Şimdi Ara

win 7 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toshiba satellite m70 191 marka modelli bilgisayara win 7 kurdum. driverlarını tam göstermesine rağmen sistem derecelendirmesinde oyun grafiklerine 1.0 gösteriyor. biraz araştırdım ((Görüntü Bağdaştırıcısı Intel 82915GM Graphics Controller)) bu ekran kartının kaldırdığına dua et gibi yazılanları okudum. sizce ne yapabilirim. xp ye geri mi dönmeliyim?
    Bu arada sistem Pentium m 2.00 ghz
    1.00 gb ram
    60 gb hard disk
    32 bit win 7 ultimate yüklü

• Xp ye dön
  • aero özelliginı kapatırsan biraz iyilesebilır ama xp daha iyi performans verir win7 daha ii donanımlarda performans verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

aero özelliginı kapatırsan biraz iyilesebilır ama xp daha iyi performans verir win7 daha ii donanımlarda performans verir

kapattım arkadaşım evet iyileşti ama oyun grafikleri yine 1.0 ekran kartının win 7 desteklememe gibi bir seyi olabilir mi acaba?
  • ekran kartıyla ilgili pek bılgim yok biraz kullan derim ben oyun falan oyna bi performans duşuklugu olursa xp ye donersin
  • angry birds de bile texture is too large 2048x2048 max supported size 1024x1024 hatasını alıyorum. gta 3 vice city yükledim detaysız açılabiliyor toksa çok kasıyor. aslında hiç oyun falan oynamam. ama en iyisi xp olacak sanırım peki bana yardımcı olabilcek bu ekran kartının driverini nerden bulbileceğimi söyleyecek biri yok mu??
  • Windows 7 zaten kendisi bulup yüklüyor güncelleştirme olarak. O olmadı slim driver var, ücretsiz bir program driverları bulup yüklüyor.
  • ben de win 7 nin hallettiğini biliyordum ama bi sorayım dedim şimdi o programı indirip deniceğim. ama büyük ihtimalle olmaz çünkü win 7 bulamadığına göre heralde desteklenmiyor??
  • teşekkür ederim arkadasım. driver ları indirdi şimdi sorunsuz gösteriyor. ama durum yine aynı galiba olmicak en iyisi xp olcak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrkbk

ben de win 7 nin hallettiğini biliyordum ama bi sorayım dedim şimdi o programı indirip deniceğim. ama büyük ihtimalle olmaz çünkü win 7 bulamadığına göre heralde desteklenmiyor??

O programların driverları bulma şansı daha yüksek. Slim driver bulamazsa driver genius u da bir deneyin fakat o program paralı indirirken full sürüm indirin bir yerden. Hiç olmadı ekran kartınızın xp için olan driverını yükleyin ama o zaman da aero çalışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

ben de win 7 nin hallettiğini biliyordum ama bi sorayım dedim şimdi o programı indirip deniceğim. ama büyük ihtimalle olmaz çünkü win 7 bulamadığına göre heralde desteklenmiyor??

O programların driverları bulma şansı daha yüksek. Slim driver bulamazsa driver genius u da bir deneyin fakat o program paralı indirirken full sürüm indirin bir yerden. Hiç olmadı ekran kartınızın xp için olan driverını yükleyin ama o zaman da aero çalışmaz.

dediğiniz diğer programları da deneyeceğim aero çalışmasın benim için bi problem olmaz diyorum. yoksa yanlış mı düşünüyorum?

• Tabii aero biraz zevk meselesi. Yani ben aerosuz windows 7 kullanacağıma xp kullanmayı tercih ederim. Tabii tercih sizin.
  • zaten şimdi de gördüm aero yu desteklemiyor ekran kartım sürücü denetlerken gördüm,
    bu durumda ne yapmalıyım sizce?
  • quote:

zaten şimdi de gördüm aero yu desteklemiyor ekran kartım sürücü denetlerken gördüm,
    bu durumda ne yapmalıyım sizce?

En doğrusu bence xp ye dönmek olacaktır. Ben de aynı sorunu kendi bilgisayarımda yaşadım. Bu durumda xp kullanmak daha mantıklı ama ben yine de hevesimi alana kadar windows7 kullanmıştım:D
  • bu bilgisayar arkadaşımındı ona kurmuştum. win 7 kullanıyorum ben de kendi bilgisayarımda sırf ondan kurdum ama öyle bıraktım şimdi gta 3 vice city sims 2 sorunsuz actı denebilir o yüzden biraktık simdi öyle :D bakalım ama zamanla xpye döneriz gibi neyse teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrkbk -- 19 Ağustos 2011; 19:30:35 >
  • quote:

bu bilgisayar arkadaşımındı ona kurmuştum. win 7 kullanıyorum ben de kendi bilgisayarımda sırf ondan kurdum ama öyle bıraktım şimdi gta 3 vice city sims 2 sorunsuz actı denebilir o yüzden biraktık simdi öyle :D bakalım ama zamanla xpye döneriz gibi neyse teşekkür ederim.

kullan hocam ilerde bi formatlık sorun cikarsa xp kurarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.