Şimdi Ara

win 7 de video yüzünden kilitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar win7 home basic 64 bit kullanıyorum. Daha yeni bilgisayarıma format attım ve ne olduysa ondan sonra oldu.
    Video konusunda vazgeçilmezim Gom player eskisi kadar iyi çalışmıyor. bazı video formatlarını açmak istediğimde bilgisayar 1-2 sn içinde tamamen kitleniyor ve düğmeden resetlemek zorunda kalıyorum. son sürüm GOM, codec paketi falan yüklü halbuki ama flv yada mp4 lerde bu oluyor.
    Diğer derdim ise naptıysam BEX ve Appcrash hatalarını yokedemediğim cs.
    CS den anlayan warsa gözünü seveyim bi yol göstersin neler denedim ama olmuyor :(
    keşke hiç format atmasaydm

• Hd videoları sorunsuz oynatmak için km player önerebilirim.
  • şimdi netten bakıyorum deneyeceğim ancak GOM player a o kadar alıştımki,altyazı ayarları konusunda bence en iyisi ve en kolayı,o yüzden vazgeçemiyorum.
  • Alışırsın ya km player de çok basit zaten türkçe dil desteği var bu arada k-lite mage codec pack bu paketide indirip yükle belki gom da da kalabilirsin sorunsuz açarsa.zaten yüklü ise birde km player ile dene.
  • codec paketini yüklemiştim zaten.az önce dediğin oynatıcıyı denedim ancak çok karışık geldi :S
    bikere görüntü BS yada GOM kadar net değil,biyerlerden bişeyler ayarlamak gerekli
    ikincisi ekranı büyüttüm sonra ne mouse ile ne başka şekilde daraltma falan yapamadm
    üç, açıldımı en üste yerleşiyorki programlarda en sinir oldğm şey,alttaki klasörü göremiyorm :S
    4 ben GOM player mı istiyorm
  • gom sildim ve bikaç sürüm eski versiyon indirdim. Her türlü format artık açılıyor
    Counter strike konusnda fikri olan var mı acaba?
  • appcrash hatalarını genelde dosyalarda hata varsa sorun verebiliyor bendede aynı sorun vardı flash diskten format atarak kurtulmuştum bazen format atarken sorun oluşabiliyor yeniden format atın derim.
    flash diskten yada yeni dvd kullanarak yapın
  • zaten recover cdsi hazırlamıştm ve ilk defa kullandım. formattan önce portal2 yükleyip oynayamamıştm,sonrasındada CS de hata oldu. Valve o kadar beceriksizki ikisini sorunsuz bir araya getiremedim. Portal2 yi sildim ancak CS de eski düzeni kuramadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.