsh wlan /? özet bilgi verir.

netsh wlan set ayar yapmamızı sağlar.

netsh wlan start sanal ağ bağlantısını başlatır.

netsh wlan stop sanal ağ bağlantısını durdurur.

netsh wlan show detaylı bilgi verir.

netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=”AĞ ADI” key=”AĞ PAROLASI” keyUsage=persistent

son satırda bir ilave var persistent süreklilik falan demekti yanılmıyorsam bu komut ilavesi belki her seferinde tekrarstart yapmayı engelleyebilir enemedim henüz.
  • macbook a programı kurdum harici wifi adoptore gerek yok sanırım .Sonuçta bilgisayarın wifi ı var.
    Neyse denilenleri yaptım . Note 2 telefonu bağlamak istiyorum . Bağlanıyor diyor... biraz bekleyip olmadı diyor? KAYDEDİLDİ GÜVENLİ yazıyor :) bir kaç kez kendi kendine taradı ve şu an ekranda kimlik denetimi hatası oluştur var.
    Çözümü olan _ ?
  • Cep Telefonu ve Windows 7 Starter ile Kablosuz Bilgisayar Üzerinden İnternete Bağlanmak:
    http://forum.donanimhaber.com/m_78225610/tm.htm
  • merzer M kullanıcısına yanıt
    mac'te o özellik mevcut zaten. 2'nci-3'ncü parti yazılıma gerek yok yani. Paylaşımdan, interneti paylaştırıyorsunuz. O kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil

mac'te o özellik mevcut zaten. 2'nci-3'ncü parti yazılıma gerek yok yani. Paylaşımdan, interneti paylaştırıyorsunuz. O kadar

Mac de windows kullandığımız için hiç bakmadım hocam Teşekkürler bi bakayım tam menüsü nerdedir acaba. Ciftbisletim sistemi var ama biz windowsla devam ediyoruz hep o yüzden acemiyim biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediklerinizi harfiyen yapıyorum ama kurduğum ağda, ağ erişimi yok diyor. Bir türlü çözemedim. Ne tür bir belaymış ya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.