Şimdi Ara

Win 7 DEn XP ye Geçişte 'D' deki veri kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 olan bilgisayarımı windows xp ye çevirdim format attım... ama d ye dokunmadım sadece c yi formatladım fakat windows xp yi yükledikten sonra d deki dosyalarıma ulaşamadım... ne yapmalıyım

• ulasamadın derken ? ..d bos mu gosterıyor dosyaları acmaya clasıdıgında hata msjı mı alıyorsun ..
  • veri kurtarmak için yığınla programlar var onlarları dene verilerini kurtarabilirsen d yi biçimlendir. Tam olarak sorunu biraz daha açabilrsen belki başa yola olay bi yöntem olabilir.
  • Şöyle D diskinin içinde beim film, müzik, program arşivim vardı fakat şimdi D ye girdigimde (windows, document and seting, vs. windows klasörünün içindeki dosyalar falan çıkıyo ) NOT : Formatı D ye atmadım D ye hiç bi şekilde mudahale etmedim.... Veri kurtarma yazılımları başka bi dal.. benim dediğim olay farklı herhalde sistem dosyaları uyuşmazlıgı gibi bişey
  • c ıle d surucunun ıcıne gırıp resımleyıp burada paylasırmısınız ...

bundan once gızlı dosyaları kontrol ettınız mı .. ?

d surucusu kac gb dolu gosterıyor ? toplam kapasıte nedır .. ?

arama dan hatırladıgınız bır seyın adını yada ıcınde gecen bır kelımeyı d de wındowsa aratın bakalım ne cıkacak sonc ?

arsıvınız ortalama ne kadardı d de ? ne kadarı doluydu wındowsu kurmadan once ? ..
  • windows 7 yi d'ye kurmuşsun durum onu gösteriyor kurtarma yazılımlarıyla windowsun üzerine yazdığı yerler haric kurtarabilirsin

Standart c ile d'nin karışıklığından ortaya çıkan sorun

d bölümünde windows 7 c bölümdede xp olması lazım şu an
  • Yanlış bilmiyorsam Windows 7 format sırasında D'ye yedek alır, o yüzden kaynaklanıyor olabilir. En azından ben format atarken öyle olmuştu. Geriye dönüşlerde de aynı şekilde mi çalışıyor emin değilim yinede.
  • valla benımde aklıma yanlıslıkla d ye yuklemıs olabılecegı geldı ama emın olamadım ..
  • öncelikle kolay gelsin hayatımda ilk defa format attım geçen gün ama 3 4 defa atmak zorunda kaldım. windows 7 kurulu toshiba satellite idi:D windows 7 professional y üklemek istedim fakat ilk olduğu için c yi biçimlendieceğimi bilmiyordum yükledim yanlış olmasam iki tane windows sürümü oldu sonra biçimlendirdim yükledim oldu sonra biraz araştırdım win 7 ve xp yi beraber kullanmak gibi bişi buldum denedim d yi yanlışlıkla sildim d klasörü suan yok nasıl geri getirebilirim bide su var arastırmam sonucu win 7 ve xp kullanacaksam ilk önce xpnin kulurlmuş olması lazımmış ben de ne yaptımsa win 7 yi kaldırıp xpyi kuramadım arastırdım win 7 dvdsi takıcakmısım sonra c d biçimlendirecekmişim sonra win 7 dvdsini çıkarıp xp yi takıcakmışım 3 defa denedim ama xp sonra doğru mavi bi ekran la hata veriyor windows sorun algıladı falan diyor bu iki konuda yardımcı olursanız sevinirim ama öncelik d yi geri getirmede tşkler:D

• Biostan sata ayarı yaptınmı win7 kurarken?

ve d klasörü yok demişsin win7 format yerine tekrar gel ordan ayrılmamış olabilir ayrılmamış olan belleği oluştur ve biçimlendir.geldiğini görüceksin.sadece oluşturulmamış alan varsa onu oluştur.oluşturulmuşsda bile sil tekrar oluştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busvas -- 29 Şubat 2012; 16:51:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.