Bildirim
Win 7'de MSN'i system tray'e atmak.. (2. sayfa)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gençler dediğiniz gibi yaptım düzeldi aynı xp gibi oldu 1-2 gün sonra gene bildiğini okumaya devam etti bu nasıl olcak bu iş?? -
Teşekkürler arkadaşlar sağolun çok iyi oldu bu messenger işi. Sinir ediyordu bu durum beni. -
teşekkürler benim de sinir olduğum birşeydi. faydalı oldu -
saol kardeş yaptım oldu allah razı olsun :) %100 windows 7 de oluyor sağ tıkla özelliklerden windows vista yı seçin kesin oluyor :) -
-
Hocam eline sağlık
Bende bi çözüm arıyodum bir türlü bulamamıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayqi
Kullananlar bilir MSN Messenger'ı minimize etmemize rağmen sistem vistadaki gibi sistem çubuğuna geçmiyor.Bu durum benim sinirlerimi bozuyordu,biraz araştırıp çözümünü buldum ve sizinle paylaşmak istedim..
Windows Live Messenger'ın masaüstündeki kısayoluna ya da Program Files'da ki .exe dosyasına gidin sağ tıklayın,
"Özellikler" sonra "Uyumluluk" sekmesine geçin ve:
Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu:
"Windows Vista" olarak seçin ve tamam dedikten sonra messengerınızı çalıştırın ve göreceksiniz ki simge sağ alt tarafa yani system tray'e geçecek..
Saygılarımla.
Çok kafayı takmıyordum fakat öyle kalmasını istemiyordum bunu gördüm. Çok teşekkürler
-
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X