Bildirim
Win 7 de resimlere zoom problemi
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
peki bikaç saniye sonra düzelmiyor mu ? çözünürlüğü nedir fotonun? ekran kendini refresh etmiyor olabilir ekran kartı sürücüleriyle ilgili olabilir. -
Sadece resimlerde olan bir durum değil. Filmlerde de aynı durum söz konusu. XPdeki HD videolar cam gibi iken, Vista ve Win7'de Divx gibi görünüyor. Aynı kodec ve playerda defalarca test ettim. Sadece bazı programlarla ince ayar yapınca kalite yakalanıyor ancak işlemciye çok yük biniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma
peki bikaç saniye sonra düzelmiyor mu ? çözünürlüğü nedir fotonun? ekran kendini refresh etmiyor olabilir ekran kartı sürücüleriyle ilgili olabilir.
resimden resime değişmiyor, hepsinde aynı problem. gerçek boyutundan azıcık zoom yapınca görüntü çok kötü mozaik oluyor. xp de adamların burun deliklerine kadar zoom yapıyorduk da fazla bir bozulma olmuyordu. zaten oradaki bozulmada mozaik değildi. ekran kartından olduğunu sanmıyorum 1gb 9600gt ekran kartım var ve oyunları sorunsuz çalıştırıyor yani bozuk olamaz. bir ayar falan mı lazım acaba diyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurşunî -- 9 Şubat 2010; 23:41:03 > -
ayar olarak bi ayar yok diye biliyorum ilk aklıma gelen ekran kartı, peki bunu photoshop ya da benzeri 3. parti programlarla açtığında da oluyor mu? ya da paint'le açıp paintin sağ alt kısmında zum yapma yeri vardır onla yakınlaştır bakalım ne çıkacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma
ayar olarak bi ayar yok diye biliyorum ilk aklıma gelen ekran kartı, peki bunu photoshop ya da benzeri 3. parti programlarla açtığında da oluyor mu? ya da paint'le açıp paintin sağ alt kısmında zum yapma yeri vardır onla yakınlaştır bakalım ne çıkacak.
evet paintde de photoshopda da aynı mozaiklenme oluyor. -
Windows'un kendi fotoğraf görüntüleyicisinimi kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise birde picasanın fotoğraf görüntüleyicisini kullanmanızı öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: RONSPY
Windows'un kendi fotoğraf görüntüleyicisinimi kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise birde picasanın fotoğraf görüntüleyicisini kullanmanızı öneririm
dediğiniz gibi picasa yı indirdim ve denedim sorun olmadı. ama ilginç bir durum ortaya çıkmış oldu şimdi. sorun windowsun kendi resim göstericisinde ise neden paint ve photoshopda da aynı sorun oluyordu? sorun başka yerdeyse picasada neden sorun olmuyor?
birde bu mozaiklenme sorununu yaşayan başka arkadaş yok mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurşunî -- 13 Şubat 2010; 16:51:29 > -
Dostum ben windowsun kendi fotoğraf görüntüleyicisini hiç kullanmam. Formattan sonra gerekli programlarımı yüklüyorum. Ama şimdi windowsun kendi programıyla baktım yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafa çok az bir mozaiklenme oluyor. Picasada sorun yaşamadıysa onunla devam et derim çok daha kullanışlı
Edit: Paint ve photoshopda olmasını bende anlayamadım. After effect, photoshop bunalrı çok sık kullanıyorum herhangi bir sıkıntı görmedim şu ana kadar. Bir tek windowsun fotoğraf görüntüleyicisinde birde vlc playerde video izlerken mozaiklenmelere rastladım okadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 13 Şubat 2010; 18:55:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RONSPY
Dostum ben windowsun kendi fotoğraf görüntüleyicisini hiç kullanmam. Formattan sonra gerekli programlarımı yüklüyorum. Ama şimdi windowsun kendi programıyla baktım yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafa çok az bir mozaiklenme oluyor. Picasada sorun yaşamadıysa onunla devam et derim çok daha kullanışlı
Edit: Paint ve photoshopda olmasını bende anlayamadım. After effect, photoshop bunalrı çok sık kullanıyorum herhangi bir sıkıntı görmedim şu ana kadar. Bir tek windowsun fotoğraf görüntüleyicisinde birde vlc playerde video izlerken mozaiklenmelere rastladım okadar
evet önerdiğin picasa gerçekten benim de çok hoşuma gitti. çok güzel ancak mauseun yan tuşlarıyla resim değiştirememek ve bakılan resimlerin sonunda başa dönmemesi biraz can sıkıcı. neyse yardımların için teşekkür ederim ama bu mozaik problemi midemi baya bulandırdı ve bulandıracak da sanırım. bu işe çözüm bulan arkadaşlar burada yazarlarsa çözüm yolunu çok iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurşunî -- 13 Şubat 2010; 22:20:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X